Şimdi Ara

EN GÜÇLÜ WİRELESS EDUP ED-W14 W-14 DIŞ PANEL AUOTDOOR ANTEN 60 DBİ BEKLENEN ÜRÜN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
10
Favori
28.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lauren_blanc

quote:

Orijinalden alıntı: mirzabey56

arkadaşlar cihazı alalı 1 ay olmak üzere alırken terettüt. ilk aldığım gün hayal kırıklığı na uğradım sinyaller gidip geliyor.bağlanıyor ama sonradan kesiliyordu ve aşırı derecede int. hızı yavaştı(cep telefonundan bağlanmış gibi). dolandırıldığımı düşünüyordum ki cihazın yönünü tam modeme bekacak şekilde ayarlayıncaya kadar 1 haftadır kesintisiz ve kablolu bağlantı gibi çok hızlı şekilde bağlanıyorum şuan çok memnunum

mirzabey56 kayıt zamanı 10 şubat :D

o da güzel mum yatsıya kadar yanar

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

quote:

quote:

arkadaşlar cihazı alalı 1 ay olmak üzere alırken terettüt. ilk aldığım gün hayal kırıklığı na uğradım sinyaller gidip geliyor.bağlanıyor ama sonradan kesiliyordu ve aşırı derecede int. hızı yavaştı(cep telefonundan bağlanmış gibi). dolandırıldığımı düşünüyordum ki cihazın yönünü tam modeme bekacak şekilde ayarlayıncaya kadar 1 haftadır kesintisiz ve kablolu bağlantı gibi çok hızlı şekilde bağlanıyorum şuan çok memnunum

foruma zabıta alacaklarsa ben de adayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: flasource

quote:

quote:

quote:

çıkar ilişkisimi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flasource

quote:

quote:

quote:

çıkar ilişkisimi?

tamamen gönüllüyüm , o kadar çok enteresan işler dönüyor ki forumda
    moderatörler ve adminler baş edemiyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

Bende siteden yuklu bir siparis vermeyi dusunuyorum, fakat sitede ralink diyor yukarda arkadas realtek demis chipe ?

İLK VERSİYONLAR RALİNKTİ ŞİMDİKİLER BACKTRAK İLE TAM UYUM SAĞLAYAN REALTEC8187 CHİP TİR...

Ayrıca burda kimseyi tanımıyorum herkez fikrini rahatça yazabilir... ürün piyasaya göre fiyatına oranla gayet başarılıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belalan52 -- 17 Mart 2013; 0:26:12 >
  • Kusura bakmayında hız problemi illaki yaşanır dibinizdeki modemle taa ebesinin kütüphanesinden çekilen internet bir olur mu arada ağaçlar binalar değişik değişik cihazların frekansları var
  • satın alan arkadaşlar kesin driver yüklesin windows7 ve 8 in driveri sorunlu bir kaç tane şikayet aldım ama driveri yükleyince sorunları çözülmüş.

ralink chipliler için edupw12 w14 driver:http://www.barancomputer.com/rain/wireless/Ed-199%20Usb%20Wireless%20100G.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 10 Nisan 2013; 3:18:30 >
  • off alete bak yaww 60 DBİ yuhh hayatımda bu kadarda sallamasyon görmedim kardeşim biraz destekli atın yaww

tp-link gibi güvenilir bir marka dururken buna para vermek saçmalıktan başka bişe değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

off alete bak yaww 60 DBİ yuhh hayatımda bu kadarda sallamasyon görmedim kardeşim biraz destekli atın yaww

tp-link gibi güvenilir bir marka dururken buna para vermek saçmalıktan başka bişe değil...

60dbi değil 14dbi.

tplink demenden belli bu işten anlamadığın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

off alete bak yaww 60 DBİ yuhh hayatımda bu kadarda sallamasyon görmedim kardeşim biraz destekli atın yaww

60dbi değil 14dbi.

Yaa tuhh ben anlamadim o zaman 60 dbi ne o zaman sayin cok bilmis uretici arkadasim... ???? Tp link dememden anlasiliyormusmus peee sen cok anliyon herhalde bana camur atiyon ??? Yaww bu dh yede yorum yapmaya gelmiyor arkadas hazirda bekliyo bazi arkadaslar dedikodu yapmak icin boyle bise yok yaa

• quote:

quote:

quote:

60dbi değil 14dbi.

Yaa tuhh ben anlamadim o zaman 60 dbi ne o zaman sayin cok bilmis uretici arkadasim... ???? Tp link dememden anlasiliyormusmus peee sen cok anliyon herhalde bana camur atiyon ??? Yaww bu dh yede yorum yapmaya gelmiyor arkadas hazirda bekliyo bazi arkadaslar dedikodu yapmak icin boyle bise yok yaa

üretici değil kullanıcıyım, bilgilerde bir ynlışlık var 60dbi anten o büyüklükte olmaz zaten 14dbi büyüklüğü , çamur attığım falan yok bende bazen tp link ürünü kullanıyorum bu arada evet tp link demenizden anlaşılıyor bu işlerden pek anlamadığını hadi linksys , cisco , usrobotics , airties vs deseydiniz aha bu adam bu işi biliyor derdim bahsettiğiniz marka sadece ev kullanıcılarına yönelik ürün üretiyor ve çok kaliteli de değil ama dandikte değil orta seviye bir marka , dedi kodu felan yaptığımı kim söyledi ? doğruları söylemek ne zaman dedi kodu oldu ayrıca inceleme benim incelemem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

60dbi değil 14dbi.

üretici değil kullanıcıyım, bilgilerde bir ynlışlık var 60dbi anten o büyüklükte olmaz zaten 14dbi büyüklüğü , çamur attığım falan yok bende bazen tp link ürünü kullanıyorum bu arada evet tp link demenizden anlaşılıyor bu işlerden pek anlamadığını hadi linksys , cisco , usrobotics , airties vs deseydiniz aha bu adam bu işi biliyor derdim bahsettiğiniz marka sadece ev kullanıcılarına yönelik ürün üretiyor ve çok kaliteli de değil ama dandikte değil orta seviye bir marka , dedi kodu felan yaptığımı kim söyledi ? doğruları söylemek ne zaman dedi kodu oldu ayrıca inceleme benim incelemem.

yaww hocam herşeyi siz biliyonuz tamam ammada uzattık konuyu gereksiz yere ...

• arkadaşlar Bende bu cihazdan almak istiyorum.Bana ulaşabilirmisiniz...
  • Sanalpazar alim. Kapanmıştır

• arkadaslar bu urununun saglikli calisabilmesi icin baglandgnz modeminde kaliteli olmasi gerekir sonucta o modeminde belli bir menzili var is sadece wifi adaptorde btmiyor bndede buna benzer bi cihaz var buldugu ag sayisi 20-30 baglanabildgim en fazla 2-3 modem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laurent_blanc

kullanan var mı ??
    kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirme özelliği var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo38 -- 19 Şubat 2014; 11:24:58 >
  • ben gecen sene everest marka aldım 5 km (SÖZDE) ağ bulmaları ıyı sınyal sevıyelerı taaaaa uzakdan gercekden full cekıyor AMAAAAA olayın kotu tarafı full cektıgı anda bıle ınternet felç ınternetten verım alınamıyor
  • realtek 8187 zaten driver itibari ile sinyalleri şişiren bir çip, 4-5 çubuk çekiyor hep, ama verimli bir bağlantı hiç bir zaman sağlamıyor. B/G teknolojili eski bir çip. Ayrıca fazlaca ısınmasıyla ünlüdür. İş yerinde profesyonel amaçlı wifi çipleriyle içli dışlıyım. Ralink çiplerden daha memnun kalırsınız.
    Driverleri realtek in sitesinden indirin. Aşağıda linki ekledim.

link

60dbi çok şişirilmiş. Bu tip ürünler uzakdoğudan ortalama 20usd civarı geliyor buraya.

Size tavsiyem wireless N destekli bir ürüne göz atmanız. Örneğin Atheros 9k çipsetli ürünler ile oldukça stabil sinyallerle ap lere bağlanabilirsiniz.

atheros 9k serisi de blacktrack ve beini uyumlu.

Tp link TL WN 722N di sanırım bildi, 8dbi civarı bir antenle usb uzatma kablosu vasıtasıyla bir poşete sarıp camdan sarkıtın ve olanları görün hem de bunun yarı fiyatına mal edersiniz...

• 60 dbi yi ilk defa burda gördüm ne d-link ne ubiquite nede tp-link gibi dev markalar üretememiş ama edup üretmiş. ayrıca kendi sitelerinde bu anten yok belirtmek isterim
  • Bu cihaz Lan girişinden nasıl bağlanır?

Bağlanmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.