Şimdi Ara

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler gecende opel showrooma gittim orda kazalı bir opel corsa dikkatimi cekti araba tır la carpışmış ortalama 100km hızla(carpış hızı) arabayı gorseniz yarısı yok we icindekiler canlı cıkmış inanamyanlar (canakale opel ekşi showrom ) burada hala duruyosa arabaya bi bakarsınız we icinden cıkan sahibiyle konusursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelmeriva -- 31 Ağustos 2006; 18:13:52 >
  • 90 GÜLDÜRÜR 100 ÖLDÜRÜR arabanın güvenligi önemlide bence önemli olan sürücü ... yollarda kendinize dikkat edin kendinizi sevmiyorsanız çarpacagınız veya arabanızdaki kişileri düşünün
  • bunlarda x5 arkadaslar dosya cok buyuk dıyor o yuzden tek tek koyucam resımlerı

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • 2

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

VOLVO -SAAB-SUBARU

AMA 100 KM Yİ GEÇMEYİN

İYİDE SUBARU NERDEN ÇIKTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernx

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

Helin06
    sahibi oldugun pejo allah korusun bu resimdekilerin hizina ulasip kaza yapsa!! inanki pejonun izine raslamazlar!! en azindan bunlarin hurdasi duruo

bu resimleri koyuyon sanki guvenlik onemli deilmis gibi biseler sezdim!!
    once guvenlik!! eee tabi pejoyla 60 in ustu tehlike iken bu resimlerini koydugun arabalarda bu hiz 120 dir emin ol!! en az 2-3 kat daha guvenlidir pejodan

arkadaşım bazen sana da cevap vermeyeyim diyorum ama bazen adamı harbiden ayar ediyorsun..
    Sen hayal dünyasında yaşıyosun sanki senin kullandığın araba 206'dan bir farkı mı var senin ki beş para etmez araba zorla bunu söylemelerini mi bekliyorsun..

yaa bu formda kımse espırıden anlamazmı erbx arkadasım sen onların eskı muhabetlerını yada bu muhabette bı kasıt olmucanı anlamıcak kadar kapalımı bakıp okuyorsun yanı ılla her topıck te bı artıst cıkıcak yok soyle yok boyle dıye konusucak cılıkka arkadasımız belkı cok sallam arabaya bınmıyor ama onun muhabettı yeter ernx sımdı san sende ne varda stıloyu ezıyon dıcem (((ezılcek bı arabada deyıl )) bana kalkcan bısıler zırvalıcan. cellıka kardesım ıstesın ıstedıgı arabayıda san ınat cekerım altına pasa pasa bıner canı sıkıldımıda getırır gerı ok muhabettıne bak oyle artıst artıste zıplama

• yooo arkadaş doğru söylüyo

peugeot fıat reno gibi arabaların 60 ları

mercedes bmw audi gibi arabaların 120 - 140 larına eşittir..

tabii bide güvenlik önlemleri frenlerin sağlamlığı

mercedes güvenlik için her yıl milyarlarca euro harcıyor

ya diğerleri inan bir mercedes bmw kadar harcamıyorlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

yooo arkadaş doğru söylüyo

peugeot fıat reno gibi arabaların 60 ları

mercedes bmw audi gibi arabaların 120 - 140 larına eşittir..

tabii bide güvenlik önlemleri frenlerin sağlamlığı

mercedes güvenlik için her yıl milyarlarca euro harcıyor

ya diğerleri inan bir mercedes bmw kadar harcamıyorlardır

Dunyada en parayı harcayanların basında Renault gelır ve sızın o begenmedıgınız reno megane-clio-laguna-espace-verl satıs hepsı 5 yıldızlıdır

ve euro ncap testlerınde bırcok Bmw mercedes modelınden basarıdır reno nun 60 ı bmw 140 a esıttır demek cok sacma sana yakıstıramadım fazlikazak tanırım senın forumdan bu soz olmadı.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 31 Ağustos 2006; 19:46:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

quote:

Orjinalden alıntı: ernx

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

Helin06
    sahibi oldugun pejo allah korusun bu resimdekilerin hizina ulasip kaza yapsa!! inanki pejonun izine raslamazlar!! en azindan bunlarin hurdasi duruo

bu resimleri koyuyon sanki guvenlik onemli deilmis gibi biseler sezdim!!
    once guvenlik!! eee tabi pejoyla 60 in ustu tehlike iken bu resimlerini koydugun arabalarda bu hiz 120 dir emin ol!! en az 2-3 kat daha guvenlidir pejodan

arkadaşım bazen sana da cevap vermeyeyim diyorum ama bazen adamı harbiden ayar ediyorsun..
    Sen hayal dünyasında yaşıyosun sanki senin kullandığın araba 206'dan bir farkı mı var senin ki beş para etmez araba zorla bunu söylemelerini mi bekliyorsun..

yaa bu formda kımse espırıden anlamazmı erbx arkadasım sen onların eskı muhabetlerını yada bu muhabette bı kasıt olmucanı anlamıcak kadar kapalımı bakıp okuyorsun yanı ılla her topıck te bı artıst cıkıcak yok soyle yok boyle dıye konusucak cılıkka arkadasımız belkı cok sallam arabaya bınmıyor ama onun muhabettı yeter ernx sımdı san sende ne varda stıloyu ezıyon dıcem (((ezılcek bı arabada deyıl )) bana kalkcan bısıler zırvalıcan. cellıka kardesım ıstesın ıstedıgı arabayıda san ınat cekerım altına pasa pasa bıner canı sıkıldımıda getırır gerı ok muhabettıne bak oyle artıst artıste zıplama

Kardeş mantıklı birşeyler yazmaya çalışmışsın ama diğer arkadaşımızda haklı..(Helin06)

Ne diyor?
    Sahip olmaktan büyük mutluluk duyduğum aracı her seferinde kötülemek zorunda mısın diyor..

Haa eski muhabbetlerinden kaynaklanan birşey'se eyvallah hata bende..

Benim arabanın ne olduğu sormuşsun yeri ve zamanı değil belki ama diğer arabalara tepeden bakıp diğerlerini beğenmeyeceğim düzeyde sağlam araba forum'da satır aralarında denk gelirse öğrenirsin..

Neyse bu konu iyi gidiyor muhabbete ve resimlere devam..

• ...

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • ...

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernx -- 31 Ağustos 2006; 22:40:32 >

• honda civic

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • honda civic devam..

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • ..

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR

EN GÜVENİLİR ARAÇLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

insanlarımızın hala sac kalınlığına bakıp arabaları değerlendirmesi çok üzücü ve düşündürücü

bi bildiğiniz varsa paylaşsanız da şu sac kalınlığı konusunda net bilgi edinsek. üzücü ve düşündürücü ise bunun sebeplerini bilelim ki siz de üzülmeyin biz de.
    yani örneğin volvodaki sac kalınlığının diğer araçlara göre fazla olmasının güvenlik bakımından bir üstünlük sağlamadığını mı söylüyoruz?
  • ernx rutbeni bil ona gore konus
    saka bi yanada!! simdi helinle benim muhabbetime girerek neden ortami geriosun
    gerek yok!!!

zaten efe kardesimiz sana gereken cevabi vermis!! lutfen
  • önemli olan aracın içindeki çelik kafes , airbag teknolojisi, şasenin rijitliği, kokpitte kaza anında yolcuya zarar verecek bir madde olup olmamasıdır

quote:

Orjinalden alıntı: lawyer23

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

insanlarımızın hala sac kalınlığına bakıp arabaları değerlendirmesi çok üzücü ve düşündürücü

bi bildiğiniz varsa paylaşsanız da şu sac kalınlığı konusunda net bilgi edinsek. üzücü ve düşündürücü ise bunun sebeplerini bilelim ki siz de üzülmeyin biz de.
    yani örneğin volvodaki sac kalınlığının diğer araçlara göre fazla olmasının güvenlik bakımından bir üstünlük sağlamadığını mı söylüyoruz?

• dünyanın en sağlam en güvenilir arabası volvodur.
  • quote:

Dunyada en parayı harcayanların basında Renault gelır ve sızın o begenmedıgınız reno megane-clio-laguna-espace-verl satıs hepsı 5 yıldızlıdır

ve euro ncap testlerınde bırcok Bmw mercedes modelınden basarıdır reno nun 60 ı bmw 140 a esıttır demek cok sacma sana yakıstıramadım fazlikazak tanırım senın forumdan bu soz olmadı.........

ama abi inan biraz öyle yaa

mesela mercedes in A serisi geyik testini geçemedi adamlar hemen bütün A serilerini topladılar esp ve diğer güvenlik paketlerini donanımlarını arabalara monte ettiler..

dünyada ilk ABS test ve denemelerini mercedes yapmıştır..

reno filan daha yeni yeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

quote:

ama abi inan biraz öyle yaa

mesela mercedes in A serisi geyik testini geçemedi adamlar hemen bütün A serilerini topladılar esp ve diğer güvenlik paketlerini donanımlarını arabalara monte ettiler..

dünyada ilk ABS test ve denemelerini mercedes yapmıştır..

reno filan daha yeni yeni

eet bılıyorum ılk sel lerde war 89 galıba yanılmıyorsam abs lı ve aırbaglıydı ama su an bındıgınız s serılerınden kafalıklar renault tarafından bulunmustur ve senın arabadada aynı kafalık bnm lagunadada aynı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.