DEĞERLİ ARKADAŞLAR KAZALARIN BOL OLDUĞU ŞU AYLARDA(BİLHASSA ÖLÜMLÜ KAZALARIN AOLDUĞU) SİZE GÜVENİLİR DİYE LANSE EDİLEN ARAÇLARIN KAZADAN SONRAKİ RESİMLERİNİ VERMEK İSTEDİM BURADAKİ AMACIM HERHANGİ BİR MARKAYI YADA FİRMAYI KÖTÜLEMEK DEĞİL AMA NE KADAR GÜVENİLİR OLURSA OLSUN ARAÇLARIMIZI LİMİTLERİ DOĞRULTUSUNDA KULLANALIM
KAZASIZ GÜNLER DİLİYORUM
DEVAMI
DEVAMI
valla güvenilirlik bi yere kadar..sonuçta ne kadar hızla nereye çarptığına bağlı bi olay..150 km nin üzerinde çarpmak var..50 km ile çarpmak var..
tabi bu arabaların tofaş serisi olduğunu düşünsenize
hız felakettir her zaman için allah kimseye kaza bela vermesin
dünyaNIN EN SAĞLAM ARACI SAAB'tır ve VOLVO diğerlerinden %100 güvenli
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
dünyaNIN EN SAĞLAM ARACI SAAB'tır ve VOLVO diğerlerinden %100 güvenli
evet katılıyorum ama onlarda bir yere kadar limitlerin üstüne çıkmamak lazım allah kaza bela vermesin.
Volvo ama 100 km nin üstünde hızla çarparsan Volvo fln da kalmaz
zaten sağlamlıkta volvo ve saab 1 numara
180 km ile ağaca çıkarsan en güvenli arabada bile yaşama şansın yok. Hız felakettir
belli bir hızdan sonra bu işin güvenilirliği kalmaz volvo saab çok sağlam olsa bile kendine sağlam. iyi bir kazada icabında yolcular emniyet kemeri bile taksalar kemer göğsü parçalar yine sağlamlık hikaye olur. önemli olan yüksek hızda kullanmammak. sonuçta bu düşüncede çoğu insan aracım sağlam deyip kullanıpta sağlam olduğuna inanmadığı aracın 50 km/saat daha fazla üstünde kullanıyor sağlam dediği aracı ve bu seferde yine benzer bir durum oluyor bu yüzden sağlamlıktan ziyade önemli olan kurallar uymak.
sonuçta kaza yapan o araçlarda ncap ten 5 yıldız almışlardır belki ama süratleri ne? kaza oluş nedenleri ne? onu sorgulamak lazım
aracına güvenipte kimse hız yapmasın. sonuç ortada...........
quote:
Orjinalden alıntı: helin06
DEĞERLİ ARKADAŞLAR KAZALARIN BOL OLDUĞU ŞU AYLARDA(BİLHASSA ÖLÜMLÜ KAZALARIN AOLDUĞU) SİZE GÜVENİLİR DİYE LANSE EDİLEN ARAÇLARIN KAZADAN SONRAKİ RESİMLERİNİ VERMEK İSTEDİM BURADAKİ AMACIM HERHANGİ BİR MARKAYI YADA FİRMAYI KÖTÜLEMEK DEĞİL AMA NE KADAR GÜVENİLİR OLURSA OLSUN ARAÇLARIMIZI LİMİTLERİ DOĞRULTUSUNDA KULLANALIM
KAZASIZ GÜNLER DİLİYORUM
iyi de kardeşim o kazanın fotosunu hatta videosunu ben daha önce görmüştüm orda hummerin çarptığı araca dikkat edersen dodge ram olduğunu göreceksin ki amerikanın en sağlam araçlarından biri hem bu kaza düşün bir hızda da olmuyor
Almanyaya iş ziyareti amaçlı gittiğim bir dönemde bulunduğum şirketin müdürü yaşlıca bir bey'di . Adamın sol parmak ucundan başlayan dikiş izi kol içinden devam edip koltuk altına , oradan göğüs kafesine kalçasına baldırına inip ayak baş parmağına gidiyordu. Bu ne diye sordum istem dışı , adamın sanki kesitini çıkarmışlardı , fleto gibi üst üste denk getirip dikmişler. 5-6 yıl önce lotus esprit aracı ile kaza yapmış adam kaza noktasından 400m ileride motor 200m ötede farklı bir yönde , arabadan kalanlar başka bir noktadaymış yani 600-700 metrelik bir alana dagılmışlar , uçak kazası gibi . Dikişi gördükten sonra ben eski ben olamadım. Ama allahı var adamda uslanmış beni havaalanına bırakırken 7.40 İL ile 250 nin altına inmedi , lotusla kaç vurmuştu sormaya utandım .
quote:
Orjinalden alıntı: ADAC
Almanyaya iş ziyareti amaçlı gittiğim bir dönemde bulunduğum şirketin müdürü yaşlıca bir bey'di . Adamın sol parmak ucundan başlayan dikiş izi kol içinden devam edip koltuk altına , oradan göğüs kafesine kalçasına baldırına inip ayak baş parmağına gidiyordu. Bu ne diye sordum istem dışı , adamın sanki kesitini çıkarmışlardı , fleto gibi üst üste denk getirip dikmişler. 5-6 yıl önce lotus esprit aracı ile kaza yapmış adam kaza noktasından 400m ileride motor 200m ötede farklı bir yönde , arabadan kalanlar başka bir noktadaymış yani 600-700 metrelik bir alana dagılmışlar , uçak kazası gibi . Dikişi gördükten sonra ben eski ben olamadım. Ama allahı var adamda uslanmış beni havaalanına bırakırken 7.40 İL ile 250 nin altına inmedi , lotusla kaç vurmuştu sormaya utandım .
Hız felakettir...
Anlayana tabi...
VOLVO -SAAB-SUBARU
AMA 100 KM Yİ GEÇMEYİN
Renault-Volvo
100kmnin üstünde ne olursan ol farketmez...
Valla onu bunu bilmem en sağlamı.... ağaçmış. jeep paramparça olmuş,rahmetlide... ama ağaca bak devrilmemiş bile