|
Bildirim
İşte bu! Biraz güzel ülkem şahlansın. Nasıl olsa halinden memnun %52 var bu ülkede zam falan işlemez bunlara 2 milyon olmalı fiyatı az bile
|
Şahlanma konusunda Norveç'i geçtik. |
Zengine 1 Milyon 100 bin TL Gibi... Biz İşçi Kısmı Artık Bitti Yaşamdan Hayattan Soğudum... Evli Olmasam Çalışmayı Bırakır Sokaklarda Yatar Kalkarım
|
Her ay araba alabilmem 3 ay uzaklaşıyor. Ben bu ülkeden umutluydum çocukken. Yazıklar olsun, her gün İett ile ayakta seyehat+ 2 aktarma devam.
|
O kadar şahlandık ki, ters dönecez.
|
tayyip daha sağlıklı ve dinç. yapacak çok icraatı var. allahım esirgesin kafa da çalışıyor. biz yıllarca anlattık bunlar insan sevmez, bunlarda allah korkusu yoktur diye. en iyisi sahneyi reise bırakalım biz susalım icraatlar konuşsun.
benim tuzum kuru kalanı da allah kurtarsın hiç umursamam beter olsunlar. |
|
Şahlanma konusunda Norveç'i geçtik. |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
en ucuz alınabilir araba egea imiş, kolaydı |
|
Allah yardımcınız olsun hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kaç yıl önce Egea aracım vardı. İnsanlar psikolojik olarak ucuz diye bu araca hep öngörülü yaklaşıyorlar ama bence emsallerine göre hiçte fena bir araç değildi. Ben memnundum arkadaşlar. Sağda solda sosyal medyada ergenlerin laflarına kulak asmayın. Fiyatına gelecek olursak şuanda zaten araba piyasası karmakarışık. |
Yapmak istediklerini başardılar, artık sadece zengin ve fakir var, beyaz yaka orta kesimi sildiler. Maaşlı çalışan 1 milyona araba falan alamaz. Milletçe boşa çalışıyor ve boşa yaşıyoruz. |