Şimdi Ara

En güvenilir pre/cash/gb siteleri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bynogame otomatik sisteme geçti daha bir kaliteli oldu
  • 3 sene önce yorulma.comdan botsmall idi adı ozaman 5 gb çekmiştim 10 lira bakiyem vardı

bugün giriş yaptım bakiyem 0

3 sene önce kabasakalonlineden 3 gb almıştım 2 lira kalmıştı onada parça kontör almıştım

bugün baktım 50 kuruş civarı param hala duruyor ve geçmiş siparişler falan hala duruyor silinmemiş

şahsen kabasakal daha samimi ve daha ucuz geliyor gb konusunda
  • firma sahibi olarak yesilyurtgame yi denemenizi öneririm. herhangi bir sıkıntı yaşarsanız buradan sıkıntınızı paylaşırsınız hem rezil oluruz hemde geleceğimizi karartmış oluruz :)
  • www.oyunhizmetleri.com

bir çok arkadaşıma dahi alışverişlerini ben yaparım. Hiçbirinde tek bir sorun yaşamadım. Hatta bir kaç defa kolaylık bile sağladılar.
  • www.atagame.net bugüne kadar hiç problem yaşamadığım bir site.ne zaman gb cash veya premium almak istesem burdan alırım gerçekten hiç problem yaşamadım.
  • yesilyurtgame.com sitesinin sahibi burada yorumda bulunmuş kendisi burda iken yorumu yapayım.Sağolsunlar dün akşam gece geç saatlerde 50 TL civarı bir alışveriş yaptım , sonra sabah 9.30 gibi birdaha 50 TL lik bir alışveriş yapmak için havale yaptım saat 10.50 oldu(sitesinde saat 10.00 - 04.30 arası çalıştıkları belirtilmektedir.) mail attım iletişim adresindeki bir yetkiliye cevap gelmedi , sonra online destek aldım ve havalemin geri iadesini istedim maalesef ki kendileri hesabımda 100TL olması gerektiğini belirttiler , sonuç alamayacağıma inandım bankayı aradım havalemin geri iadesi için 2 gün bekleyeceğiz.
    Benim gibi adı şanı duyulmamış sitelere 3 kuruş için tamah etmeyin , ben hata ettim siz etmeyin.
  • Bynogame ile takasta dahil olmak üzere bir çok kere alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım :)
  • bursagb.com temiz burasıda
  • Ulan dolandırılmıyacak amma site varmış ha :D e peki bunca millet nasıl dolandırılıyor anlamadık Dikkat edin arkadasşar

www.oyunticaret.com www.gameticaret.com Gayet güvenli destek hattaından her bilgiyi alabilirsiniz
  • BursaGb - Oyunfor- Kopazar
  • ÇOK YAKINDA YÜKSEK BÜTÇELİ ÇALIŞMAMIZIN SONUNA GELECEĞİZ
    VE TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR EN HIZLI VE EN UCUZ E-PİN SİTESİNİ AÇMAK ÜZEREYİZ ÇOK YAKINDA SİTE İSMİ PAYLAŞILACAKTIR.
    DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilsur24 -- 24 Mart 2016; 11:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir siteleri bilmiyorum ama bursa gb den asla alışveriş yapmayın. 2 gün önce basıma gelen olayı anlatıyorum.
    17.07 tarihinde Bursa GB sitesinden GB almak için para yatırdım ve GB sipariş verdim. Sipariş verdikten 5 dk sonra sipariş iptal edildi stok yok denildi. Olayın ilginç buradan sonra başlıyor sipariş iptal edildikten sonra bütün GB fiyatları yaklaşık yüzde 30 oranında arttırıldı. Site dışındayken farklı fiyat gözüküyor üyeliğime giriyorum farklı fiyat gözüküyor böyle bir dolandırıcılık olabilir mi? Alışveriş yapacaklar arkadaşlar 5 sefer 10 sefer düşünsün kesinlikle buradan hiçbir şey almasınlar insanları para yatırdıktan sonra mecburen alacaklar diye üyeliklere özel fiyat çıkartıyorlar asla alışveriş yapmayın... .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.