Şimdi Ara

En güvenilir yöntemle satılık 65 lvl karakter!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben bu sitede daha oncede karakterimi satılıga çıkarmıştım. Ve gitti gidiyordan satılmıştı ancak alıcının kredi kartını dogrulamaması nedeniyle satış iptal oldu. Simdi karakterimi tekrar satılıga çıkarıyorum ve bu sefer ne dolandırıcılık nede baska bişey yapılabilir.Bu sitede sadece gerçek alıcılar teklif verebilir. Sistem kısaca şöyle işlemekte. Ben satıcı sitede satılıga çıkardıgım karakterlerimin bilgilerini siteye veriyorum. Site kontrol edip dogtuluyor. Daha sonra gelen teklifler dogrultusunda açık arttırmayı kazanan veya hemen al seçenegiyle satın alan kişiden parayı tahsil ediyorlar. Para benim hesabıma geçerken bilgilerde alıcıya geçiyor bu kadar basit.

Gerçekten satın almak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj bıraksınlar kendilerine açık arttırma sitesinin linkini vereyim.

Ayrıca msn adresim gitarci_m85@hotmail.com

Şunuda belirtmek isterimki bu zamana kadar girişimde bulunan 12 dolndırıcı şahıs girişimlerinde başarısız

olmuştur o nedenle gerçekten alıcıysanız ekleyin. Ve sadece belirtilen açık arttırma sitesindeki teklifler göz önüünde bulundurulacaktır.

Karakterin sslerini görmek için

http://img383.imageshack.us/my.php?image=13512462rw6.jpg
    http://img182.imageshack.us/my.php?image=92236291ho2.jpg
    http://img182.imageshack.us/my.php?image=73805925qm7.jpg
    http://img182.imageshack.us/my.php?image=itemlerri0.jpg
    http://img182.imageshack.us/my.php?image=itemler2gc3.jpg

sayın yönetici lütfen bir yanlışlık olursa konuyu silmek yerine editlerseniz sevinirim

hepinize iyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warman856 -- 11 Nisan 2007; 19:53:54 >

• sayın moderatorler izin verin de su acık arttırma sitesinin linkini vereyim ne kaybedersiniz ki hatta kazanan siz olursunuz ben herkese sitenizi tavsiye ediyorum pazar alsat ta 1 numara oldugunuzu soyluyorum populariteniz dahada artar guvenli alışveriş olduğu için.
  • anlasılan kimse guvenilir yontem aramıyor genelde dolandırıcılar geliyor ne iştir anlamadım neyse iyi forumlar.
  • kardes forum kuralları var yonetim ler gerekeni yapıo yanlıslık olmasın
  •  En güvenilir yöntemle satılık 65 lvl karakter!!!

guvenılır sıte olabılırde sen pek guvenlınır deılsın heralde

edit: çok pis yakalarım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 11 Nisan 2007; 20:50:08 >
  • imzan süper öle bi fan mı açsak acep
  • off ya bowcuymuş keşke glavie olsaydı harbi düşünüyorum char arıyorum alıcam ama bowcu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

En güvenilir yöntemle satılık 65 lvl karakter!!!

guvenılır sıte olabılırde sen pek guvenlınır deılsın heralde

edit: çok pis yakalarım !

orda o imbue skillini kullanmamıs mı yakaladım demişsin de sende skilli kullanırken bak oraya

• notregra savunman icin tesekkur ederim orada imbue skill kullalıldıgı anda cekmiştim ayrıca neyi yakalamıssın anlayamadım benim gibi durust bir satıcıyı bulamazsınız mersin ici olursa elden teslim bile yaparım gelsinler misafirim olsunlar. Forum kurallarına ve forum yonetimine diyecegim yok benim maasallahı var yonetimin ben sadece alıcı kılıgındaki dolandırıcılara laf soyledim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warman856 -- 11 Nisan 2007; 22:40:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOGEL24

off ya bowcuymuş keşke glavie olsaydı harbi düşünüyorum char arıyorum alıcam ama bowcu bu

bu bowcu dedigin karaktere uzeri +5 full set str glavieci verdiler lvl 67 aynı serverda adam hala istiyor ancak ben takas istemiyorum bu forumda gene lvl 65 full str glavie ci verdiler cara takas cok ancak takas istemiyorum anlayacagın bowcuları kucumsemeyi gerektirecek bir durum yok hatta bowcular cok saglam karakterlerdir pvp de ben bunu kanıtladım aynı lvl deki glaviciyle tek sorunum nuker cok saglam vuruyorlar
  • evet arkadaslar tekliflerinizi bekliyorum bu super itemli karakter icin karakter 65 lvl olabilir ancak kasaları çok kaliteli esyalar elementlerle dolu ve en guvenilir yontemle satılık durumda daha ne istiyorsunuz?..
  • walal snaki bana resimleri bi yerden bulmussun charı da applett den build yapmıssın :D gibi geliyor dier resimleride bulmssun biyerden sanki hem neden nicki saklıyorsun ?
  • hepsi karakterin kendi resimleridir size soyledim ben acık arttırma sitesinden satılıor karakter site sahgipleri karaktere girip belirtilen esyalar var mı diye bakıyorlar skillere bakıyorlar onaylarlarsa para bize geçiyor bilgiler size bu kadar sizin supheniz olmasın bu konuda.
  • hadin beyler bu guzelim karakter alıcı bekliyor fiyatı cok yuksek deil merak etmeyin orta halli bi fiyatı var msn ekleyin konusalım sizlerle .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.