Şimdi Ara

En guzel 100.yıl forması? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki BJK. Şu ana kadar Türkiyede daha iyisini görmedim. Diğer 100. yıl formaları içinde ise fenerinki galatasaraydan daha güzel. GS nin reklam çok kötü duruyor.
  • bizimkisi cok güzeldi ya
    gsnın kı cok kotu olmus dızayn acısından bence
  • fenerinki çok dandik olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

1)BJK
    2)FB
    3)GS
    Maalesef sıralama böyle

Kesinlikle katılıyorum.Engüzel forma BJK nin. fb ve gs formaları pek göze çarpmıyor.ayırmak gerekirsede en kötüsü gs formamız.çok basit
  • güzellik değilde anlam bakımında beşiktaşın ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bence de BJK'ın forması anlam olarak en iyi forma.
    Estetik olarak ise FB'nin forması daha güzel.

Yanlış

En güzel Forma En Güzel İnsan ATATÜRK!ün resminin olduğu tarihin isimle değil resimlerle yazıldığı Fenerbahçe Forması
  • en iyisi bjk sonra fb bence
  • Sarı Kırmızı herşey güzeldir!
  • quote:

1)BJK
    2)FB
    3)GS
    Maalesef sıralama böyle

• Bizim forma anlam olarak gercekten cok güzeldi...
  • acık konuşmak geregirkse bir gs li olarak bjk 100 yılında bana o foma hediye edilmişti hala saklarım özenle ve cok güzel bir forma 2ciye gelirsek tartışmasız galatasarayın cünkü renkler çok uyumlu sadece avea amblemi dışında heşey güzel 3cü ise fenerbahcenin regi hoşuma gitmedi ama arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla üstünde eski futbolcuların resimleri vardı
  • Bence 3 u de igrenc .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

ESPANYOL 100. YIL FORMASI
    />

Çok süper forma ya

O ne la fomula 1 damalı bayrağı gibi

• quote:

1)BJK
    2)FB
    3)GS
    Maalesef sıralama böyle

Benim listemde böyle.

Bir fenerli olarak Beşiktaş'ın eski formalarını çok beğendiğimi belirtmek isterim.Fakat son yıllarda forma tasarımı oldukça kötüleştirdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

/>

Çok süper forma ya

Tişört gibi.

Ya abi 2000 yılı yazıyor 2000 yılına göre bence gayet iyi forma. Türkiye'de o yıllardaki formaları hatırlıyorum da tek kelimeyle çuvaldı. Bol forma yapıyolardı bütün adamlar aynı formayı giyiyordu. Kısa boylu oyuncularda da çok sırıtıyordu formalar. Zaten forma işi son 5 yılda gelişti güzel formalar...

Yahu bu 89 90 doğumlular veya üstü neden böyle? Siz büyüdükten sonra çıkmış herşeyi beğenmeme kompleksi var nedense? 2000 yılı dediğin fi tarihi mi? Anlaşılan size öyle geliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

quote:

quote:

/>

Çok süper forma ya

Tişört gibi.

Ya abi 2000 yılı yazıyor 2000 yılına göre bence gayet iyi forma. Türkiye'de o yıllardaki formaları hatırlıyorum da tek kelimeyle çuvaldı. Bol forma yapıyolardı bütün adamlar aynı formayı giyiyordu. Kısa boylu oyuncularda da çok sırıtıyordu formalar. Zaten forma işi son 5 yılda gelişti güzel formalar...

Yahu bu 89 90 doğumlular veya üstü neden böyle? Siz büyüdükten sonra çıkmış herşeyi beğenmeme kompleksi var nedense? 2000 yılı dediğin fi tarihi mi? Anlaşılan size öyle geliyor.

Harbiden he biz 2000 yılının yılbasında milenyuma girdik diye ne sevinmiştik yeni bir yüzyıl yeni bir çağ diye. Herifler beğenmiyorlar

• Geleceğe Dönüş de ki Delorean' a pintircen bunları alyını 1985'e yollayacan bak bakalım bir daha beğenmemezlik yapıyorlar mı?
  • bjk nin bağcıklı olan forması güzel daha nostaljik duruyor
  • Bencede bizimki çok güzeldi ama ben griyi pek sevmiyorum siyah beyaz daha güzel.
    Gsnin reklam çıksa ve ortadaki büyük GS daha titizlikle güzel birşey yapılsa iyi olurmuş.
    Fbninkide güzel ama o renkleri ve arkadaki temayı çubukluya uyarlasalar daha güzel olurmuş.

Hepsine kusur buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Bencede bizimki çok güzeldi ama ben griyi pek sevmiyorum siyah beyaz daha güzel.
    Gsnin reklam çıksa ve ortadaki büyük GS daha titizlikle güzel birşey yapılsa iyi olurmuş.
    Fbninkide güzel ama o renkleri ve arkadaki temayı çubukluya uyarlasalar daha güzel olurmuş.

Hepsine kusur buldum

sana ortaya karısık yapsak yine yaranamayızz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.