Şimdi Ara

En guzel 100.yıl forması? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fb
    GS

malesef bizimkiler sadece armada iş yapmış gerisi düz renk..oda pek hoş olmamış..
  • Bir FB'li olarak BJK 100.yıl forması diyorum...
  • yeni gördüm konuyu. bence de bjk 100 yıl foması en güzeli. bu arada bahsdilen bjk bağcıklı forma nostalji adı altında 100 yılda üretildi. o sene bjk ürün satışından tarihinin en büyük gelirini elde etti.
  • Neredeyse 3 yıllık konu olduğunu da görseydin keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Neredeyse 3 yıllık konu olduğunu da görseydin keşke.

• 1)FB
    2)GS
    3)BJK
  • Gercekten en güzeli Fenerbahçe nin
  • Fenerbahçe'nin forması bence daha güzel, çift taraflı olanını hala bile almamak için zor tutuyorum kendimi. Keşke diyorum bi Fenerli sevdiğim olsa ona hediye etsem ama hepsi Galatasaray'lı.
  • 3 sene sonra yorum yapalım, bence en güzel Fenerbahçe'nin sonra Beşiktaş'ın bizim ki Avea ile bozulmuş en kötü bizim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Beşikltaşın esas 100. yıl forması, bağcıklı eski tip mükemmel forma değilmiydi?

Bu forma iğrenç yav :S

Öteki mükemmel esas en iyi forma da o

Beşiktaş'ın 100. yıl forması yukarda verilendir ve formada 2003 tarihine kadar Beşiktaş'ta oynayan bütün oyuncuların ismi yazılıdır. Fazla giyilmedi hatta bir maçta giyildi yanlış hatırlamıyorsam 100. yıl forması. Senin bahsettiğin forma bu :
     En guzel 100.yıl forması?

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

ESPANYOL 100. YIL FORMASI
    />

Çok süper forma ya

Tişört gibi.

Ya abi 2000 yılı yazıyor 2000 yılına göre bence gayet iyi forma. Türkiye'de o yıllardaki formaları hatırlıyorum da tek kelimeyle çuvaldı. Bol forma yapıyolardı bütün adamlar aynı formayı giyiyordu. Kısa boylu oyuncularda da çok sırıtıyordu formalar. Zaten forma işi son 5 yılda gelişti güzel formalar...

Bu forma abimde var harika bence, diğerinden güzel.
    Sadece 100. yıl değil forma sıralaması hep aynıdır. BJK>FB>GS. Arada bi Fener en iyi yapıyor o kadar.

•  En guzel 100.yıl forması?

Parçalı altına beyaz şort harika bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.