Şimdi Ara

en güzel kamufle edilmiş baz istasyonunu seçelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tunvcer

işte o beklenen mezarlıktaki baz istasyonu ekledim. adamlar abartmış ya haç yapmış ya. saklamak için.

en güzel kamufle edilmiş baz istasyonunu seçelim

O cidden baz mı :D şaka olmalı bu Cem Uzanın vaadleri geldi aklıma baz istasyonu olmadan da cep telefonu ile konuşulabilecek. Ben bunu yaparım

• ya siz bi de onun kabinini görün kümbet şeklinde hazırlamışlar. ağzınız açık kalacak. gündüz vakti yolum düşerse çekerim resmini. bu arada herkes güzel başlık diyo ama kimse resim eklemiyo. neyse en kısa zamanda lamba, klima, reklam panosu ve alarm şeklinde gizlenmiş istasyonları da ekleyeceğim.
  • benim aklım bu konuda takılı kaldı. evlerin çatılarında baz istasyonu arar oldum.
  •  en güzel kamufle edilmiş baz istasyonunu seçelim

bu da benden
  • baz değil sanki gaz istasyonu gibi
  • bi web sitesi istasyonların nasıl gizlendiğini göstermiş bakın isterseniz.
    http://www.balcilarmuhendislik.com/ceditmontaj.html
  • Baz istasyonları şekil değiştirdi

Baz istasyonları şekil değiştirdiAna cadde ve bulvarlardaki aydınlatma direklerine dikilen 2 bin 300 baz istasyonu arasında çam ağacı ve saat kulesi şeklinde olanıda var.

KULE, apartman, iş merkezi ve cami üstlerine yerleştirilen ancak insan sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle davalara konu olan baz istasyonları, son zamanlarda ana cadde ve bulvarlardaki aydınlatma direklerine monte ediliyor.

LİMİT DEĞERLERİ

Telekomünikasyon Kurumu yetkilileri, yaptıkları açıklamada, cep telefonlarıyla iletişimin sağlanması için baz istasyonlarının vazgeçilmez olduğunu belirttiler. Yetkililer, baz istasyonlarının da aralarında bulunduğu telekomünikasyon cihaz ve sistemlerinin civarında insanların emniyet ve güvenle sürekli bulunabilecekleri alanların, sabit telekomünikasyon cihazlarından kaynaklanan elektromanyetik alan şiddeti limit değerlerinin belirlenmesinin ve ölçüm yöntemlerine ilişkin işlemlerin, Telekomünikasyon Kurumu’nca yürütüldüğünü ifade ettiler.

Cadde ve aydınlatma direklerine kuruldu

GSM işletmecilerinin baz istasyonu kurma talebi üzerine yer seçimi için vali, belediye başkanı ve uzmanların da aralarında bulunduğu il mahalli çevre kurullarının görüşünün alındığını anlatan yetkililer, baz istasyonlarının yer seçimlerinde ayrıca cep telefonu abonelerinin sayısı ve ihtiyacının da göz önünde bulundurulduğunu belirttiler. Yetkililer, ana cadde ve bulvarlardaki aydınlatma direklerine son zamanlarda baz istasyonu kurulmasının, cep telefonu sinyallerinin sağlıklı şekilde alınmasının sağlanması ya da mevcut kapasitenin iyileştirilmesi ihtiyacından kaynaklandığına işaret ederek, bu ihtiyacın GSM operatörleri tarafından tespit edildiğini kaydettiler.

Saat görünümlü baz istasyonu da var

Ankara’da sabit 2 bin 300 baz istasyonu bulunduğuna işaret eden yetkililer, bunların kule, apartman, iş merkezi ve cami üstlerine kurulduğu gibi aydınlatma direklerine de yerleştirildiğini, bazı baz istasyonlarının da çam ağacı şeklinde olduğunu belirttiler.

Bu arada, TBMM’de de cep telefonlarıyla daha sağlıklı görüşme yapılabilmesi için 3 GSM firması tarafından ortak hazırlanan 14 metrelik saat kulesi görünümünde baz istasyonu bulunuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ankara/8365123.asp?gid=140&sz=68597

• quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

bu da benden

Ankara da her tarafta bundan var Fotoğrafını çekicemde hep bulvarlarda yol ortasındaki aydınlatma direklerinde oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: tunvcer

işte o beklenen mezarlıktaki baz istasyonu ekledim. adamlar abartmış ya haç yapmış ya. saklamak için.

adamlar gerçekten uğraşmış yha haç fln

• son zamanlarda su deposu, reklam panosu, saat kulesi, baca, havalandırma bacası, alarm, sokak lambası, klima şeklinde istasyonlar var. bence en anlaşılmayanı su deposu şeklinde olan. ama en çok kullanılan ise baca. ayrıca amerikada adamlar ev şeklinde istasyon yapmışlar inanamazsınız. neyse yaşasın teknoloji diyelim. adamlar uğraşıyo ...
  • arkadaşlar yakında bende bi foto ekliyeceğim bir direk var ucunda reklam tabelası direğin dibinde ise köpek kulubesi gibi ev şeklinde(mahalleliler hala fark etmedi bi fark etseler olay çıkar.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

arkadaşlar yakında bende bi foto ekliyeceğim bir direk var ucunda reklam tabelası direğin dibinde ise köpek kulubesi gibi ev şeklinde(mahalleliler hala fark etmedi bi fark etseler olay çıkar.)

merhaba aslında bu tüm bahsedilenler psikolojik olarak insanların rahatlaması için yapılıyor. Baz istasyonlarının kanser etme oranları bir televizyon,crt monitör yada elektrikli battaniyeden çok çok daha düşüktür. Yanına 2 m den daha fazla yaklaşıp uzun süre yanında durmadığınız sürece sorun olmaz. Tepkiler genelde bilgisizlikten kaynaklanır.
  • quote:

bu da benden

dostum burası neresi
    bir an gözümün önüne gemlik sahilleri geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

baz istasyonun yol actığı zararlar hakkında bilgisi olan varmı? sakladıklarına göre var bişeler... bence televizyonla kıyaslamak saçma olur... cocuklarımız yamuk dogacak vallahi:S

bencede televızyonla kıyaslamak cok sacma.telefonu sureklı yanında tasımanın bıle ne kadar zararlı oldugu solenıyo bence baz ıstasyonun zararları oldukca fazladır
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

bu da benden

dostum burası neresi
    bir an gözümün önüne gemlik sahilleri geldi

Değirmendere/Gölcük

• quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

arkadaşlar yakında bende bi foto ekliyeceğim bir direk var ucunda reklam tabelası direğin dibinde ise köpek kulubesi gibi ev şeklinde(mahalleliler hala fark etmedi bi fark etseler olay çıkar.)

resmi bekliyoruz.
  • konu hortlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

konu hortlamış

hepsibirleşmenin baz resimlerini görünce bu konu aklıma geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

konu hortlamış

hepsibirleşmenin baz resimlerini görünce bu konu aklıma geldi.

olsun ya konu hortlayınca yazarım mutlaka bak bu konuyu ben bilmiyordum bende öğrenmiş oldum
  •  en güzel kamufle edilmiş baz istasyonunu seçelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.