arkadaşlar selam son zamanlarda gsm operatörleri inanılmaz numaralarla baz istasyonlarını kamufle ediyolar. ben bi kaç tanesini yükledim. sizde bulduğunuz kamufle edilen istasyonların fotolarını koyun en ii kamufle edileni seçelim. ben bi tane ekledim.
Bende yakında eklerim ama bu konuyu güncel tutalım..
Birde genelde nüfusun çok yoğun olduğu yerleşim yerlerine (Sokaklar,Mahalleler v.s) herhalde yapılıyor bu kamuflajlar ..? Acaba neden saklama gereği doğuyor .? Çirkin görünmesin diye mi.? Peki ya diğer kamuflajsız olanlar çirkin durmuyormu .?
biliyosanız hangi operatörün olduğunuda yazarsanız güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: Bico
Birde genelde nüfusun çok yoğun olduğu yerleşim yerlerine (Sokaklar,Mahalleler v.s) herhalde yapılıyor bu kamuflajlar ..? Acaba neden saklama gereği doğuyor .? Çirkin görünmesin diye mi.? Peki ya diğer kamuflajsız olanlar çirkin durmuyormu .?
Baz istasyonlarının sağlığa olumsuz etkileri var. Ve çok fazla radyasyon yayıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
quote:
Orjinalden alıntı: Bico
Baz istasyonlarının sağlığa olumsuz etkileri var. Ve çok fazla radyasyon yayıyorlar
Bilimsel olarak zararlı oldukları ispatlanamadı. Kurallara uygun kurulan bir baz istasyonunun ise zararı kabul edilebilir düzeylerde. Yani yakından televizyon seyretmekten farkı yok.
televizyon kıyaslaması biraz hafif kalmış bence... elektromanyetik dalgalar... geniş bir konu... tam hakim değilim ama benden fazla bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla zararlı... zararın boyutunun hesaplanamaması olmadığı anlamına gelmez... her etki de kısa sürede etki göstermeyebilir...
ya bizim şehir merkezinde var bi tane koskoca direk ucunda saat falan var.resmini çekip koyacağım yakında çok yaratıcılar ya helal olsun
tabiki güneş enerjisi sistemindeki su deposunun içinde. zaten deponun çok sahte görünümü var..
süper tebrik ederim seni. adamlar su borularına kadar düşünmüşler ama. bu ayrıntıyı atlamayalım. sizler de resimlerinizi ekleyin mutlaka.
bu arada geçen gün bi yerde daha bi istasyon fark ettim. mezarlıka koymuşlar. mezar görüntüsü vermişler. şok oldum. resmini çekip koyacağım en kısa sürede.
baz istasyonun yol actığı zararlar hakkında bilgisi olan varmı? sakladıklarına göre var bişeler... bence televizyonla kıyaslamak saçma olur... cocuklarımız yamuk dogacak vallahi:S
o nasıl baz istasyonu olur ya yok artık daha neler altında paneli bile var odamı sahte yoksa:S
aynen ya adamlara bak.Kek yerine koyuyorlar.Bende koyucam yakında bir tane
adamlar çok yaratıcı yakında ben de ekleyecem, ama nedense saklamamışlar, hatta ekleyeceğim apatrman dairesini tutacaktık, çok uygundu sırf baz istasyonu yüzünden vazgeçtik
güzel bir konu başlığı resimleri bekliyoruz.
işte o beklenen mezarlıktaki baz istasyonu ekledim. adamlar abartmış ya haç yapmış ya. saklamak için.
Başlık gerçekten güzel
birde gündüz çek foto.
mezarlıktakini pek anlayamadım.
ama sanki arka tarafta hayaletler görür gibi oldum. tam ağacın arkasında.