Şimdi Ara

EN GÜZEL MASAÜSTÜ FOTOĞRAFLARI(WALLPAPERS) İÇİN MÜKEMMEL KAYNAKLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
12
Favori
68.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saol
  • bi link vermişsin bütün linkler 95 mb.

5 tane part var hepsini indirdim baktım hepside aynıymış .

gitti bizim kotaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 20 Nisan 2008; 12:29:32 >
  • quote:

Arkadaşlar Geniş ekranlara uygun(Widescreen) en güzel 1189 adet Duvar Kâğıdını iki parça halinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çözünürlükleri 1680x1050'dir. Toplam 482MB'tır. Upload server bir defada 300MB aldığı için ikiye bölmek zorunda kaldım, RAR uzantılı dosyayı açabilmek için her iki pakedi indirmeniz gerekmekte...

Kaynak site:http://interfacelift.com/wallpaper

RpdShr'den indirmek isterseniz linkler için; Buraya Tıklayın...

Alternatif sunucu linkleri;

Alternatif link 1. Paket Alternatif link 2. Paket

Şimdi elimizde bir sürü güzel fotoğraf var, her seferinde birini seçip masaüstüne uygulamak uzun iş. Aşağıdaki program ile otomatik olarak masaüstü görüntüsünün değiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki programı indirip kurduktan sonra fotoğrafların olduğu klasörü göstermek ve ne kadar süre içerisinde bir sonrakine geçileceğini tanımlamak. Hepsi bu.

Programı İNDİR !!!

Saygılarımı sunarım...

Emeğin için çok teşekkürler resimler harika.

• arkadaşlar bu awc programı windows açılışında başlamıyo? prefences e girince hata veriyo. başka program kulllanan var mı?
    -başka sitelerden de indirdim hep aynı. mutlaka masaüstündeki programı çalıştır kısayolunu tıklamak gerekiyor her açılışta????
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

bi link vermişsin bütün linkler 95 mb.

5 tane part var hepsini indirdim baktım hepside aynıymış .

gitti bizim kotaaa.

Hepsi aynı? Diğer arkadaşlar nasıl indirdi?

quote:

Orjinalden alıntı: Garen
    Emeğin için çok teşekkürler resimler harika.

Rica ederiz.

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

arkadaşlar bu awc programı windows açılışında başlamıyo? prefences e girince hata veriyo. başka program kulllanan var mı?
    -başka sitelerden de indirdim hep aynı. mutlaka masaüstündeki programı çalıştır kısayolunu tıklamak gerekiyor her açılışta????

Vista mı kullanıyorsun?

• vista değil xp. düzeldi .problem kalmadı .teşekkürler
  • Çok güzel duvar kağıtları. Site çok hoşuma gitti. duvar kağıtlarını sadece wide screen değil istediğimiz çözünürlükte indirebiliyoruz. teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mefagok

Çok güzel duvar kağıtları. Site çok hoşuma gitti. duvar kağıtlarını sadece wide screen değil istediğimiz çözünürlükte indirebiliyoruz. teşekkürler...

Evet, sadece Geniş ekran değil kare ekranlar için uygun formatta çözünürlükler de mevcut. Ben bu notu ilk mesaja ekliyeyim. Ben teşekkür ederim.
  • @fuducuk

Hocam verdiğiniz program yüksek çözünürlüklü resimler için pek uygun değil galiba çünkü her defansında uzatmam gerekiyor programda böyle bir özellik yok galiba ? Yani çok büyük boyuttaki resimleri masaüstü yaparken orjinal boyutuna göre yapıyor masaüstü çözünürlüğüne göre değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

@fuducuk

Hocam verdiğiniz program yüksek çözünürlüklü resimler için pek uygun değil galiba çünkü her defansında uzatmam gerekiyor programda böyle bir özellik yok galiba ? Yani çok büyük boyuttaki resimleri masaüstü yaparken orjinal boyutuna göre yapıyor masaüstü çözünürlüğüne göre değil..

Programda standart olarak orjinal boyutunda göster ayarlı geliyor. Ayarlardan full screen'i seçersen çözünürlüğe göre uyarlama yapacaktır.

EN GÜZEL MASAÜSTÜ FOTOĞRAFLARI(WALLPAPERS) İÇİN MÜKEMMEL KAYNAKLAR

• @fuducuk
    Teşekkürler görmemişim..
  • teşekkürler güzelmiş

http://iplikciyim.com
  • çok saol makbule geçti
  • hocam teşekkürler ya. widescreen olması ayrı güzellik. ben de bunları site site arardım googledan
  • Süper diyorum başa bişey demiyorum helal
  • Güle güle izleyin arkadaşlar.
  • cok guzel paylasım olmus tesekkurler...
  • cok saol
  • eline sağlık tşk
  • saol.....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.