Sistemim Ne Kadar Eder?
Merhaba,
Sistemimdeki bu parçaları güncellediğim için eski parçaları satmak istiyorum.
ciddi anlamda bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Eski sistemim ne kadar eder?
Intel 4770K 3.5 Ghz || MSI Z97-GD65 GAMING || GSKILL 2x8 16 GB Trident X DDR3 2400 Mhz CL10
hiçbir şekilde OC vs yapılmadı. Bilgim de yok zaten. ihtiyacım da olmadı açıkçası.
destek olacak arkadaşlara teşekkürler.
Ram ve Anakart tavsiye + darboğaz?
Merhaba,
8 yıldır kullandığım bilgisayarım artık yavaş yavaş ömrünü doldurmaya başladı. Bu sebeple de güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum. Aslında idare edebilirim ama fiyatlar yerinde durmuyor, ne kadar çabuk alırsam o kadar kâr diye düşünmeye başladım.
Bilgili tecrubeli arkadaşlardan fikirlerinizi, önerilerinizi rica ediyorum.
Oyun amaçlı olacak.
işlemciye karar verdim. Bütçem doğrultusunda en iyi seçimin 5700x olacağını düşünüyorum. götürebildiği kadar götürür beni.
anakart B550 düşünüyorum ama o kadar çok model var ki kafam karıştı çok da farklarını bilmiyorum, anlamıyorumda pek fazla o yüzden hangi marka modeli almalıyım?
Ram de Gskill, Corsair olabilir sanırım.
ancak en büyük soru işareti ekran kartına bütçem yok. çünkü çok pahalı. Elimdeki ekran kartı RX570. Darboğaz konusunda çok sıkıntı yaşar mıyım? 1 sene idare etmem gerekecek gibi duruyor.
11.11 indirimlerinden bir şeyler sıkıştırmak istiyorum. o yüzden yardım rica ediyorum sizlerden.
-bu arada bütçe 3 parça için max 12.000 TL
Düşük FPS Sorunu!
|
Ekran Kartı Seçimi Yardım
|
2500 YL'ye kadar laptop tavsiyesi!!
|
Kablonet i Zyxel modem ile wifi dağıtma
|
|
|
2000 TL'ye Kadar Oyun Bilgisayarı
|
Samsung Odyssey G3 LS27AG320ANUXUF 27” 1ms 165Hz FreeSync Premium VA Full HD || Intel I7 4770K 3.5 Ghz || MSI Z97-GD65 GAMING || GSKILL 2x8 16 GB Trident X DDR3 2400 Mhz CL10 || Sapphire RX570 4GB 256Bit || WD 1 TB 32MB Sata2 Ncq ||Corsair 120GB Force 3 GT SSD|| Asus Dvd Rw || Corsair 750w 80 PSU|| Thermaltake Vh6000bws Armor Siyah Alüminyum Kasa || Creative Megaworks THX 550 5 1 500W |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 169
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.405 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware