Şimdi Ara

Ekran Kartı Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıdaki 2 ekran kartı arasında kararsızım çünkü arasındaki farkın ne olduğunu tam olarak anlayamadım.
    Almayı düşündüğüm ekran kartı:
    www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx570-pulse-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

bunu mu alsam acaba dediğim ekran kartı:
    www.vatanbilgisayar.com
    SAPPHIRE RX570 PULSE GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx570-pulse-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti-36627.html

iki model arasında ne fark var? hangisini tercih etmeliyim?
    aslında ilk düşündüğüm marka MSI:
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX570 GAMING ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx570-gaming-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

ancak yorumlarda çok coil whine yaptığından şikayet edilmiş o sebepten vazgeçtim açıkçası. Sapphire'de öyle bir şikayet hiç okumadım.
    mesai bitiminde gidip alacağım. sizden ricam bilen üstadlardan beni bir nebze de olsa aydınlatması. sürekli ekran kartı değiştirebilen biri değilim. mümkün olduğunca iyi bir şey olsun istiyorum.

son olarak imzamdaki sistemle rahat sorunsuz kullanır mıyım?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

teşekkür ederim şimdiden herkese.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKMooN_Scott -- 8 Temmuz 2019; 13:5:7 >

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse? küçük bir yardımınıza ihtiyacım var gidip alacağım :)
  • Mobilde olduğum icin linklere tek tek acip bakmadim.

En ucuzunu alin

Ama çift fan olsun.itx yok sanirim listenizde ama almayin onu.normal kullanımda oda is gorurde hafif o/c de isiya bagli frekans dusurme(thermal throttling) oluyordu.

Sapphire uzmez iyidir.msi danda ucuzdur diye tahmin ediyorum.suan linklere bakamadim dediğim gibi o/c pulse ile arasinda fark azsa o/c de alinabilir.ama duz pulse da dada sikinti olmaz yeterki 2 fanli olani alin.zaten duzde alsaniz rahat 1.4 ghz kullanirsiniz overclock yapiyorsaniz.

Edit=simdi bakabildim linklere armor olanida kullandim.bu tip elektronik araclar sans isi. Bende cw yoktu.hatta arkadasima verdim oldukca memnun.ama bazilarinda cw durumu varsa(gerci garanti degistirir sikinti olmaz ama ugrasmayin zaman kaybi olmasin) Sapphire tercih edin dedigim uzre.

Pulse alin gecin.50-60 fazla vermeyin o/c modeline fazladan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gftelektronik -- 9 Temmuz 2019; 9:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire Pulsenin soğutması biraz daha başarılı ayrıca backplate mevcut, armorun avantajı ise 3 yıl garantili olması ve fiyat olarak biraz daha aşağıda olması seçim senin.
  • teşekkür ederim arkadaşlar bana da Pulse mantıklı geliyordu. Normalde MSI alacaktım ancak o ses olayı canımı sıktı kesın bende olur diye düşünmüyorum artık onu Pulse alacağım.

teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Seçimi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.