Şimdi Ara

Lol İçin Ekran Kartı Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler merhaba, bilgisayarım

İşlemci : AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor
    Bellek (RAM) : 4,00 GB
    Anakart : Biostar N61PC- M2S
    Ekran Kartı : Ati Radeon HD3600
    300 watt psu (400/500 watt a yükselte bilirim)

bu özelliklere sahip, sadece lol oynuyorum ve 60 fps bazen 20-30 lara kadar düşüyor ve çok hafif bir şekilde takılarak oynuyorum sizden istediğim oyunu 150-200 fps aralığında akıcı bir şekilde oynamak için ve anakartıma uyumlu bi ekran kartı tavsiyesi.. Birde ram'i arttırsam işime yarar mı ?? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• AMD den uzak :) şuan elimde i3 6098p var dahili ekran kartı çok düşük i3 6100 de bile intel hd 530 var elimdekinde intel hd 510 var 80 fps alıyorum 40dan aşağı düşmüyor bana hiç kasma sorunu olmadı normal ayarlarda oynuyorum ram yeterli eğer win 7 x64 kullanmıyorsan asıl sorun AMD de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 6 Ocak 2017; 0:59:35 >
  • Gt630 canavardir casper bayilerinde bolca bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulusavas

AMD den uzak :) şuan elimde i3 6098p var dahili ekran kartı çok düşük i3 6100 de bile intel hd 530 var elimdekinde intel hd 510 var 80 fps alıyorum 40dan aşağı düşmüyor bana hiç kasma sorunu olmadı normal ayarlarda oynuyorum ram yeterli eğer win 7 x64 kullanmıyorsan asıl sorun AMD de

Olabilir, benim normalde kullandığım anakart yanmıştı şimdi kullandığım çıkma bi anakart idareten takmışlardı belki ondandır çünkü pes 2013 ü yüksek çözünürlükte oynuyordum yanlış hatırmaıyorsam bu pcyi 3 yıldır falan kullanmıyordum o yüzden toplamak istiyoırum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDRAGON*

Gt630 canavardir casper bayilerinde bolca bulunur

Benim anakartıma uyumu mu acaba bu ekran kartı ?
  • Bak ben demeseydim casperda ki adam seni kandiracakti kardesim deli misin casperdan urun alma gtx serisi bi sey al ortalama cok rahat oynatir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 için ekran kartı tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.