Şimdi Ara

en güzel müzik çalan telefon (dış ve kulaklık sesi)walkman serisinde hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• w550
  • 1 numaralı w550 ama tarih oldu

-w850,w610
  • W900 ü unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BJK_

sadece walkman serisinden söyleyin.

arkadaşım bu bilgiyi biraz forumda araştırsan rahatlıkla bulabilirdin

w850, w610, w900 gibi telleri söylemiş bazı arkadaşlar, ancak bunların hiçbiri bu iki kriterin birine dahi sahip değiller...

en kaliteli sesi kulaklıkta W950 verebiliyor şuan ama yakında w960 olucak
    en iyi dış hoparlör sesine de stereo hoparlörleriyle w550 sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_danger

quote:

Orjinalden alıntı: _BJK_

sadece walkman serisinden söyleyin.

arkadaşım bu bilgiyi biraz forumda araştırsan rahatlıkla bulabilirdin

w850, w610, w900 gibi telleri söylemiş bazı arkadaşlar, ancak bunların hiçbiri bu iki kriterin birine dahi sahip değiller...

en kaliteli sesi kulaklıkta W950 verebiliyor şuan ama yakında w960 olucak
    en iyi dış hoparlör sesine de stereo hoparlörleriyle w550 sahip

Hiç W950 deneme sansım olmadı ama yabancı sitelerde yapilan testlerde W950 kulaklık sesinde n91 ve ipod dan daha kaliteli ses verdigi sonucu yer alıyordu. Ama yabancı sitelerde okudugum yorumlarda w950 kullanıcıları hep aynı seyi yazmislar. telefonun kulaklık sesi cok zayıf ve kalitesiz. hoparlöre hiç girmicem zaten. forumda elemanın biri yazmis arkadasimda n91 var demis. kendinde de w950 varmıs. ayni sarkiyi acmislar ses kalitelerini karsilastirmak için. adam diyo n91 w950 ye fark atar diyo. telefondaki bilmem ne ses chip i hemen belli oluyo falan diyo. ama deminde yazdigim gibi testlerde w950 birinci durumda. testleremi güvenelim yoksa yorumlaramı....karısık bi durum. bi aydınlat bizi
    W960 a gelince W810 un ses kalitesi W960 dan daha iyi diyenlerde var gsmarena.com da. her kafadan bi ses cıkıyo acikcasi. yorumlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Hiç W950 deneme sansım olmadı ama yabancı sitelerde yapilan testlerde W950 kulaklık sesinde n91 ve ipod dan daha kaliteli ses verdigi sonucu yer alıyordu. Ama yabancı sitelerde okudugum yorumlarda w950 kullanıcıları hep aynı seyi yazmislar. telefonun kulaklık sesi cok zayıf ve kalitesiz. hoparlöre hiç girmicem zaten. forumda elemanın biri yazmis arkadasimda n91 var demis. kendinde de w950 varmıs. ayni sarkiyi acmislar ses kalitelerini karsilastirmak için. adam diyo n91 w950 ye fark atar diyo. telefondaki bilmem ne ses chip i hemen belli oluyo falan diyo. ama deminde yazdigim gibi testlerde w950 birinci durumda. testleremi güvenelim yoksa yorumlaramı....karısık bi durum. bi aydınlat bizi

evet N91, ipod ve W950 ile yapılan testi bende çok detaylı incelemiştim.hatta arşive bile kaldırdım o karşılaştırmayı...

yukarıdaki tablolara bakıp kararını sen ver artık...
    w950 ses kalitesi olarak N91 den çok kötü, N91 parçalar falan diyen varsa beri gelsin

bak seni belgeyle aydınlatıyorum bu iyiliğimi unutma sakın

quote:

W960 a gelince W810 un ses kalitesi W960 dan daha iyi diyenlerde var gsmarena.com da. her kafadan bi ses cıkıyo acikcasi. yorumlarınızı bekliyorum...

bu zaten çok komik yaa

w960 daha dünyada satışa sunulmadı ki bu cihazın protatipi bile ses kalitesinde w810u siler herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_danger

evet N91, ipod ve W950 ile yapılan testi bende çok detaylı incelemiştim.hatta arşive bile kaldırdım o karşılaştırmayı...

yukarıdaki tablolara bakıp kararını sen ver artık...
    w950 ses kalitesi olarak N91 den çok kötü, N91 parçalar falan diyen varsa beri gelsin

bak seni belgeyle aydınlatıyorum bu iyiliğimi unutma sakın

quote:

bu zaten çok komik yaa

w960 daha dünyada satışa sunulmadı ki bu cihazın protatipi bile ses kalitesinde w810u siler herhalde

Teskkürler dostum
    Benimde bahsettigim tablo buydu. W950 N91 ve ipod un mükemmel karsılastırmasını(her yönden) görmek isteyenler linke tıklasınlar
    http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=%ADbee5f9

• quote:

W900 ü unutmayın

W900'de iyidir
  • w950
  • W900 ü yazmamın nedeni hem kulaklıkta hem dış hoparlörde en iyi walkman lerden biri olmasıdır. tamam w950 nin kulaklık sesi w900 den daha kaliteli ama dıs hoparlör sesinde en kısık sesli walkman denilebilir. ayrıca kulaklık seside baya kısıkmıs W950 nin. ama önemli olan kulaklık
  • W550i.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.