Şimdi Ara

En güzel oyun finali ???? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mafia ve devil may cry 3 beni çok etkiledi.
  • cod 4 güzel bitiyo gerecekten ama bide en kötü oyun finalı de benim için Rainbow six vegas 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Fahrenheit, Mafia, CoD4 iyilerdir, ayrıca Fallout'un dediği gibi KoF97'de çok sağlamdır bitirene kadar kaç jeton harcadğımı hatırlayamıyorum, ayrıca mustafa diye bir oyun var oyunun esas ismi Cadillacs and Dinasours gibi birşey olması gerekiyordu ancak içinde Mustapha isimli karakter olduğundan dolayı tüm zamane insanlarının dilinde öyle yer etmiştir neyseki bende o zamana kıl payı yetiştim vallahi çok mutluyum.

O oyun harikaydı. Sonunda profesör kocuman bi dinazora dönüşüyordu.
  • Cod4
  • COD4 & Metal Slug Serisi
  • gta san andreas smoke öldürmek çok zevkli oluyodu

aslında ryder ile smoke aynı anda öldürcen daha güzel olur
  • herkes sewdiği oyunu yazıor bence Pop WW ile assasian creed
  • sonu insanı apışıp bıraktıran ve tekrar oynamaya iten popww kesinlikle en iyi bitişe saihp.
    genellikle water sword la denmiş ama alakası yok, asıl water sword yokken bitirdiğinizde apışıyorsunuz(heleki ikinci sondan bibaher olarak oynayıp bitirdiyseniz). kafanız allak bullak oluyor ve oyunun ne kadar mükemmel bi kurguya sahip olkduğunu tekrar anlıyorsunuz.

tekken 3 te bi bitiş yok sayılsada bitiş videoları çok güzeldi. vede tabiki diablo2 videoları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

evet arkadaşlar oynadıgınız oyunlardan en güzel final hangisiydi ???

benim ;

doom3
    farcry
    bide adını unuttum köpekbalıgı silahlı bi oyun vardı o

özellikle doom3 ün finali abartısız 20dk filan sürmüştü ateş etmekten yorgun düşmüştüm

Yapma hocam ya doom3 finali oyuna hiç gitmemiş max 2-3 dakikada devasa şeytan yerle bir

• quote:

Orjinalden alıntı: the_jackall

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

evet arkadaşlar oynadıgınız oyunlardan en güzel final hangisiydi ???

benim ;

doom3
    farcry
    bide adını unuttum köpekbalıgı silahlı bi oyun vardı o

özellikle doom3 ün finali abartısız 20dk filan sürmüştü ateş etmekten yorgun düşmüştüm

Yapma hocam ya doom3 finali oyuna hiç gitmemiş max 2-3 dakikada devasa şeytan yerle bir

ben o canavarı nasıl öldürecegimi çakamamıstımki ilk başta , o dönüp delip giden şeyden haberim yoktu
    bütün mermiler bitti sona o geldi elime

final anlamsızdı gercekten ama o tabutlu bi sahne vardı hani , orası deliydi

• nfs most wanted-- tek geçerim, yeni pc yi toplayım tekrar kurup oynayacam o oyunu...
  • mafia ve cod 4
  • cod 4
  • Cod 4(*****)
    Crysis(****)
    Mgs 2 (Anca Bu Oyununu Oynaya bildim)(*****)
    Gta San Andreas (****)
    Pop Ww Ve T2T (***)
  • size birşey diyimmi cod 4 ü bitirmeyen buraya yorum yazamasın TABİKİDE COD 4
  • Cod 4&Resident Evil4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ.x.İ.r -- 19 Ağustos 2008; 12:31:27 >
  • 7 sene önce bitirdiğim oynu hala bazı kısımlarını hatırlıyorum.

**** Max Payne ****
  • şu ana kadar bitirdiğim oyunlarda crysis
  • baktım ama göremedim

DESPERADOS

MAFIA

commandos 3
  • F.E.A.R ve COD4 cod4 de atom bombasi sahneside cok etkileyiciydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Ağustos 2008; 14:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.