quote:Orijinalden alıntı: JeaL http://img40.imageshack.us/img40/8515/grnt033v.jpg Resmim şu çocuk bırakılır mı, næled olsun diorm o kıza
quote:Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Ergenliğe girdinmi? Yani elinle tanıştın mı? Daha açıklayıcı olmak gerekirse kamışa su yürüdümü ?
quote:Orijinalden alıntı: JeaL quote:Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz Niye ayrıldınız? sen benim tipimsin ama seni arkadaş olarak seviyorum dedi ve msnyi kapaadı senin tipini yerim demedin mi
Bırak ya benimkide ondan uzağa gidiyorum diye bıraktı beni bak canım sıkıldı yine Allah canımı alsında kurtulayım ....
konu tavan yapar Bu konudaki kullanıcılar: XxLe0xX, burakkar, mirasci, Jason Bourn, keskinkral, HaYıRSeVeR, Mr.Cyborg, STVxVTS, D.V.D, Özgür Can, Batuuu7, Kıdemli Çavuş, .S.c.a.p.e.g.o.a.t., GöKHaN 35, virtue61, LivinG DeaD, xrestinpeacex, MC.ARSONIST.JR 20 kayıtlı üye, 5 misafir
quote:Orijinalden alıntı: HaYıRSeVeR quote:Orijinalden alıntı: DeathWall Bobiler montesi istiyoruz . Kuşun ötüyo mu.jpg kuş ucuyomu kuş
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR quote:Orijinalden alıntı: JeaL http://img40.imageshack.us/img40/8515/grnt033v.jpg Resmim
quote:Orijinalden alıntı: Spoon! quote:Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Ergenliğe girdinmi? Yani elinle tanıştın mı? Daha açıklayıcı olmak gerekirse kamışa su yürüdümü ?
quote:Orijinalden alıntı: HaYıRSeVeR quote:Orijinalden alıntı: DeathWall Bobiler montesi istiyoruz . Kuşun ötüyo mu.jpg kuş ucuyomu kuş Çavulu tokatladınmı bakayım
quote:Orijinalden alıntı: Anakhrapat quote:Orijinalden alıntı: JeaL quote:Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz Niye ayrıldınız? sen benim tipimsin ama seni arkadaş olarak seviyorum dedi ve msnyi kapaadı Msnyi=Emesen yi? Adam Türkçeyi doğru kullanmış, sorun nerede?
quote:Orijinalden alıntı: tolgabc quote:Orijinalden alıntı: Anakhrapat quote:Orijinalden alıntı: JeaL quote:Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz Niye ayrıldınız? sen benim tipimsin ama seni arkadaş olarak seviyorum dedi ve msnyi kapaadı Msnyi=Emesen yi? Adam Türkçeyi doğru kullanmış, sorun nerede? Tam ben de aynı şeyi söyleyecektim.