Şimdi Ara

En Hızlı En Öfkeli (hızlı ve öfkelinin 3.serisi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Ayrıca arkadaki Toyo Tires lastiklerini taşıyan kamyonet de filmin başrolündeymiş. Edinilen bilgie göre 06 MJU 06 plakalı Şahin'i modifiye eden arkadaş tarafından modifiye edilmiş. İçine nasıl bir modifiye işlemi yapıldığı muamma. Görünüşe göre gizli mod. olayı yayılılıyor. Vay anasını sayın seyirciler.

öle deme bizim bi arkadaş o aracı modifiye etmişti, motora bişiy yapmamıştı ama içi dehşet olmuştu
  • bu arada bir kez daha izlediimde 2. filmi bir hata buldum, sadece bizimkiler hata yapmıo tabi, filmin başlarında ferrariye giderken o geldikleri bölgeye girerken girişindeki kapı gibi ufak bi direk var ilk ona sarı mitsubishi vuruo ve yolu açıo ama ön tarafı göçüo ancak sahnenin devamında ferrariye vardıklarında o araç sapasağlam, tabi bunu daha önce farketmiş olabilirsiniz ben o kdr izlememe rağmen ilk defa farkettim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK_FB

bu arada bir kez daha izlediimde 2. filmi bir hata buldum, sadece bizimkiler hata yapmıo tabi, filmin başlarında ferrariye giderken o geldikleri bölgeye girerken girişindeki kapı gibi ufak bi direk var ilk ona sarı mitsubishi vuruo ve yolu açıo ama ön tarafı göçüo ancak sahnenin devamında ferrariye vardıklarında o araç sapasağlam, tabi bunu daha önce farketmiş olabilirsiniz ben o kdr izlememe rağmen ilk defa farkettim valla

ben 8-10 kere izledim ama hiç ezildiğini farketmemiştim

• nerede kaldı bu film yani zaman çıkacak of sıkıldım ama ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 11 Mart 2006; 9:27:19 >
  •  En Hızlı En Öfkeli (hızlı ve öfkelinin 3.serisi )

En Hızlı En Öfkeli (hızlı ve öfkelinin 3.serisi )

supra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 11 Mart 2006; 9:46:14 >
  • ya orda bi de rx-7 var delisiyim yaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.