Yıldız yaratan, hızlı aksiyon serisi Hızlı Ve Öfkeli'nin üçüncü serisi olan En Hızlı En Öfkeli bilindigi gibi filmin senaryosunun cekilmesıne 2004 den itibaren baslandı.
En Hızlı Ve En Öfkeli, aksiyonculara bir sürpriz yaparak 2006 hazıran ayında sinemalarda olması bekleniyor .Daha Hızlı Daha Öfkeli'de rol almayan Vin Diesel, Dominic Toretto karakteri ile üçüncü film için geri dönüyor. Filmde Chris Morgan'ın senaryosuna göre, Toretto Tokyo'da mafyaya bulaşan kankalarına yardıma gidecek ve şehrin sokaklarını ateşle tanıştıracak.
hergün sabah akşam 2 filmi de izlyip duruom artık gelsin 3. yaw
deli olacak isn bu filmde de tatlilik yapip ikinci filmde american muscle car kullandiklari bi bitane deli modifiye bmw ya da mercedes goruruz
İlk ikisi süperdi kesinlikle üçüncüsü de öle olur
Bi de bugün hatta şu an bu filmin yapımcısının bi filmi war o da süper
filimin çok az resmi var ve gerçekten güzel olacağa benziyor merakla bekliyoruz bakalım 3.filimde snoop dog un yiğeni Bow Wow da var o da arabalara olan merakı ile biliniyor sonuçta Zenci
filimin çok az resmi var ve gerçekten güzel olacağa benziyor merakla bekliyoruz bakalım 3.filimde snoop dog un yiğeni Bow Wow da var o da arabalara olan merakı ile biliniyor sonuçta Zenci
Hıı Touran gibi duruyor... Valla paramız ve tecrübemiz olcaktı da bir EVO IX GSR alıp sağlam modifiye çekecektik off off ikisi de yok.. (yani bana şu an evo al kullan deseler alışmak lazım ya.. bizim scenic e benzemez amanın!) 90 milyarlık bir araba, 2.0 280bg off o performansı almanlarda alman için kat kat ödemen lazım neyse konu dağıldı evo hayranlığı zaten sırf bende değil:) Umarım en kısa zamanda gelir de ağzımız açık izleriz
yalnız flımde evo dan vazgeçmemışler tayfaya 350 z katılmış tahmın edıyodum 350 z olacagını
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
yalnız flımde evo dan vazgeçmemışler tayfaya 350 z katılmış tahmın edıyodum 350 z olacagını
belliydi onun çıkacağı zten
siyah japon canavarlarını evo ve 350z'lerin peşinde kovalarken görcez herhalde