Şimdi Ara

En Hızlı En Öfkeli (hızlı ve öfkelinin 3.serisi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldız yaratan, hızlı aksiyon serisi Hızlı Ve Öfkeli'nin üçüncü serisi olan En Hızlı En Öfkeli bilindigi gibi filmin senaryosunun cekilmesıne 2004 den itibaren baslandı.

En Hızlı Ve En Öfkeli, aksiyonculara bir sürpriz yaparak 2006 hazıran ayında sinemalarda olması bekleniyor .Daha Hızlı Daha Öfkeli'de rol almayan Vin Diesel, Dominic Toretto karakteri ile üçüncü film için geri dönüyor. Filmde Chris Morgan'ın senaryosuna göre, Toretto Tokyo'da mafyaya bulaşan kankalarına yardıma gidecek ve şehrin sokaklarını ateşle tanıştıracak.

Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz...

Kaynak:http://forum.hondapowerclub.com/showthread.php?p=5690#post5690

• sabırsızlıkla bekliyorum
  • bu mafya modifiye mafyasımı gene :)
  • mafya + modifiye

hımm
    siyah arabaları görcez yani sokaklarda
  • oh be en sonunda geliyor
  • vin diesel in geri dönmesi iyi olmuş bence.Adamın soyadı da çok güzel ya!
  • işte meraklısına 3. filmdeki arabalar bu resimlerden daha var ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • one bee aletlere bak
  • off yaff her öğün izlerim ben bunu
  • hergün sabah akşam 2 filmi de izlyip duruom artık gelsin 3. yaw
  • deli olacak isn bu filmde de tatlilik yapip ikinci filmde american muscle car kullandiklari bi bitane deli modifiye bmw ya da mercedes goruruz
  • İlk ikisi süperdi kesinlikle üçüncüsü de öle olur
  • Bi de bugün hatta şu an bu filmin yapımcısının bi filmi war o da süper
  • filimin çok az resmi var ve gerçekten güzel olacağa benziyor merakla bekliyoruz bakalım 3.filimde snoop dog un yiğeni Bow Wow da var o da arabalara olan merakı ile biliniyor sonuçta Zenci

http://www.countingdown.com/movies/3277097

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

filimin çok az resmi var ve gerçekten güzel olacağa benziyor merakla bekliyoruz bakalım 3.filimde snoop dog un yiğeni Bow Wow da var o da arabalara olan merakı ile biliniyor sonuçta Zenci

http://www.countingdown.com/movies/3277097

VW değil mi bu araba ..???

• Hıı Touran gibi duruyor... Valla paramız ve tecrübemiz olcaktı da bir EVO IX GSR alıp sağlam modifiye çekecektik off off ikisi de yok.. (yani bana şu an evo al kullan deseler alışmak lazım ya.. bizim scenic e benzemez amanın!) 90 milyarlık bir araba, 2.0 280bg off o performansı almanlarda alman için kat kat ödemen lazım neyse konu dağıldı evo hayranlığı zaten sırf bende değil:) Umarım en kısa zamanda gelir de ağzımız açık izleriz
  • yalnız flımde evo dan vazgeçmemışler tayfaya 350 z katılmış tahmın edıyodum 350 z olacagını
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

yalnız flımde evo dan vazgeçmemışler tayfaya 350 z katılmış tahmın edıyodum 350 z olacagını

belliydi onun çıkacağı zten
  • siyah japon canavarlarını evo ve 350z'lerin peşinde kovalarken görcez herhalde
  • fragman yokmu ya!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.