Şimdi Ara

HIZLI VE ÖFKELİ 9 HAN GERİ DÖNDÜ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift serisinde ölen Han karakteri daha doğrusu bize öldü olarak gösterilen han karakteri serinin 9.filminde geri döndü.Az önce Amerika da galası yapılan ve filmin ilk fragmanı tanıtılan canlı yayında film de Han karakteri arkadaşlarının zorlandığı bir bölümde arabası ile aniden ortaya cıkıyor ve arabası ise tokyo drift de kaza yaptığı arabası :) Böylesi sevilen bir karakterin geri dönmesi sevindirici.Ama fragmanda yine tokyo drift de başrol olan Sean Boswell e ait bir görüntü yok fakat filmin cast kadrosunda ismi geçiyor belki fragmanda göstermemiş olabilirler.Yada 2.fragmana saklamış olabilirler yada 7.filmde olduğu gibi 1 dk lık rol verip fragmanda bile gösterme gereği duymamış olabilirler.Fragman bildiğiniz bir film ne kadar uçmuş olabilir dedirtecek bir fragman.Nerde o eski torna atolyesi,benzin kokusu,lastik izi,drift sesi,seksi danslar nerede o drift kapışmaları,nerede anahtarına yarışlar....ahh tokyo drift senin değerin hiç bilinmeyecek ...yarış dediğin zaman kaç yıl geçerse geçsin Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift favori filmimdir.
    İçimi en çok yakan ise Sean Ve Dominic Toretto nun yarışını göstermemeleri...bir nesil bu yarışın sonucu izlemeyi bekledi...yarışın sonucunu 7.filmde birkaç kelime ile öğrendik ama yarışı izlemek bambaşka olurdu..

IGNyoutube
    F9: Fast & Furious 9 - Official Trailer (2020) Vin Diesel, John Cena
    https://www.youtube.com/watch?v=er23oAtFHTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 1 Şubat 2020; 14:24:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı ve Öfkeli 9: Han Geri Döndü

Hızlı ve Öfkeli serisinin merakla beklenen dokuzuncu filmi "Hızlı ve Öfkeli 9" nihayet sinemalarda. Han Seoul-Oh'un geri dönüşüyle heyecan verici anlar yaşatan film, aksiyon ve macera dolu bir deneyim sunuyor.

Hızlı ve Öfkeli 9'u Nasıl İzleyebilirsiniz?

Filmi izlemek için şu seçeneklere sahipsiniz:

• En yakın sinemanızdan bilet satın alabilirsiniz.
    • İnternet üzerinden Fandango veya Atom Tickets gibi bilet satış platformlarından biletlerinizi rezerve edebilirsiniz.
    • Aboneliğiniz varsa HBO Max'te filmi çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.

Filmi izlemeden önce fragmanını izleyerek heyecanınızı artırabilirsiniz. Fragman, aksiyon dolu sahneler ve filmin heyecan verici hikayesini gözler önüne seriyor.

Han Geri Döndü

Hızlı ve Öfkeli hayranları, Han Seoul-Oh'un geri dönüşünü dört gözle bekliyorlardı. Serinin üçüncü filminden beri görülmeyen Han, "Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift"te kilit bir karakterdi. Geri dönüşü, hayranları için büyük bir sürpriz oldu ve filme ekstra bir heyecan kattı.

Filmde Han, ekibin son macerasına katılıyor ve Dominic Toretto'nun kardeşi Jakob ile hesaplaşmasına yardımcı oluyor. Han'ın geri dönüşü, serinin hayranlarına geçmişle bağlantı kurma ve sevilen bir karakteri yeniden görme fırsatı sunuyor.

Hızlı ve Öfkeli 9, serinin en iddialı filmlerinden biri. Aksiyon dolu sahneleri, ilgi çekici hikayesi ve sevilen karakterlerin geri dönüşüyle Hızlı ve Öfkeli hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir film.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet tokyo driftin yeri ayrıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yoktu Sean

HIZLI VE ÖFKELİ 9 HAN GERİ DÖNDÜ :)
  • Fragman hanı görene kadar içime sinmemişti ama görünce mutlu oldum

Gelsin çerezlik güzeldir izleriz. 3 haftadır sinemada düzgün birşey yok sinir oluyorum gelsin 20 si de çıksa gidilir
  • Han'ın dönüşünü bu sefer nasıl bağlayacaklar acaba
  • Han, Sean herkes toplanmış. Gözler son olarak Brian'ı arıyor. Muhtemelen o da olacak filmde. Efekt mefekt yapsınlar bir şey. Son aksiyonda gözüksün yeter. Onsuz hikaye hep bi eksik.
  • Sean yine minik bir sahnede görünüyor, filmde çok fazla olmayacak galiba? Şu adamı niye ekibe sokmuyorlar anlamadım. Ayrıca önceki film furious'tı bu film fast olur diye umuyordum ama yine özlediğimiz modifiyeli araç yarışlarını göremeyeceğiz anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi filmdeydi unuttum. Fragmanda Sean vs Dom yarışını göstereceğiz diye çok minik bir sahne vardı. Filmde ise en fazla 10-15 saniye konuştular, başkada sahne olmadı.
  • YA DEDELER BU SERİYİ KONU VE YIL İTİBARİ İLE SÖYLEYİN BLURAY ARŞİV EDİCEM..KAFAM ÇORBA OLDU KONU OLARAK YIL OLARAK GEÇİN ALLAH RIZASI İÇİN
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    evet dün heyecanla izlerken sean karakterini 0.3 snye göstermişler gözümden kaçmış :) o arkadaki çinli eleman bile daha fazla rol almış.Anlamıyorum justin lin in yada vin diesel in bu adama bir garezi var fazla göstermiyorlar ön plana çıkarsa aileye dahil edilen Ramsey yada diğer gereksiz karakterlerin harbiden gereksiz olduğu ortaya cıkacak.çünki tokyo drift hikayesi bile 2.ve 6.filmden kat ve kat güzeldi tekrar öyle olsun bu adam ön plana çıksın istemiyorlar.havada uçan arabalar yerine şu adamın yanladığı 2 sahne koy bak nasıl oluyor :)
  • Serinin uzamasından şikayetçi değilim ama senaryonun kalitesizleşmesinden şikayetçiyim. Yoksa F&F 20'yi yapsınlar yine izlerim. Yeri ayrıdır serinin bende. Ama bu mudur yani 9. filme yakışan baş düşman? Dom'un sekiz filmdir erkek kardeşi olduğunu görmedik duymadık ve bir anda kardeş karakter yarattılar hikaye bulamayıp. Adım gibi eminim; filmin sonunda da Dom'un kötü ağabeyi tıpkı Jason Statham gibi bir anda iyi oluverir. Öpüşüp barışırlar ve 10. filmde kahramanlar ekibinde oda katılır. Ayrıca Han karakteri arabada patladı cayır cayır yandı Tokyo Drift'te, neyin kafasında bu senarist? Hangi mantıkla anlatacak nasıl ölmediğini? Yani hikaye zaten fantazi türüne yöneldi bari karakterleri biraz mantıklı yazın çizin. Öldüyse öldü kaç film sonra hangi sebeple ölmediğini iddia ederseniz edin bana saçma gelecek.

Yine kendime hakim olamayıp vizyona girer girmez gideceğim kendimi biliyorum ama işte insan şöyle güzel bir devam filmi bekliyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, drag yarışları, asfalt kokusunu, driftleri özledik diye. Öyle haklı ki..

Neyse bakalım nasıl bir şey çıkacak. Beğenmezsek serinin birkaç filmi gibi bunu da izler ve tozlu raflara kaldırırız. Olan bilet paramıza olur.

• Sonuna kadar haklısın senaryo berbat bir şekilde ilerliyor.Han karakteri yanmıştı o patlamadan nasıl sağ çıktı ? Madem arabadan çıkma ihtimali var Deckart Shaw arkasını dönüp gidiyor han ın kurtulmasına izinmi veriyor ? Hadi Deckartın arkası dönük elinde telefon ilerliyor han ın kurtulduğunu görmemiş olabilir Sean karakteri arabanın patlayışını hanın yanışını izledi koşarken bile arkasına bakarak oradan uzaklaştı ve doma hanı öldüren adama ne yapacaksın diye de sordu 7.seride.Yani Hanın öldüğünü görüp doğrulamış oldu.Hatalar üzerine hatalar artık üniversalın düşüncesi bence şöyle belirli bir kitlemiz oldu at yarışınıda koysak izlenir eşşek yarışınıda koysak izlenir düşüncesindeler.Senaryo ya birşekil kılıf bulurlar zamanında lety de ölmüştü ölmediğini gösterdiler benim için seriyi 3.seriden sonra izlenmez kılan teknoloji ,bilim kurgu fbı,cıa istihbarat savaşlarına dönmüş olması 3.filmden sonra amerikan istihbaratının nekadar güçlü olduğu vurgulanıyor rusya da bile elinde tankı bile uçuracak silahları bulunan adamları araba ile durdurdular 3.filmden sonra amerikan askeri istihbaratının teknolojisinin nekadar güçlü olduğu vurgulanıyor ve bu ilk 3 seriye hiç yakışmıyor tekrar diyorum drift,araba tamiri,kızlara hava için yarışlar,popülarite için yarışlar bildiğimiz gencinden yaşlısına arabam olsa bende böyle yapmak isterdim dediğimiz seri 3.seride bitiyor 4 ve ötesi transformers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 3 Şubat 2020; 16:17:39 >

• rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Arabalarla soygun hikayelerine de karşı değilim. Rio soygunu çok çok iyi idi mesela. Ama dediğin gibi yarı istihbaratçı takılmaları, askeri grupları tankları tufekleri iyi araba kullanarak yenmeleri, serinin bir filminde bir karakteri öldürüp iki film sonra aslında ölmedi diye kurnazlık yapmaları, yarış-aksiyon türünden fantazi-aksiyon türüne dönmesi ve sonucunda yok ebesinin nikahı dedirten sahnelerle dolup taşması, kötü karakterlerin devamlı bir sonraki filmde iyi karakter olarak karşımıza çıkarmaları vs vs vs dolup taşar seriden soğutan sebepler. Suçlusu yine biz izleyici kitlesi aslında. Ne yaparlarsa gişe rekorları kırıyor sonuçta, seriyi birçok hayranı eleştiriyor bizlerde dahil ama bir sonraki filme yine gidiyoruz dayanamayıp :) yapımcıda özenmiyor artık gişe kaygısı duymadığından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.