Arkadaşlar bir hesap açtım ve olabildiğince hızlı exp kasmak istiyorum. 3 günlük exp boost aldım ve süresi bitmeden önce çok seri bir şekilde kasmak istiyorum.
Var mı bildiğiniz yöntem falan ?
Çölde ve apelerde seri kasılırsın
3v3 Bot ile :-)
quote:
Orijinalden alıntı: UKisuke
Çölde ve apelerde seri kasılırsın
3v3 Bot ile :-)
En iyi 3v3 botlarla kasarsın paran varsa xp boost al çok işe yarıyor 400 falan veriyor
Exp boost alma 30 lvl olunca sana madalyamı vercekler.Bu oyunda en önemli şey tecrübedir ve tecrübe hızlı kasarak öğrenilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Leivanes
Exp boost alma 30 lvl olunca sana madalyamı vercekler.Bu oyunda en önemli şey tecrübedir ve tecrübe hızlı kasarak öğrenilmez.
Dominonda fena kasılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F
Alıntıları Göster
aga lycan türleri derim hem +8de kasarsın
Örümcek zindanı 2.kat örümcekler güzel kasıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Ressam Rengar
Oyunu çook uzun süredir oynuyorum, yeterince tecrübem var. Sadece smurf hesap ve seri kasmam gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F
Alıntıları Göster
1~5 arası beyaz kaplanlar ve beyaz yeminlilerde kas 5~10 arası Vadide ve yongbi çölü 10~20 arası Buz dağı vs. 20~25 arası Katil balina ve golemler 25~30 arası Alev yaratıklarında kas qnq.
quote:
Orijinalden alıntı: -Narzhul-
quote:
Oyunu çook uzun süredir oynuyorum, yeterince tecrübem var. Sadece smurf hesap ve seri kasmam gerekiyor.
Alıntıları Göster
Troll cevaplar vererek postunuzu kasabilirsiniz, sonuçta kimseyi banlayacak yetkim yok. Bi aralar çok konusu döndü bunun, hızlı exp kasma ile ilgili ve bulamadım o tip konuları tekrar, onun için sordum.
quote:
quote:
O zaman iki yolu var 1)Baban zengindir bwscan parayı exp boost alcan 2)Zamanın boldur bilgisayardan kalkmıcan.
-Narzhul-
kullanıcısına yanıt
Double XP boost rahat 1 haftada olursun ama ip sıkıntı olur
quote:
Orijinalden alıntı: TunahanÖzdemir
Double XP boost rahat 1 haftada olursun ama ip sıkıntı olur
Teşekkürler.
msn koxp kur
quote:
Troll cevaplar vererek postunuzu kasabilirsiniz, sonuçta kimseyi banlayacak yetkim yok. Bi aralar çok konusu döndü bunun, hızlı exp kasma ile ilgili ve bulamadım o tip konuları tekrar, onun için sordum.
Postumuda kasarım ciddi cevapda veririm anlamadıysan yazdığımı o senin problemin :-)
Xp boost ile ip boost aynanda al
quote:
Ben arkadaşın smurf hesap kasacağını düşündüm ondan öyle söyledim.
Topla kes pt pls yaz oyunlarda
quote:
Orijinalden alıntı: UKisuke
quote:
Postumuda kasarım ciddi cevapda veririm anlamadıysan yazdığımı o senin problemin :-)
Hayır, anladım. Size sataşmak gibi bir amacım da yoktu.