Arkadaşlar Oyununuzdaki En Hızlı Golünüz Kaçıncı Saniye veya Dakikada ? Benim En Hızlı Golüm 12. Saniyede Manc City Kariyerimde
quote:Orjinalden alıntı: FeLisLynx quote:Orjinalden alıntı: Football Manager 9. saniye Ibrahimovic Santradan vurdu sanırım? 11. saniyede yediğimi biliyorum. 23. saniyede de atmıştım sanırım.
Daha yeni attım. Ow yea men. 18. saniye. Golün pas tarihçesi; Agüero-Wilkshare (santra), Clichy, Janota, Agüero, Wilkshare. (Gol.) Yenileme = simage. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Haziran 2009; 19:16:52 >
Oww yea men. Wilkshare azdı. 51. saniye. Golün pas tarihçesi; Song (serbest vuruş), Wilkshare, Sanga, Wallcott, Fabregas, Wallcott, Wilkshare. (Gol.)
Wilshere abi o Wilkshare ne En hizli golumu hatirlamiyorum ama Genclerbirligi kariyerimde Laurito 19. saniye de atmisti.
quote:Orjinalden alıntı: FeLisLynx quote:Orjinalden alıntı: Football Manager 9. saniye Ibrahimovic Santradan vurdu sanırım? Rakip başladı hemen çaldı topu 3 saniyemi ne geçmişti.Kalecide öndeydi.2 saniye sürdü.Sonrası malum İbrahimovic.
ottoman wilshare diyerek oyuncuma hakarette bulunuyosun söyliyim en sevdiğim oyuncu olur kendileri bi sezonda 42 gol, 25 asist le oynadı ve 20 ye yakın maçın adamı ..
quote:Orjinalden alıntı: :Fatih: ottoman wilshare diyerek oyuncuma hakarette bulunuyosun söyliyim en sevdiğim oyuncu olur kendileri bi sezonda 42 gol, 25 asist le oynadı ve 20 ye yakın maçın adamı .. Benimde adamım.
CM 03/04'de Fuat Usta Vardı Bilirsiniz Uzun Şut 20 Onunla 10.Saniyede Gol Atmıştım.Santra Yapıldı Top Ona Döndü 3-5 Metre İlerledi Bir Vurdu Gol