China karakter olarak spear int. Eu karakter olarak wizard en hızlı kasar.Pcinde lag yoksa bide itemlerini iyi yaparsan iyi gider wizard.Şuan 62 rogue ile oynuyorum gerçekten çok zevk aldım gayet güzel.Ayrıca 63 wizard da oynadım.Ama benim pcde hergün lag olduğu için bana gitmedi wizard hep ölmekten bıkmıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLHeiM
chine full int spear europe ise full int wizard bunlar en hizli kasan karakterlerdir
full int wizard ? çok ölüyo ve lvl atlamak zorlaşıyo
Ama Arkadaslar Gercektende Suan da Ben Actım Wizard karakter
Valla 19 LwL oldum dun Ama Şimdi Zorlasmaya Başladı :)
Ama Gercektende Skiller Max Olunca Guzel Oluyor
Suan da Farmı Bıraktım 3 LwL fark ile gidiyordum 20 LwL deki Skillerimi Maxlayacagına İnanıyorum 500 Sp var
sonra yine 4 lwl fark ile farmlı bir sekilde ilerleyecegim
Wizard İlerde Skillerini Merak Ediyorum Ondan Dolayı kasacagımdan Eminim :)
hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
hayırlı olsun
Sagolasın Şimdide Kasacak Arkadas Arıyoruz... :)
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
hayırlı olsun
Sagolasın Şimdide Kasacak Arkadas Arıyoruz... :)
hocam wizard partisizz kasılmazz bence warlock açç deli gibi kasıyo birr vuruşları can çekiyo ama 30 a kadar elle kas ondan sonra ard ard da can çekme vuruşları geliyo ki hp potu hharcamadan kasarsan pvp demişsin warlock rakibini uyutur stann çakar ard arda zehirrleyerek karsındakinin canını çekersin 30 dan sonra kolay kolay kendi lvl yaratıklarına yatmaz zaten o kadar çok can çekiyo ki ayrıca kalkanı olmasıda avantajtır eline bi sos geçirirsen kalkan ve rod deli gibi sp kasarsın valla benim düşüncem bu wizardı kasmak ölüm 4 lvl altına koy gene yatıyo bot kullanacaksan bide hızlı kasıcaksan warlock :D
Benimde 1 tane dagger+x-bow charım vardı 42 lw.elinde cross+3 sos var manyaqa 37-36 k atıom zerkle cri.eğer dagger+x-bow char accaksan 40 lw e kadar x-bow kullan sonra 40 ta 2 tane dagger skili var onları ac ve pvpye basla 70 lw wizarda (lifelıysa) tek yada 2 atarsın diiim 52- nukelere tek atarsın ama onlar sana vurmasın gorunmezlikle pwp ya yoksa...
Eu : Wizard/Bard Ch: Full int Spear nuker
Bard/wizard yada Bard/Cleric
Yani Bard şart ama full int
Yoruma gerek yok vidyolarını izlersen ne demek istediğimi anlarsın. Bard yeri geldiğinde wizarddan daha hızlı kasar. Aşırı seridir. Moving march ve Noise cabası.
Hort ha
quote:
Orjinalden alıntı: AmmuT
Hort ha
Korktun mu?
horta gel 2 senelik hort
quote:
Orjinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Orjinalden alıntı: AmmuT
Hort ha
Korktun mu?
hort konu görünce korkuyom ben
2 Senelikte Olsa Roque Cleric Olarak 90 LwL e Geldim Daha Sonrasında 2H a Cevirirsen 100 Acıldı Ve Suan da 2h Olarak Kasıyorum 98 Olmak Üzereyim Baya Ara Vermiştim
Suan da Artık istediğim Buildi Kasma İmkanım Var Denemelerle Char Kasıp Duruyoruz :))
int spearla neyi kasıosun ya :D 10-20 level gibi deil asıl kasmak. 70+ oldugun zaman tek yerisn levelinden int spear ile. ister xbow aç ( ki skilleri yavastır ama sp olursa iyi kasar ) ister wizard ac (ama kıyafetler ve takılar en az +3 olucak bolbol str ve int basıcaksın) wizard acarsan kendinden 5-6 level asagısına pt mobların arasına veya kendinden 1 level dusuge general moblara atıcaksın.pt moblarla kasarken buz ve light agırlıklı generalde kasarken fire+earth kasıcaksın. yan skill kesinlikle bard olucak . ilerki levellerde cleric bi işe yaramıor wizde. kasarken hızlı olmak cok onemli slot kapmak da. birde cok az sp ile ff olursun wiz bard ile. pre plus cakarsan 1 aya 90 sın.ama sp yi once kasman lazım yoksa sıkılırsın 70 civarı levele gelince..
Wizzzzzzzzzzz+Bardddddddddddddddddddd || || || || V Fly
%100 rogue.. nukerlerden daha fazla damage verio ve nuker bi skill vurana kadar xbow 2 tane vuruo.. wizard konusuna gelirsen bard açarsan iyi olabilir. noise olduğu için ama bence xbow bi tane :)
sazanlama dalmayın arkadaşlar önce biraz okuyun sonra cevap yazın 2 senelik hort adam 98 im diyor siz rogue diyorsunuz