Ağırlık 120 Gr Genişlik 60.5 mm Yükseklik 102 mm Kalınlık 16 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var 2116 Pil Tipi Li-Ion 2116 Bekleme süresi 300 saat Konuşma süresi 4 saat 3G Var 2116 Wireless LAN Var HSDPA Var 2116 Renkler Siyah Uçuş modu Var 2116 Bluetooth versiyon 2.0 2116 Wireless versiyon 802.11 b/g USB Desteği Var 2116 GPS Var 2116
Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var 2116 HTML tarayıcı Var E-posta okuyucu Var Edge Var Ekstra internet özellikleri Macromedia Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Internet Explorer Mobile Windows Live Messenger Push Mail desteği Anında mesajlaşma Var 2116
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var 2116 Mms Var 2116 Ekran koruyucu Var 2116 Java desteği Var Mp3 çalar Var 2116 Dahili kamera Var Video Çekebilme Var 2116 Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, WAV, WMA, WMV, MPEG4, AMR, 3GP 2. Dahili Kamera Var Görüntülü telefon görüşmesi Var 2116
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 3.2 MP 2116 Dijital Zoom 4X 2. Kamera özellikler 0.3 MP 2116 Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Görüntü efektleri Video kayıt formatı MPEG4, 3GP
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var 2116 Senkronizasyon Var 2116 İşletim sistemi Windows Mobile İşletim Sistemi versiyon 6.1 Professional 2116 Tema desteği Var 2116 Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi Kartvizit tarama özelliği Microsoft Exchange ActiveSync Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi
Aksesuarlar
Şarj Aleti Var 2116 Data Kablosu Var Stereo Kulaklık Var 2116 Kalem Var
Asus yine bir ilke imza atarak en hızlı pda i p565 i tanıttı.Pazardaki ciddi büyümeyle beraber markalar yeni modellerini piyasaya sürmeye başladılar. Ve şuan piyasadaki en hızlı makinede asus un p565 i.800 Mhz marvell işlemci yüksek çözünürlükte vga ekran ve wm6.1 pro işletim sistemi p565 in genel özellikleri.Ürünün şuan türkçe denemelerinin yapıldığını biliyorum. Yani çok yakında Türkiye de satışa başlanacak. Cihazı daha önce gören oldumu bilmiyorum ama hakikaten görülmeye değer şıklıkta bir cihaz. Fiyatı na gelince onu bende çok merak ediyorum..
hocam bu cihazı deneyen veya elinde olan varsa vsbenchmark diye bir program var onda pda testi yaptıysan test sonuclarını da bi yazsan ve bide gps desteği nasıl harici bir antene gerek kalmadan ne kalmadan kaç uydu bulabiliyor ve ne kadar çekiyor? gps var olupta bi halta yaramayan pdalar ile uğraşmak güzel olmuyo
Vsbenchmark 2007 puanı 4800. youtube da p565 diyince çıkıyor zaten canlı sonuç. Harici anten takmadan ben bu kadar iyi gps kullanılabilen cihaz olabileceğini tahmin etmezdim. Asus bu işi iyi yapıyor gerçekten...
toshiba tg01 1ghz işlemci...
Buyur arkadaşım ..
Evet tazy mazy doğru söylüyor daha hızlı bi cihaz ama benim eklediim de o yok tu :) neyse piyasa epey kızışmış durumda söylemiştim zaten. Toshibanın temmuz 2009 gibi gelmesi bekleniyor. Aşşağıdaki linkte 565 ve tg01 karşılaştırması mevcut