Şimdi Ara

En ideal 2 HDMI çıkışlı AVR (Projektör+Tv arası geçiş için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdıktan sonra AVR'ler istediğimi sağlayacak gibi anladığımdan size soruyorum.

Elimizde birer adet ps4, apple tv, digiturk ve 7.1 ses sistemi var ve bunlardan gelen görüntülerin isteğe göre projeksiyon veya tvye aktarılmasını istiyoruz. Yani mesela digiturk ve ps4 kullanılacağı zaman projeksiyona geçicez, diğerlerinde tv kullanılacak ve bu arada hep aynı ses sistemi kullanılacak. Bunlar avr ile yapılabilir mi önce onu tekrardan sorayım. Yapılabilirse nasıl yapılır ve hangi cihazları önerirsiniz?

Yalnız bu iş için 2 hdmi çıkışından başka bir çözüm yöntemi varsa onları da paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deragsar -- 16 Eylül 2014; 23:58:16 >

• deragsar D kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz Avr ile yapılabilir. İstediğiniz zaman Tv'ye istediğiniz zaman projeksiyona geçiş yapmak için Onkyo 626, Pioneer 923-924 ve dengi AVR'lere ihtiyacınız var. Çift hdmi çıkış özelliği bu seviyedeki Avr'lerde başlıyor.

Bunun dışında Avr işi çözer ama Avr ile kullanacağınız hoparlör ne olacak? 7.1 ses sistemi var demişsiniz ama nasıl bir ses sistemi? Çünkü Avr, bir amfi türüdür ve pasif hoparlör bağlanabilir. Bu sebeple 7.1 sistemin hoparlörleri teknik değerleri Avr ile kullanmaya uygun mu? İşin asıl önemli kısmı burası bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, avr ile çözülebilecek olması rahatlattı. Ses sistemiyle alakalı böyle bir uyum sorunu olacağını tahmin ediyordum ancak yarın iş yerine gittiğimde tam olarak modelini söyleyebilirim size.

Elimizde avr varmış zaten ben bilmiyordum. 4x2 audio destekli bir hdmi switchle çözdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deragsar -- 18 Eylül 2014; 11:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.