anlatıyorum şimdi tarih dersindeyiz bir konu işliyoruz hatırlamıyorum şimdi hoca şöyle dedi bunların katil olmadıgına kim inanır dedi bende atladım tabe kadir inanır hocam çok kötü hatta b.k gibi bi espriydi ama bütün sınıf kahkahalara boguldu neden güldüler anlamadım
bir taş atım pencereye puff dady 50cent çıktı usher evde yok dedi why why?
Ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar ...nedir yaww dumurlukk
ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar
üçümüze üçünüz bayram etsin ç*kümüz (penguende okumuştum)
patisini emen kediye ne denir empati
-- Adamın biri kitap okurken ölmüş, neden?? -- Satırbaşına gelmiş. ---------- yangın dolabını acarsak nolur? yang kızar (yang çinli bi dost) --------- ağlarsa anam ağlar ağlamazsa ninja kaplumbağalar ------------ viyana kuşatması neden bitti..
atacak kuş kalmadı...
-------------- ------------------
o kadar iğrennnnnnnç ki ama yinede karnım ağrıyor gülmekten..
Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da...
Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız"
İyi günler aslıyla görüşebilir miyim?
Aslı yok, fotokopisi olur mu?
zuhaha aslı yok fotokopisi var
adamın biri varmış 2. dönem düzeltmiş
hepsi de birbirinden iğrençti ama yarıldım gülmekten
sen hıc maydonoz arkasına saklanmıs adam gordun mu? -hayır -demekkı ıı saklan mıs
basamakta durmayın otomatık carpar,boler,karakokunu alır
- abi bizim ali'yi gordun mu? - hangi ali? - $ehirler arasi otobus terminali
bir japon nasıl su ister? - mataramasuko
hasta: doktor bey lütfen bana açık söyleyin!!! doktor: peki açık söyliyeceğim, oğlum bize iki çay biri açık olsun
Bu dünyada kötüler hep KAZANdı,iyilerse TENCERE..))
Öğretmeni Temel’e : -Oğlum bana bi daire çiz der temel’de hocam daire çok pahalı olur ben size bir gecekondu çiziyim der
-hayatım bak sana kolya aldım -ay saol... takar mısın cnm -ben nie takiim yaa??sana aldım dedim ya
bütün şehirde elektrikler kesilmiş, ama stadyum aydınlıkmış neden? -çünkü futbolcular baraj kurmuşlar...
- havaalanında niye hiç kedi yok bilio musun? - hakkaten ya niye? - çünkü orda "pist" var
komutan askerine "bana bi lazer yazıcı getir demiş... asker de ona temel'i getirmiş komutan oğlum bu ne demiş asker: -hem laz hem er hem yazıcı işte.. siz lazer yazıcı istememiş miydiniz? komutan: oğlum iyiki scanner istemedik
yoldan fıstık gibi bi kız geçiyomuş,kamyon ezmiş,fıstık ezmesi olmuş :)
oğlum nimetle oynama -niye anne -çünkü nimet çok alıngan:s
kanadı var ucamaz petegı var bal yapamaz orkidd
bi adam varmışşşş
hala var :D
doktorlar neden eldiven takarlar? hastanın üzerinde parmak izi kalmasın diye zuhaua
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme