Şimdi Ara

En ilginç evlenme teklifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al sana ilginç bi fikir eger sahil bölgesindeyseniz şu hani paraşüt olayı varya 2 kişi bindiriyorlar vve
    uçuyorsunuz baya bi yükseğe tam yükseğe çıktıgında
    sana bişey söylicem diyip işte olaya giriyorsunuz eger hayırdersen kendımı aşagı bırakıcam dıyorsun ve olur herhalde ama paraşütteyken bu soruya kımse hayır diyemez :D
  • İdrar tahlilin içinden yüzük çıkartmak çok yaratıcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

al sana ilginç bi fikir eger sahil bölgesindeyseniz şu hani paraşüt olayı varya 2 kişi bindiriyorlar vve
    uçuyorsunuz baya bi yükseğe tam yükseğe çıktıgında
    sana bişey söylicem diyip işte olaya giriyorsunuz eger hayırdersen kendımı aşagı bırakıcam dıyorsun ve olur herhalde ama paraşütteyken bu soruya kımse hayır diyemez :D

Aslında güzel bi fikir ama bizim türk kızları üff be salağa bak diyebilirler :))) onu biliyorum ama çok süperdi gerçekten
  • Birakin bu ivir zivir isleri. Suyunu cikarmayin! Kardesim git gözlerinin icine bak, "Karim olmani istiyorum" de.

Olay budur!

Ciddiyim..
  • valla gençlik ateşi başınızda neler uyduruyorsunuz neler
    sanki herkesin babası sabancı da benim haberim yok herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

Laborant anca idrar olayını yapabilir, başka alternatifi yok mesleği ile ilgili.

Arabası olan 19 arkadaşınız varsa:

Kız ile sakin bir köprüde buluşma ayarlanır, köprüde konuşulurken arabalar aşşağıdan B, E, N, İ, M... şeklinde tek tek araba geçer. Bir yerde duymuştum. Bununla ilgili paint çalışmam...

En ilginç evlenme teklifi

hopsss fikir benim sana ne oluyor

cem yılmazdan duymuşsundur o benimmm lafını

• anons fikri güzel
  • Nasıl yaptınız hocam acaba? konuyu hortlatmış olduk ama :)
  • Ya neler ooldu bi bilseniz normal klasik bi şekilde evlenme teklifi etti yaş pastanın üstüne falan bişeyler yazdırdı ama ondan 2 hafta sonra bi kavga ettiler aileler çarpıştı altınlar havada uçuştu kız çirkef çıktı of of neler oldu ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.