Şimdi Ara

En ilginç evlenme teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu siteye çok uzun zamandır giriyorum ama ilk defa bi konu açtım yakın bi arkadaşım için özel bi hastanenin sorumlusuyum ben arkadaşta laborant ve sevgilisine evlenme teklifinde bulunacak (hem evlenme teklifinde bulunacak diyip hemde sevgilisi demek garip geldi) bugün sizce sıradışı ne yapabiliriz fikrinizi alayım dedim yardım edebilirseniz sevinirim gerçektende yardım edene bi kutu çikolata:)

• arkadaşını yoğun bakıma yatırın serum falan takılmış numarası yapsın. ama gerçekçi olsun.

sonra yanına gittiğinde baygın bi şekilde evlenme teklif etsin. muhakkak kabul edecektir. edincede ayağa kalkım yüzüğü taksın parmağına.

yada gene yatakta yatarken normal bi evlenme teklif etsin. aynı andada daha önceden hazırlanmış evlilik teklifi yazan pankartı hemşirelere açtırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşını yoğun bakıma yatırın serum falan takılmış numarası yapsın. ama gerçekçi olsun.

sonra yanına gittiğinde baygın bi şekilde evlenme teklif etsin. muhakkak kabul edecektir. edincede ayağa kalkım yüzüğü taksın parmağına.

yada gene yatakta yatarken normal bi evlenme teklif etsin. aynı andada daha önceden hazırlanmış evlilik teklifi yazan pankartı hemşirelere açtırın.

yapma bunu yapma bunu
  • sıcak bir yaz günü evlenme teklifi yapılacak kızın bim den alınan icetea sinin içine tek taşlı yüzüğü atarsınız..kız tea yi içerken ağzına gelir...
    aman Allahım yüzük der zaten olay bitmiştir...yüzük parmakta değil midededir...hayırlı olsun....
    tabi...bunu gibi değişik fikirler sunulacaktır.......(((((( şaka bi yana içinden geleni yapsın))))..daha neler neler...
  • hastanede anons yaptırsın, beayan .. lütfen .. ile evlenin vs..
    anons güzel fikir bak
  • yakındaki bir su bayiinden 19lt'lik bir damacana al hastaneye git bir sotede kızın asansöre binmesini bekleyin kız asansöre binince arkadaşında onunla asansöre binsin linde damacana ile...

kız bundanda anlamıyorsa zaten bırak o kızla evlenmeyi 100mt yakınına bile yaklaşmasın daha napsın çocuk
  • Bi düşünelim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşını yoğun bakıma yatırın serum falan takılmış numarası yapsın. ama gerçekçi olsun.

Yaşama sevincim kalmadı.
  • pankart güzel bence ama tüm hastaneyi kaplasın kocaman yukardan bir salın kızın apişsın. sonra da yapıştır yüzüğü suratına.
  • masraftan kaçınılmaz ise böyle birşey uygundur :)(Sonuna Kadar İzlenmeli biraz şatafatlı :)
    Link:
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=110636031164&ref=mf

Alternatif:

• @hadımköy

orada o gülüşenler benim arkadaşım olucak varya.
    kızı falan bırakıp onları o balkondan atarım.
    ulan herif orada kızı ağlatmış evlenme teklif edicek ne kadar ciddi bi olay.
    orada kakara kikiri gülüşüyolar. ulan izleyin acık bakın bakalım naabıyolar.
    insan azıcık saygı duyar be. makara yapıyo sanıyorlar heralde orada 2 kişi.

teklif güzel

• Eğer programlama vs. biliyorsanız şunu yapın(Cidden yapılmış birşeymiş bu internette okumuştum):

Bir tane bilgisayar oyunu alın fakat ilerlemeli,bulmacalı bir oyun olsun.Legend of Zelda gibi.Daha sonra oyunun bazı bölümlerinde bulmacaları çözdükten sonraki çıkan yazıları değiştirin,kıza tanıdık gelen şeyler yazın oraya(Oyunu erkek oynayacak,kız izleyecek) en sonunda bir bulmacayı çözdükten sonra çıkan yazıda "Aşkım benimle evlenir misin?" yazsın.
  • masraflı bişeye gerek yok.arkadaşın bayanı balığa götürsün sakin bi yere.ona çaktırmadan oltanın ucuna yüzükleri bağlasın.ama iyi bağlasın.sallasın oltayı sonra bayanı çağırsın oltayı çektirsin.yüzük çıkınca meydana hoş bi süpriz olur.
  • önce bi sinema salonunu komple kapatabilecek maddi durumu varsa bu fikrimi dinlemeni öneririm;

bütün salonu kapatsın ortak arkadaşlarınızı o sinemaya doldursun ve kız arkadaşını alıp filme biraz geç girsin (diğerlerini karanlıkta görmeyecek kadar geç girse yeter) işte reklamlar vs. varken girsinler reklamlar bitince arkada güzel romantik bi müzikle (şu anda dinlediğim another day in paradise olabilir) slayt halinde beraber geçirdikleri güzel olan fotoğraflar geçsin ve slayt bitince ışıklar açılsın ve çevredekilerin tanıdıkları olduğunu görünce gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi olacağını düşünüyorum kız arkadaşının sonrasında yüzüğü çıkartıp hazırladığı birkaç güzel cümle ile evlenme teklifini yapsın

• boğazda teklif etsin.

kızla oğlan bir arabada, arkasında da arkadaşlar 10-15 arabaya atlayıp boğaz köprüsüne gidin.boğazın ortasında trafiği kitleyip teklifi yapın.fikir güzel ama sonrasına karışmam bu arada.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için işten şimdi geldim okuyabildim valla güzel fikirler var ulan erkek olmakta zor vbe sexte bile en çok yorulan biziz arkadaşım laborant onun mesleğine göre acaba idrar tahlililne bakarken mikroskopa tek taş yüzüğü koyup onun idrarına bakarken aa idrarında yüzük çıkmış diyip evlensemi:)
  • su ustteki videoyu izledimde kanim dondu resmen helal olsun adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadımköy

masraftan kaçınılmaz ise böyle birşey uygundur :)(Sonuna Kadar İzlenmeli biraz şatafatlı :)
    Link:
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=110636031164&ref=mf

Alternatif:

dandik be buu

• Laborant anca idrar olayını yapabilir, başka alternatifi yok mesleği ile ilgili.

Arabası olan 19 arkadaşınız varsa:

Kız ile sakin bir köprüde buluşma ayarlanır, köprüde konuşulurken arabalar aşşağıdan B, E, N, İ, M... şeklinde tek tek araba geçer. Bir yerde duymuştum. Bununla ilgili paint çalışmam...

• Bak arkadaşım bu kıyağı kimseye yapmam , sadece senin için değil başka evlenme teklifi düşünenler içinde bir yol olur.
    Eskiden seyrettiğim bir film vardı adını unutmuşdum cdsi vardı orjinal.Evi yıktım buldum filmi adına baktım sonra orjinal adına bakıp youtubede bu filmde geçen evlenme teklifi sahnesine baktım.Bu filmi herhalde 2000 yılında veya daha önce seyretmiştim ama öyle güzel bir evlenme teklifiydi ki unutmamışım

Fakat konuşmalarda geçen sözler de önemli , o sözlerle beraber inanılmaz bir evlenme teklifi oluyordu artık sözleri ya kendiniz uyduracaksınız yada araştırıp filmdeki sözleri bulacaksınız yada ben cdden kıyak olsun diye yazıcam

iyi seyirler... not : 2-3 kere öpüşme sahnesi var kusruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 10 Ağustos 2009; 21:09:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.