Şimdi Ara

EN İLGİNÇ VE CAN SIKICI ASRIN SORUNLARI ÇÖZEBİLENE AŞK OLSUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu sorun bilgisayrı kurar kurmaz başladı hatasız kurdum fakat ntfs yaptım bilmem ne kadar etkiler gerçi 3 aydır kullanıyorum pc yi sorunsuz..ben konuya gireyim ben internette bir yerden bir yazı kopyaladığımda onu başka bir yere başka bir pencereye metin belgesine başka bir sayfaya yapıştırmak istesem yapıştır seçeneği kayboluyor firefox kullanıyorum sadece flashgot eklentisi var fakat bu sorun internet explorer da da oluyor...?bu birinci can sıkıcı sorun

ikinci ilginç sorun belgelerim de resimlerim klasörüne girdiğimde ilk bakışta içi boş gözüküyor ancak içinde herhangi bir klasör daha varsa onun içine girip geri geldiğimde dosyalar beliriyor?

üçüncü ilginç sorun ikinciye bağlı olabilir google earth programını açtıgımda bazı resimlerin okunamadığı hata iletisini alıyorum sonucunda bazı resimler pusula falan görünmüyo no image diyor onun yerine acab diyorum bu da ilk bakışta kendi resim dosyalarını görmüyormu benim gibi? ve geri gelip bakma seçeneği de yok..

bu sorunlar küçük ama çok can sıkıyor kopyala yapıştır çok önemli bire mevzu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowa® -- 26 Ekim 2005, 2:08:07 >

• Bence öncelikle başlığı editle yoksa kilitlenebilir.
  • saolda ben kitlencek bişey göremedim..
  • Artık konu ile alakalı başlık olmadığında kilitleniyor,bence çabuk ol.
  • sence bunlar ilginç değilmi başka birinde böyle hatalar sorunlar varmı varsa niye yardım eden yok??
  • gerçekten can sıkıcı bir sorun ama nasıl çözülür bilmem. windows eskimiş diyeceğim yeni kurmuşsun. kurarken sorunlar olmuş diyeceğim, hatasız kurdum yazmışsın. biraz daha açıklayıcı olsan. sp varmı? oyunlardada aynı sorunlar oluyormu?
  • valla başıma ilk defa böyle bişey geldi XP SP2 li kullanıyorum bütüüün güncelleştirmeleri anında yükledim ve yüklüyorum toplam 43 tane günçelleştirme var şu an ekle/kaldır da windows update sitesinden yaptım ama bunların yan etkisinin olmaması lazım..valla format atınca düzelir ama inat değilmi başka türlü çözecem ben bu işi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.