Şimdi Ara

En iyi 4 tekerden cekis sistemi hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
7.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sonra Range Rover olabilir
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Subaru awd ile birlikte vdc'yi çok iyi kullanıyor.
  • Jeep'in command trac, select trac ve quadra trac sistemlerini de unutmamak lazım. Adamlar 4x4'ün kitabını yazmış, dünya savaşlarında rol oynamış ve bununla tarihte yer etmişler. Bugün hala 4x4 veya jip dediğinizde herkesin aklına ilk olarak jeep markasının c5, willy's modelleri gelir. Gelmiyorsa yaşınız çok küçüktür, hep kullandığımız jip kelimesi bile buradan geliyor orduya general purpose adıyla verilen willy's arazi araçlarına askerlerin önce kısaltma olarak gp(ci-pi) sonra tek kelime olarak jeep demesiyle yer etmiştir. İkinci dünya savaşında willys cipler yoğun şekilde kullanılmıştır. Dünyanın ilk seri üretim 4x4 aracı olarak kabul edilir.

En iyi 4 tekerden cekis sistemi hangisi

İngilizcesi olanlara:

http://en.wikipedia.org/wiki/Willys_MB

Ağır arazi dediğiniz zaman modifiye ile canavara dönüşüyorlar. Kim sevmez ki jeep markasını? :)

Şehir için subaru, gerçek arazi keyfi için jeep diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 29 Nisan 2015; 19:06:40 >

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Tırmanıyor ama arabayı çizdi hocam
  • Subaru AWD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu da bonus :)

• quatro ağza kolay geldiği içindir. Yoksa neyini gördünüz ki böyle sevgi var içinizde.

Bence de subaru awd ve land rover ler kapışır. Bana kalırsa landlarinki tam 4*4 işi.
  • İşte bu cannabis kafası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Hocam Wrangler'da 3 diff. kilitli oldugu zaman gercek 4 cekerin ne demek oldugunu anliyorsunuz.
  • Günümüzde subaru başarılı. Ayrıca hala satılıyor ama traditional 4wd diye geçen jip ve kamyonetlerde bulunan sistemler vardır. Jeep, Nissan'ın bu sistemi kullanan araçları var. Genelde araçlar çok zorlu dik rampalara çıkabiliyor. Bana göre bu sistemin eline su dökecek yok.
  • Bi basliga bak bi yazilana bak.

Baslikta 'hangisi" yazacagina direk "quattro" yazsaydin ya...

Bende guzel bilgiler vardir diye geldim ama konu fiyasko. Artik yorumlardan bilgilenecegiz napalim

• Lada niva

• Quatro kesinlikle en iyisi değil dostum. Hatta ilk 10 A bile giremez bu videoya bakınca. Çocukluğunda yanlış bilgiler vermişler sana.

https://youtu.be/HvqQuC_8VrM

Mobilden yazıyorum.

• quatro sondan 5. gelir.

3 kilitli sistemdir eniisi ladcruiser ve merso g vs de vardır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.