Şimdi Ara

EN İYİ ADSL MODEM HANGİSİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofisimizde 8 Mbit ADSL bağlantıya geçmeyi düşünüyoruz. Şirket içi ağ ve internet bağlantısını aynı modem üzerinden yapacağız. Bu bağlantıya uygun hızlı bir kablosuz modeme ihtiyacımız var.

Piyasada bulunan en iyi kablosuz adsl modem (en iyi modeli) ve kablosuz access point hangisidir acaba?
    Modeli ve fiyatı ile yazarsanız memnun olurum.

Yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumin1 -- 18 Temmuz 2009; 12:01:34 >

• Yok mu arkadaşlar bir modem tavsiye edebilecek?
  • pikatel den uzak dur
  • adsl modemlerden de uzak dur. çünkü ttnet' e bağlanıyorlar.
    yahu yine yaptım ..bir espiri be :S

yazı tura at. sonuçta ayar çekeceksin bir daha da modemin yüzüne bakman gerekmeyecek.
    ama ben port açacağım, ip bloklayacağım, filtreleme yapcağım, bandwith manager felan diyorsan, seçip, beğenerek kendin alacaksın.
    bana sorsan, carrefour' a 79 TL' e TPlink mi ne satılıyor. fiyat performans deriz ya fiyatı iyi de performanını bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

adsl modemlerden de uzak dur. çünkü ttnet' e bağlanıyorlar.
    yahu yine yaptım ..bir espiri be :S

yazı tura at. sonuçta ayar çekeceksin bir daha da modemin yüzüne bakman gerekmeyecek.
    ama ben port açacağım, ip bloklayacağım, filtreleme yapcağım, bandwith manager felan diyorsan, seçip, beğenerek kendin alacaksın.
    bana sorsan, carrefour' a 79 TL' e TPlink mi ne satılıyor. fiyat performans deriz ya fiyatı iyi de performanını bilmiyorum.

bencede. profesyonel kullanım dışında istediğini al sonuçta internete bağlanıyor hepsi

• biz acces point ve modemi zyxel almıştık. acces pointlerde versiyon 1 lerde çok problem yaşadık. V2 ye geçtik sorun çözüldü ama yinede bazen modem takılıp kalıyor. Kapatıp açmamız gerekiyodu.
  • Al sana en ıyı ve en fazla genıs yer sağlayan modem.....

WRT610N 300MBPS KABLOSUZ-N DUAL BANT GIGABIT ROUTER
  • kablosuz olarak bilmiyorum ama U.S. Robotics 9107 + port kablolu modem kullanıyorum ve hiç bir problem yaşatmadı bana. hatta ufak bir hastanede benim modemin bir alt versiyonunu kullanıyorlardı. yani demem o ki robotics marka modem ve access pointleri bir araştır.
  • en iyisi zoom bence kalite
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.