Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
815.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
    Oto Akü - Akü Fiyatları & Markaları - n11.com
    https://urun.n11.com/aku/12v-75-ah-best-premium-tam-bakimsiz-aku-made-in-europe-P159925877

sizce bu akü nasıl bir aküdür iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes1

urun.n11.com
    Oto Akü - Akü Fiyatları & Markaları - n11.com
    https://urun.n11.com/aku/12v-75-ah-best-premium-tam-bakimsiz-aku-made-in-europe-P159925877

sizce bu akü nasıl bir aküdür iyimidir

Sizce Bulgaristan malı bir aküye para vererek almak mantıklı mıdır? Aküyü aldığınız zaman en az 3 yıl ve çoğunlukla 4-5 yıl kullanmak için alıyorsunuz, bu yüzden 60-70 TL fazla para verip tanınmış bir marka alın bence.

• Arkadaşlar Merhaba.

Aracım 2006 Corolla. Bayadır araç çalışırken zorlanıyor gibiydi, bugün ölçtürdüm yakında yolda bırakır dedi akücü İnci 220 diyor bir tane daha vardı adını unuttum Huver mi neydi 170 lira dedi. Sonra başka bir yere daha gittik istersen 72 amperlik Yiğit takarım ya da 60 lık İnci dedi. 72 lik takarsan şöyle performans artar böyle performans artar diye pompaladı. Bunun gerçekçiliği nedir?

Açıkçası Ankara esnafına ciddi anlamda güvenemiyorum belki de hep kötülerine denk geldiğim içindir. Önerdiğiniz marka ve satıcı var mı? Beni 2-3 sene götürecek akü olsa yeter ya
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Akücünüzün verdiği fiyatlar çok pahalı ve yanlış bilgiler vermiş.

Aracınız için olması gereken değer neyse o değerde akü alın, daha büyük akü takmanın hiçbir faydası yoktur. Büyük akü dandik markalardan ve merdiven altı üretim akülerden alırken bir seçenektir. Çünkü kalitesiz merdiven altı üretim aküler genellikle üzerinde yazan değerden daha düşük kağasiteye sahiptir bu nedenle bu tarz akülerden alırken daha büyük tipte olanları alınır.

Aracınıza 60 Ah bir akü fazlasıyla yeterli gelecektir, hatta benzinliyse orjinal aküsü 60 AH den küçüktür. Piyasada genellikle 60 Ah aküyü daha küçüklerinden bile uygun fiyata bulursunuz.

Hugel akü İnci akü üretimidir.

Birmot marka aküler var, bunlar Tofaş'ın yetkili servislerinde satmak için geçmişte İnci aküye, bu yıl ise Yiğit aküye ürettirdiği akülerdir ve kalite olarak üreticinin markasıyla sattığının aynısıdır. 60 Ah Birmot aküyü 120 TL'ye alabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-birmot-aku-60-amper-aku-kampanya-yigit-aku-uretimi-2-yil-garnti-489217602/detay

Yiğit aküyü kendi markasıyla alıp takmak isterseniz (Birmot aküden farkı yok) 140 TL'ye alabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-12v-60-amper-yigit-aku-ambalajinda-garantili-kampanya-fiyati-486648584/detay

Farları vs açık unutup aküyü bitirip derin deşarja maruz bırakmazsanız Birmot yada Yiğit aküyü en az 3 yıl kullanırsınız.

Yiğit aküden daha kaliteli bir akü almak isterseniz İnci akü alın.

Akü alırken mümkünse 6 ay ve daha yeni üretim olanını alın üretim tarihi 1 yıl ve üzeri olan aküleri kesinlikle almayın, en fazla bir yıl sonra bozulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Arkadaşlar Merhaba.

Aracım 2006 Corolla. Bayadır araç çalışırken zorlanıyor gibiydi, bugün ölçtürdüm yakında yolda bırakır dedi akücü İnci 220 diyor bir tane daha vardı adını unuttum Huver mi neydi 170 lira dedi. Sonra başka bir yere daha gittik istersen 72 amperlik Yiğit takarım ya da 60 lık İnci dedi. 72 lik takarsan şöyle performans artar böyle performans artar diye pompaladı. Bunun gerçekçiliği nedir?

Açıkçası Ankara esnafına ciddi anlamda güvenemiyorum belki de hep kötülerine denk geldiğim içindir. Önerdiğiniz marka ve satıcı var mı? Beni 2-3 sene götürecek akü olsa yeter ya

Bende 200 küsürlere inci alacakken tesadüfen 230 liraya bosch 72 amper buldum onu aldım, Çınar lastik diye biryer sanırım goodyear bayisi, iskitlerde yeri bi bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mbulur M kullanıcısına yanıt
    yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    İkinize de çok teşekkür ederim. Arabam LPG li. Bir işi yapmadan önce internette iyi araştırmak lazımmış, bu çakal esnaflara denk gelmemek için dört takla atıyorum ama her defasında denk geliyorum.

Güvendiğim bir motor ustası var, genelde 10 bin bakımını ona yaptırırım, ona gittiğimde kendi gibi birisine yönlendirirse oradan alırım yoksa OSTİM içinde ve İskitler'e tekrar bakarım.

Bu aküyü internetten aldıktan sonra 10 bin bakımına götürdüğüm yer de takar gibime geliyor değil mi? Ya da en kötü akücüye gider 20 lira veririm taktırmasına

Edit: zaten takmaya ücretsiz demişler. İnönü mahallesindekine giderim. Çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 15 Ekim 2017; 11:39:20 >
  • daha önceki sayfaları inceleme fırsatım olmadı. Povver aküyü hangi grup üretiyor bilen var mı?

yada Varta üretici grubunda hangi aküler var?
  • 1 ay önce aldığım 2011 Linea 1.3 multijet aracımın dün aküsünü değiştirttim. İnci akü formül A 60 ah 540caa modelini 150 tl ye aldım. Araçtan çıkan aküde FİAT logosu vardı. Sanırım fabrika çıkışı 6 yıllık aküydü. Hiç ölçtürme gereği bile duymadan direkt değiştirttim. Umarım İnci den memnun kalırım.
  • Mutlu aküyü tavsiye etmiyorum. 6 ay önce aldığım akü geçen hafta bitti. Voltaj çok düşük çıkıyordu. Fabrikaya gönderdiler. Kavga dövüş eski bi akü verdiler. Arabayı muayeneden geçirene kadar sinir stres oldum. Dün fabrikadan değişim kararı geldi. Aynı seri 0 akü takıldı garantiden. Bir daha mutlu akü almam.

• Çelik akü nasıl acaba şu an 220tl civarı 60 lık

• Çelik mutlu aynı üretim bandından çıkar tek farkı üstündeki etiketidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxF@t@l1TYxx

Mutlu aküyü tavsiye etmiyorum. 6 ay önce aldığım akü geçen hafta bitti. Voltaj çok düşük çıkıyordu. Fabrikaya gönderdiler. Kavga dövüş eski bi akü verdiler. Arabayı muayeneden geçirene kadar sinir stres oldum. Dün fabrikadan değişim kararı geldi. Aynı seri 0 akü takıldı garantiden. Bir daha mutlu akü almam.

Sizin şanssızlığınız olmuş. Bizde var mutlu akü 4.senesindeyiz 100.000 km oldu daha sorun sıkıntı yaratmadı
  • Aküden dolayı ön ısıtma bujileri patlar mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Çelik akü o paraya pahali.gecen ay bosch 60 lik aku aldim 190 lira verdim.

• Beyler tanıdık bir usta Varta akü önerdi. Start Stop DEĞİL. Normal akü. Sizce doğru seçim mi? Yalnız sorun şu ki orjinal Fiamm akü soğuk marş değeri 640a iken Varta'ların çoğu 540a...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Aralık 2017; 1:39:26 >
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    nerden aldınız fiyat çok iyi
  • 6 yıldır kullandığım mutlu akümün ömrü bugün itibariyle sona ermiştir.

Varta akü aldım 260 liraya fiorino araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

nerden aldınız fiyat çok iyi

http://www.ayhanaku.com.tr/

Dükkanları mahmutbey yolunda. İş dönüşü uğrayıp taktırmıştım.

https://www.google.com/maps?ll=41.048442,28.83014&z=18&t=m&hl=tr&gl=US&mapclient=embed&cid=15777059942743217446

• quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

6 yıldır kullandığım mutlu akümün ömrü bugün itibariyle sona ermiştir.

Varta akü aldım 260 liraya fiorino araç

60 amper Varta için 180 tl fiyat almıştım, 260 tl epey fazla bence
  • 6 yıl iyi dayanmiş fabrikadan cıkarken takılan akü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.