quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: akaras Zıkkımın kökü Biz ne dedik; Root of Poison! Aynısıymış valla benim ingilizcem zayıfta bu konuda @akaras ne der ki
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: akaras Zıkkımın kökü Biz ne dedik; Root of Poison! Senin ki gavur içeceği. Benimki karlı Haziran gecelerinde Akdeniz bölgesindeki Ilgaz dağlarında özenle toplanan zıkkımların kökünden imal edilmektedir.
Bi dakka ya zıkkım diye bir bitki olduğunu biliyorum ama @akarasın onu anlatmak istediğini ben yanlış anladım o zaman. Bide kamış suyu var harika birşey Şeker kamışının sapını makineden geçirince suyu çıkıyor çok lazzetli bir içecek oluyo. Herkese alkolsüz bir hayat dilerim.
quote:Orjinalden alıntı: akaras Senin ki gavur içeceği. Benimki karlı Haziran gecelerinde Akdeniz bölgesindeki Ilgaz dağlarında özenle toplanan zıkkımların kökünden imal edilmektedir.
quote:Orjinalden alıntı: akaras Zıkkımın kökü hatta birde water of favors var istersen potion of soul da işini görür