Şimdi Ara

En İyi Android Navigasyon Programı Hangisi Tavsiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
118.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google maps kullandım. Daha dün 200 km yol yaptım Adana Niğde arası beni 3 kez yanlış yola soktu net iyi çektiği halde geriden geldi bazende çok önceden haber veriyor tutarsız heleki net kesilsin yada 2g ye düşsün işiniz yaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google maps beni de şehir içinde çok kez yanlış yere görürdü, dolandım durdum. O yüzden google maps e güvenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun Pasha kullanıcısına yanıt
    Google maps in 2 defa beni yanlış yola soktuğunu düşünerek kendi bildiğim kısa yolu kullanmak istedim Ama gördüm ki kilit trafiğe girmişim O yüzden Google haritaların soktuğu yanlış yolların, yanlış olup olmadığını bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.

• Selamlar arkadaşlar,bugün android telefonumla aracımdaki cihaza ekran paylaşımı yapmaya çalıştım ama olmuyor,böyle bir yerde takılıp kalıyor ilerlemiyor,sizce ne yapmak lazım?

Cep telefonu bağlantı servisi yükleyin diyor...

En İyi Android Navigasyon Programı Hangisi Tavsiye
  • google maps ve here maps iyidir.yandex beni saçma sapan yollara soktuğu için pek kullanmıyorum.
  • internetsiz kullanabileceğim hangi navigasyonlar var acaba? açıkçası here maps'i pek beğenmedim
  • Hepsini denemiş biri olarak;

Navteq yani here haritalı en iyisi : CoPilot. Eskiden Google arama da vardı ve muhteşemdi. Şimdi sadece online yelp arama var ama o da oldukça kapsamlı.

Başarsoft haritalı en iyisi : igo

Başarsoft haritalı ikinci : navitel

Aslında arayüz olarak en iyisi navitel ama maalesef arama fonksiyonları çoook yetersiz. İlla adım adım gitmek gerekiyor. CoPilot gibi Online arama filan da yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Hepsini denemiş biri olarak;

Navteq yani here haritalı en iyisi : CoPilot. Eskiden Google arama da vardı ve muhteşemdi. Şimdi sadece online yelp arama var ama o da oldukça kapsamlı.

Aslında arayüz olarak en iyisi navitel ama maalesef arama fonksiyonları çoook yetersiz. İlla adım adım gitmek gerekiyor. CoPilot gibi Online arama filan da yok.

Ben naviteli ilk defa duydum doğrusu. Arama fonksiyonları yetersiz, adım adım gitmek gerekiyor derken tam olarak neyi kastettiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi

quote:

Ben naviteli ilk defa duydum doğrusu. Arama fonksiyonları yetersiz, adım adım gitmek gerekiyor derken tam olarak neyi kastettiniz? Teşekkürler.

Sanırım süreli olarak ücretsiz kullanma vardı. İstersenız bir deneyin. Şimdi ifade etmem zor olacak.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım süreli olarak ücretsiz kullanma vardı. İstersenız bir deneyin. Şimdi ifade etmem zor olacak.

Denedim, ne demek istediğinizi de anladım. Ancak program şaşırtıcı derecede başarılı çıktı Anadolu'da. Henüz büyük şehirde denemedim. Benim kullandıklarım arasında gerçekten Igo'nun tek ciddi alternatifi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim, ne demek istediğinizi de anladım. Ancak program şaşırtıcı derecede başarılı çıktı Anadolu'da. Henüz büyük şehirde denemedim. Benim kullandıklarım arasında gerçekten Igo'nun tek ciddi alternatifi.

Renklendirme ve arayüzde gerçekten muhteşemdir. Çok ilgi çekici. Hatta arama fonksiyonu kötü diye mail atmıştım ama cevap atmadılar. En azından online google veya yandex arama olsa bile yeterdi. Hatta yine rus tabanlı yelp bile gerçekten iyi bir mekan sayısına sahip. Copilot ile yelp gerçekten iyi işler çıkartıyor.

Navitel ve igo basarsoft kullandığı için genelde aynı haritaya sahip oluyorlar. Hatta çoğu zaman navitel harita güncellemesini daha önden götürüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi tekrar baktım. Babamın köyünü hiç bir şekilde arama ile bulamıyorum. Sadece yakın ilçeyi haritada gösterip ordan harita üzerinden köyü bulabiliyorum. İşin garip kısmı koy aslında xxx köyü şeklinde isimlendirilmiş. Yani veritabanında olan bir yerleşim yeri arama fonksiyonu dandik olduğu için bulunamıyor :)

İşin garip kısmı köyü Manuel olarak bulup rota istediğimde bütün navigasyon programlarından daha iyi bir rota önerdi bana. Gerçekten ben hep o rotayı kullanıyorum. İlginç bir uygulama gerçekten :)

• Son güncelleme ile Yandex'in arayüzü tam oldu. Hız bildirimi ve mevcut yolun hız limiti artık yukarıda ve daha belirgin gösteriliyor.

Teşekkür edelim kendilerine Google gibi kullanıcıya duyarsız olmadıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Son güncelleme ile Yandex'in arayüzü tam oldu. Hız bildirimi ve mevcut yolun hız limiti artık yukarıda ve daha belirgin gösteriliyor.

Teşekkür edelim kendilerine Google gibi kullanıcıya duyarsız olmadıkları için

Basarsoft kullanan igo ve navitel harici navigasyon uygulaması var mı? Google ve yandex hariç.

NLife artık güncelleme almıyor. Onu da saymaya gerek yok. Aslında nlife arama konusunda muhteşem bir yazılımdı. Once facebook aramayı kaldırdı ardından da güncelleme vermeyi durdurdu.

• Karta gps denedim. Open street maps olmasına rağmen çok hoşuma gitti. Tek kötü yanı aktif trafik ve radarın pahalı olması.

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Earth Magic deneyin. Trafik bilgisi var ve ücretsizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Earth Magic deneyin. Trafik bilgisi var ve ücretsizdir.

Açıkçası android markette bulunan bütün uygulamaları denedim ama osm kullanan tek gerçek kullanıcı dostu uygulama karta. Benim için bir uygulamada asıl önemli etken arama fonksiyonudur. Navitel basarsoft kullanıyor ama arama fonksiyonu berbat ötesi. Igo kesinlikle çok hantal ve arama fonksiyonu yine gerçekten çok kötü.

Arama konusunda tek efsane nlife idi. Ama maalesef ki facebook aramayı seçeneklerden çıkardı ve haritası yaklaşık 3 senedir güncelleme almıyor. Ayrıca Avrupa versionunda olan canli trafik özelliğini Türkiye de hiç aktif etmedi. Benim anladığım kadarıyla karta GPS uygulamasi da nlife altyapısı kullanıyor. Ndrive sitesi direk karta uygulamasına yönlendirme yapıyor. Kendi belirlediğim arama kriterlerine göre bulamadığı bir yer olmadı. Özellikle diğer navilerde köy ve mahalle aramak işkencedir. Karta da ben " köy adı ilçe adı" şeklinde arama yapınca nokta atışı yapıyorum daha ne olsun? Umarım basarsoft karta ile anlaşma yapar da osm altyapısından basarsoft altyapısına gecis olur. Açıkçası nng ile çalışmasından daha çok Ndrive ile çalışmalarını isterim. Piranha gibi bir firma bile Ndrive ile çalışmıştı hatırlarsanız.

Diğer efsane program da copilot. Yine tek olumsuz yani here harita kullanması. Ama here de son yıllarda oldukça iyi duruma geldi. Seviyoruz kendisini. Stabilize konusunda copilot favorilerimden biridir. Onda da Google Arama vardı ama maalesef ki onlar da kaldırdı. Sanırım Google çok fazla komisyon istiyor. Ayrıca şu ana kadar copilot un eski sürümünde kalan bir özelliği hiç bir uygulama vermedi. Önceki sürümlerde rota oluşturduktan sonra rota çizgisini el ile tutup noktasal sürükleme ile istediğimiz yoldan geçebilecek şekilde düzeltiyorduk.ben en çok bunu seviyordum ama maalesef ki geçen sene bunu devre dışı bıraktılar. Umarım geri gelir.

Ndrive ile çalışıp karta GPS gibi stabil ve fonksiyonel bir uygulamaya basarsoft desteği alırsak iki tarafta mutlu olur. Hatta en çok da kullanıcılar mutlu olur. Basarsoft ve akucukpehlivan kullanıcılarıni etiketledim bakalım belki bizlere değerli yorumlarını iletirler.

• her navigasyon güzel olmuyor bazen çok saçmalıyor yav
  • Waze iyi deniliyor kullanan var mı

• Here WeGo tavsiye ederim. Detaylı tarif yapıyor. Bina görünümü ve sokak adlarıyla tarif yapıyor. Çevrimdışı desteği de var.

Araç içi incelemesini de aşağıdaki videodan izleyerek nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=T9utKZ7It98
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.