Şimdi Ara

en iyi android telefon sıralaması nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    NOTE II
    XPREIA Z
    GALAXY S3
  • Amoled hakkında bilinen bir şey varsa kullanan birdaha farklı teknolojine bir ekran kullanmaz aklını yitirmediyse tabi
    Sebebide sudur renk kalitesi 10numara siyahlar mükemmel ve beyaz renk konusunda ise doğal rengi veriyor kar beyazını değil
  • 1)Galaxy s3 >>> Yazılım desteği(4.2.1) Donanımı(bütün oyunları ısınmadan sorunsuz oynatıyor) Bataryası(1 günü rahat çıkarıyor) Ekranı(amoled ekranı öneriyorum denemeden karar vermeyin) 1.liğini 40 milyon satış ve "GSMA 2013 en iyi telefon" olarak ispat etti zaten
    2)HTC One >>>Ekranının rakibi anca çıktığında s4 olur işlemcisini de şu zamanlar da anca s4 geçebilir ses ve kamera kalitesi kusursuz bu yıl tek amiral gemisi olcağını da söylediler bu sayede güncellemeleri de alır alimunyum kasa vs. adamlar yapmış yani neredeyse kusursuz bana göre neden ikinci derseniz bu özelliklerin şarjınız bittiğinde bir anlamı kalmıyor bataryası 2300 mah malesef
    3)Galaxy Note 2 >>> Özellikleri çok iyi bunun için de teker teker yazmıcam ekranı herkese hitap etmiyor ancak sorun etmeyenler için tabi ki güzel telefon
    4)Nexus 4 >>> İyi bir cihaz donanım gücü ve yazılım desteği ile ancak ısınma ve yazılım sorunları vardı kapatıldı mı bilmiyorum amerika aslında cihaz normalde fiyatına göre çok iyiydi ta ki türkiye fiyatını görene kadar bu telefon kesinlikle 1400 etmez google o fiyata satabilmek için özelliklerinden kıstı baya sen için de s4 pro var diye o fiyata satmaya kalkarsan olmaz
    5)Xperia Z >>> Su geçirmezliği tasarımı vs. mükemmel bir cihaz ancak sony yine donanım olarak geriden geliyor bataryası da çok yeterli değil

• S3-HTC One-Note 2 (herkese hitap etmemesi sebebiyle)-Xperia Z-Nexus 4 - One X+ =Optimus G şeklinde sıralanabilir. Olay sadece donanım demek değildir. Şu anda en iyi performansı S3, Note 2 ve Optimus G veriyor. Ancak gel gelelim LG yazılım konusunda yetersiz. Şu anki donanım ile S3, Nexus 4, Optimus G, Note 2 en iyi performansı veriyor. 1080p için Adreno 320 yetersiz. Mali400MP ile benzer performans veriyor.Mali400MP'de yavaş çalışan, kasan oyun Adreno 320'de de benzer şekilde çalışır. Kaldı ki ısınma oluyor. Exynos 4412'de doğru düzgün ısınma bile yok. Donanım farkını yok sayabiliriz. Çünkü birisi yetmezse diğeri de yetmeyecek. Ama yazılım konusunda S3'ün üstüne bir cihaz yok denebilir. Sunduğu ek özellikler, geliştirici desteği, dengeli dağıtılmış donanımın sunduğu avantajlar ile S3 birinciliği hak ediyor. Nexus 4 ek özellik sunmuyor, güncel android yazılımı ne yapabilir onu gösteriyor. Aynı özellik S3, Note 2 gibi cihazlarda daha kaliteli olarak kullanılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

S3-HTC One-Note 2 (herkese hitap etmemesi sebebiyle)-Xperia Z-Nexus 4 - One X+ =Optimus G şeklinde sıralanabilir. Olay sadece donanım demek değildir. Şu anda en iyi performansı S3, Note 2 ve Optimus G veriyor. Ancak gel gelelim LG yazılım konusunda yetersiz. Şu anki donanım ile S3, Nexus 4, Optimus G, Note 2 en iyi performansı veriyor. 1080p için Adreno 320 yetersiz. Mali400MP ile benzer performans veriyor.Mali400MP'de yavaş çalışan, kasan oyun Adreno 320'de de benzer şekilde çalışır. Kaldı ki ısınma oluyor. Exynos 4412'de doğru düzgün ısınma bile yok. Donanım farkını yok sayabiliriz. Çünkü birisi yetmezse diğeri de yetmeyecek. Ama yazılım konusunda S3'ün üstüne bir cihaz yok denebilir. Sunduğu ek özellikler, geliştirici desteği, dengeli dağıtılmış donanımın sunduğu avantajlar ile S3 birinciliği hak ediyor. Nexus 4 ek özellik sunmuyor, güncel android yazılımı ne yapabilir onu gösteriyor. Aynı özellik S3, Note 2 gibi cihazlarda daha kaliteli olarak kullanılabiliyor.

one x + daha iyi değilmiydi one x den ?

• http://www.phonedog.com/ adlı siteyi takip ediyorum (reklam gibi olmasın da) akıllı telefon sıralamasında. Site de görülecektir ki, expertlerin sıralamaları ile halkın sıralamaları mevcuttur.
    Expertlerin yorumu şu an için aşağıdaki şekilde : (Bu sıralama da henüz Xperia Z ie htc one yer almamaktadır)
    1. Samsung Galaxy Note 2
    2. Apple iphone 5
    3. Samsung Galaxy S3
    4. Htc Droid dna
    5. Lg Nexus 4
    diye sıralanıyor. Yorum ve seçim sizlerin. İyi günler.
  • Evet daha iyi. O yüzden One X+'ı koydum zaten.

• ben donanım olarak en iyisi hangisidir demek istemiştim arkadaşlar yani kasası işlemcisi ekranı bataryası falan. malzeme, aksesuar desteğini katmayalım sıralamada.
  • 1- hTC ONE
    2- hTC ONE X+
    3- hTC ONE X
    4- hTC ONE S
    5- hTC ....

iOS düşmanıyım.
    Sony gitsin playstation,tv,müzik seti yapsın
    LG gitsin televizyon,ev sinema sistemi yapsın
    Samsung Çamaşır makinesi,buzdolabı yapsın
    hTC de kendi işini yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihoca

ben donanım olarak en iyisi hangisidir demek istemiştim arkadaşlar yani kasası işlemcisi ekranı bataryası falan. malzeme, aksesuar desteğini katmayalım sıralamada.

Öyle bir şey olacaksa ZTE'nin Snapdragon 800 kullanan cihazı var. İlk sırayı ona vermemiz gerekir.

Telefonu aldığınızda bir bütün olarak alacağınız için genel karar vermek gerekir. CPU-GPU güçlü olabilir ama 1-1.5 saatte pili bittikten sonra o alet bir işe yaramaz, Adreno 320 olabilir ama abandığınızda 1080p çözünürlükte oyunlarda verim alamazsınız. OC yapmanız gerekir ki o zaman da pil dayandıramazsınız. Dengeli dağıtılmış donanım ve sağlam yazılımın birleştiği cihaz genel ortalamada ilk sıralarda olur. Pili güçlü olup geri kalan donanımı zayıf olan cihazlar da var, CPU-GPU çok iyi olup ram, pil, kamera, kasa konusunda kötü olanlar da var. Donanımı iyi olup yazılım tarafında facia olanlar da var. Bu cihazlar yine iyi yerlere gelebilirler ama en iyi olamazlar. Sadece donanım yetmez, sadece yazılım yetmez, sadece bir donanımın güçlü olması da yetmez. Genel olarak cihazın rakiplerine göre üstün olması gerekir.

Bu biraz araç almak gibi olmuş. Sağlam olsun derseniz tank alın, az yaksın derseniz X modelini alın, hızlı olsun derseniz Koenigsegg-Bugatti alın, güzel dursun derseniz Ferrari-Lamborghini alın demek gibi olmuş. En iyi kişiden kişiye değişir. Ama genel olarak bir en iyi olacaksa en çok alanda rakiplerinden daha iyi olması gerekir. Sizin sorduğunuz şey en güçlü motor hangisinde? Tofaş'a Agera R motoru da koyulsa, 20Lt deposu olsa da önemli değil demek gibi olmuş.

Genel ortalamada en iyi cihaz şu anda Galaxy S3. Hem donanımı gayet dengeli ve üst seviyede hem pil, kamera gibi konularda üst seviyede. Ayriyetten yazılım-geliştirici desteği olarak da Nexus cihazlarla yarışabilen tek cihaz. Yine de dediğim gibi malzeme kalitesi, boyut gibi şeyleri hesaba katmamak olmaz.Onlar da cihazın bir parçası sonuçta.

• 1 htc one
    2 xperia z
    3 note 2
    4 nexus 4
    5 onex+
    6 s3 yada one x
  • quote:

quote:

ben donanım olarak en iyisi hangisidir demek istemiştim arkadaşlar yani kasası işlemcisi ekranı bataryası falan. malzeme, aksesuar desteğini katmayalım sıralamada.

Öyle bir şey olacaksa ZTE'nin Snapdragon 800 kullanan cihazı var. İlk sırayı ona vermemiz gerekir.

Telefonu aldığınızda bir bütün olarak alacağınız için genel karar vermek gerekir. CPU-GPU güçlü olabilir ama 1-1.5 saatte pili bittikten sonra o alet bir işe yaramaz, Adreno 320 olabilir ama abandığınızda 1080p çözünürlükte oyunlarda verim alamazsınız. OC yapmanız gerekir ki o zaman da pil dayandıramazsınız. Dengeli dağıtılmış donanım ve sağlam yazılımın birleştiği cihaz genel ortalamada ilk sıralarda olur. Pili güçlü olup geri kalan donanımı zayıf olan cihazlar da var, CPU-GPU çok iyi olup ram, pil, kamera, kasa konusunda kötü olanlar da var. Donanımı iyi olup yazılım tarafında facia olanlar da var. Bu cihazlar yine iyi yerlere gelebilirler ama en iyi olamazlar. Sadece donanım yetmez, sadece yazılım yetmez, sadece bir donanımın güçlü olması da yetmez. Genel olarak cihazın rakiplerine göre üstün olması gerekir.

Bu biraz araç almak gibi olmuş. Sağlam olsun derseniz tank alın, az yaksın derseniz X modelini alın, hızlı olsun derseniz Koenigsegg-Bugatti alın, güzel dursun derseniz Ferrari-Lamborghini alın demek gibi olmuş. En iyi kişiden kişiye değişir. Ama genel olarak bir en iyi olacaksa en çok alanda rakiplerinden daha iyi olması gerekir. Sizin sorduğunuz şey en güçlü motor hangisinde? Tofaş'a Agera R motoru da koyulsa, 20Lt deposu olsa da önemli değil demek gibi olmuş.

Genel ortalamada en iyi cihaz şu anda Galaxy S3. Hem donanımı gayet dengeli ve üst seviyede hem pil, kamera gibi konularda üst seviyede. Ayriyetten yazılım-geliştirici desteği olarak da Nexus cihazlarla yarışabilen tek cihaz. Yine de dediğim gibi malzeme kalitesi, boyut gibi şeyleri hesaba katmamak olmaz.Onlar da cihazın bir parçası sonuçta.

doğru söylemişsin ama benim için pil önemli değil. ben genellikle telefonumda film izlerim. o yüzden full hd alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihoca -- 3 Mart 2013; 15:27:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

1- hTC ONE
    2- hTC ONE X+
    3- hTC ONE X
    4- hTC ONE S
    5- hTC ....

iOS düşmanıyım.

demek ki htc kendi işini bile düzgün yapamıyor. tek işi var onu da beceremiyor. htc one ve one x haricinde diğerleri ne iphone veya sony kadar tasarıma, ne de samsung, lg kadar donanıma sahipler.

• HTC One
    Sony Xperia Z
    HTC One X+
  • quote:

doğru söylemişsin ama benim için pil önemli değil. ben genellikle telefonumda film izlerim. o yüzden full hd alıcam.
    İyi güzel demişsiniz de film izlerken ekran açık duracak ve CPU'nun en az 1 çekirdeği+GPU aktif ve yükte olacak. diğer 3 çekirdek de 384MHz'de olacak(S4 Pro ve Snapdragon 600 için konuşuyorum) 1 film izleyip şarja takmak gerekecek. Malum, pil değiştirilmiyor.

10gün sonra(bugün hariç) S4 tanıtılacak. Uluslararası modelde Exynos 5410 ve PowerVR SGX 544MP8 GPU kullanılması bekleniyor. Onu görmeden karar vermeyin derim. 2600mAh pil ve daha az güç tüketen ekran ile güzel bir seçenek olacağa benziyor.

• HTC one
    Xperia z
    LG optimus G
    HTC one x +
    Nexus 4
    HTC one x
    Galaxy s3
    Xperia ion
    Xperia s

• quote:

S3-HTC One-Note 2 (herkese hitap etmemesi sebebiyle)-Xperia Z-Nexus 4 - One X+ =Optimus G şeklinde sıralanabilir. Olay sadece donanım demek değildir. Şu anda en iyi performansı S3, Note 2 ve Optimus G veriyor. Ancak gel gelelim LG yazılım konusunda yetersiz. Şu anki donanım ile S3, Nexus 4, Optimus G, Note 2 en iyi performansı veriyor. 1080p için Adreno 320 yetersiz. Mali400MP ile benzer performans veriyor.Mali400MP'de yavaş çalışan, kasan oyun Adreno 320'de de benzer şekilde çalışır. Kaldı ki ısınma oluyor. Exynos 4412'de doğru düzgün ısınma bile yok. Donanım farkını yok sayabiliriz. Çünkü birisi yetmezse diğeri de yetmeyecek. Ama yazılım konusunda S3'ün üstüne bir cihaz yok denebilir. Sunduğu ek özellikler, geliştirici desteği, dengeli dağıtılmış donanımın sunduğu avantajlar ile S3 birinciliği hak ediyor. Nexus 4 ek özellik sunmuyor, güncel android yazılımı ne yapabilir onu gösteriyor. Aynı özellik S3, Note 2 gibi cihazlarda daha kaliteli olarak kullanılabiliyor.

Sonunda benim gibi dusunen biri

• Bu arada nexus 4 un yeni nesil işlemci ve batarya ile pil performansi gün geçtikçe artmaktadir. Adreno GPU ise s3 te bulunan GPU dan acik ara üstündür iki telefonu karsilastirmis biri olarak söylüyorum CPU bakimindan ise optimizasyon sebebi yüzünden s3 bir adim daha onde fakat buda android 5 güncellemesi ile nexus 4 tarafina kayacaktir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

1- hTC ONE
    2- hTC ONE X+
    3- hTC ONE X
    4- hTC ONE S
    5- hTC ....

iOS düşmanıyım.

demek ki htc kendi işini bile düzgün yapamıyor. tek işi var onu da beceremiyor. htc one ve one x haricinde diğerleri ne iphone veya sony kadar tasarıma, ne de samsung, lg kadar donanıma sahipler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

1- hTC ONE
    2- hTC ONE X+
    3- hTC ONE X
    4- hTC ONE S
    5- hTC ....

iOS düşmanıyım.

Samsung bu gün size göre piyasadan çekilse gelecekteki telefonları ancak hayal edersiniz. günün teknoloji devi olması rekabete girdiği için bundan yararlanmasını bilmiyorsunuz htc one x i cıkarırmıydı sizce htc bugün samsung olmasaydı çıkarmazdı pazarı kar seviyesinde tutardı firmalar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.