Şimdi Ara

en iyi antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eset ve norton AntiVirus arasında kaldım hangisi daha iyi ve ikisinden daha iyi varmı ben bilgisayarımda eset not 32 antivirüs kullanıyorum kasmadan tarıyor hatta 2-3 tane tarama açıyorum hiç kasmıyorda fandan çok ses geliyor gerçi bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir bilgisayar casper nirvana nb 15.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eset iyidir hocam.
  • Hangisini istersen onu kullan çokta farkları yok. Tanınmış markalar birbirlerine çok yakın performans gösteriyor. Parayla test yaptırıp reklam yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha uz

Merhaba arkadaşlar eset ve norton AntiVirus arasında kaldım hangisi daha iyi ve ikisinden daha iyi varmı ben bilgisayarımda eset not 32 antivirüs kullanıyorum kasmadan tarıyor hatta 2-3 tane tarama açıyorum hiç kasmıyorda fandan çok ses geliyor gerçi bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir bilgisayar casper nirvana nb 15.6

Bence ikisini de boş ver Bitdefender veya Kaspersky al ben ikisini de kullandım Kaspersky den pahalı olduğu için vazgeçtim şu an Bitdefender kullanıyorum çok memnunum sistemi kasmıyor özellikle de sistem taraması yaparken tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.