Şimdi Ara

En İyi Antivirüs Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung NP305E5A-S04 Laptopum var. Ben girdiğim yerlere dikkat ederim genelde ama ev halkı da kullandığı için bilgisayarı kastırmayan ve virüsleri yakalayan bir antivirüs arıyorum. Şuanda Avira Free kullanıyorum.

Hangi antivirüsü önerirsiniz ?

• En iyi antivirüs kullanıcıdır aslında.

Eset kullanabilirsiniz. Birçok müşterime Eset satıyorum. Cryptolocker virüsü haricinde bir sorun yaşamadım.
  • Aynn eset iyidir
  • Benden yana sıkıntı yok, antivirüs kullanmama gerek yok fakat benden başka kullananlar olduğu için onlar o kadar bilgili değiller onun için kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler. Cryptolocker'u tespit eden bir antivirüs görmedim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Aynn eset iyidir

Katılıyorum
  • Peki sizce Nod32 mi Smart Security mi ?

@Agentwho
    @destroy00
    @The MasteR
  • Smart Security, NOD32'nin ev kullanıcıları için uygun olan versiyonudur.
    Endpoint Security, kurumsal sürümdür.

@Mclaren-Honda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Sizce En güvenli Browser Hangisi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eset ile ilgili yorumlara baktığımda Firewall'da açıklar var denmiş. Avira'nın yanına Comodo falan öneriyorlar.
  • Smart olanı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton
  • Nod32 sadece antivirüstür. Smart Security daha kapsamlıdır
  • Hocam bide adguard yükle zararli siteleri engelliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıldır Avira kullanıyordum. Eset Smart Security 8 kurdum. 3.5 saat tarama yaptı ve 15 tane virüs buldu. Öneriler için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda

Eset ile ilgili yorumlara baktığımda Firewall'da açıklar var denmiş. Avira'nın yanına Comodo falan öneriyorlar.

avıra comodo mu . bence eksıkler var kıs . nıs . cıs . bıs . yan yana kurulmadıgı surece koruma olmamıs demektır . avıra . mc afee . panda . eset . avast gıbı yazılımlarıda cerez nıyetıne kullanabılırsın

saka bı yana bole fbı pesındeymıs gıbı cosanlara bakma eger bı guvenlık yazılımı kurmak ıstıyosan tek av olması gerek . 2 tanesı bıle performans sıkıntıları dogurur . eger bılgısayarın ıslemcı ve ram olarak ıı durumdaysa gozun kapalı kaspersky yukle . nadır bı vurıs gırmedıgı surece kı bu oranda dusuktur . hıc bı sıkıntı yasamazsın . bankacılık ıslemlerı yapıyosan on numara guvenlık

eger pc donanımı dusukse Avg ınternet seucırty ısını gorucektır . yanında bırde hıtman pro kur . arka planda calısmadıgı ıcın hız sorunu yasatmaz . tak calıstır bı yazılımdır haftada 1 2 kere taratma yapsan yeterlıdır . bulduklarını guvenle sılebılırsın

yınede pc ozellıklerınıde eklersen daha farklı bı onerıde ekleyebılırım her donanıma gore performans degısıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 11 Ağustos 2015; 1:05:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.