Şimdi Ara

EN İYİ ARABA ALARMI HANGİSİ BİLEN VARMI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arif seni kazıklamışlar orjinal taktırmadın mı yoksa eywaaaahh arif yan sanayi olm lan valla benimki öle merkezi kilide bağlı ayri bir kumanda falan yok o ne öle anahtarlık gibi bide ayrıyetten kumandamı taşicam oldu cebim anahtar doldu yane yihah
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: unloved

bende orjinal toyotadan taktırdım.kumanda falanda yok bende
    anahtardan merkezi kilide baglı anahtardan basıp kapatsam da alarm dewreye giriyor anahtarla kapıyı kapatsam bile dewreye giriyor bu benim cok hosuma gitti bence toyotada taktır

anahtar ile kapatıncada mı devreye giriyor.Bende girmiyor kumnda ayrı olduğu için mi acaba yoksa ayarından mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 12 Eylül 2007; 12:51:25 >

• en iyisi hangisi bilemem ama ben bir ara desi kullanmıştım hiç ama hiç sorun yaşamadım.

ama şimdi alsam toyotanın orjinal olanını alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 12 Eylül 2007; 13:08:51 >
  • bizim Auris'teki de orijinal alarm. arkadaşların dediği gibi ilave bir anahtarlık yok, kapıları kilitleyince devreye giriyor.
    ilginç yanı kapıları kilitlemeden de devreye olduğuna bir kez şahit oldum.
    mahalleye gelin geliyodu, davul zurna falan, araba da ortama yakın, ötmeye başladı, kilidi açtım.
    içerdeki köşedeki sonradan konan alarm ışığı yanmamasına rağmen davulcu vurdukça bizim Auris eşlik ediyodu amcaya.
    son çare aldım arabayı ileriye park ettim, yoksa kalkıp oynıcaktı kızlarla beraber :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

anahtardan merkezi kilide baglı anahtardan basıp kapatsam da alarm dewreye giriyor anahtarla kapıyı kapatsam bile dewreye giriyor bu benim cok hosuma gitti bence toyotada taktır

hocam o tip alarmlar passattada var herhalde
    hızlı feribotta o tip alarmalar başlıyor ötmeye.bi ton küfür işitiyosun birde:)
    adamın passatı vardı adama neler dediler.napiim dedi arabayı kitleyince alarm devreye giriyor.millet o zaman kitleme kardeşim kafamız şişti dııııt dıııttt diye dediler
    o da sıkıntı bir alarm sööölimm

Selam,
    Kumanda varsa orjinal Toyota alarmının sireni sıkıntı değil. Kullanma kılavuzunda belirtilen yöntem ile kapıları açmadan sireni devredışı bırakabiliyorsun. Aslında yeni modellerde anahtar ve kumanda tümleşik olduğu için artık taşımak da sorun değil. Sonuçta istemediğin zaman sireni kapatabiliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 12 Eylül 2007; 14:40:29 >

• darbe sensörünün iptal edilebildiğini biliyorum. iptal etmeme rağmen davul sesini duyunca ötüyordu benimki.
    feribottaki sarsılmada işe yarar mı bilmem..

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

hocam o tip alarmlar passattada var herhalde
    hızlı feribotta o tip alarmalar başlıyor ötmeye.bi ton küfür işitiyosun birde:)
    adamın passatı vardı adama neler dediler.napiim dedi arabayı kitleyince alarm devreye giriyor.millet o zaman kitleme kardeşim kafamız şişti dııııt dıııttt diye dediler
    o da sıkıntı bir alarm sööölimm

Selam,
    Kumanda varsa orjinal Toyota alarmının sireni sıkıntı değil. Kullanma kılavuzunda belirtilen yöntem ile kapıları açmadan sireni devredışı bırakabiliyorsun. Aslında yeni modellerde anahtar ve kumanda tümleşik olduğu için artık taşımak da sorun değil. Sonuçta istemediğin zaman sireni kapatabiliyorsun :)

• Toyotanın kendi orjinal alarmı ama işte arabayı 2. el aldığım için mecbur böle kullanıyorum yoksa anahtardan kumandalı olsa iyi olurdu.Fiyatını sorduğumda 200 küsur ytl dediklerinde vazgeçmiştim
    quote:

arif seni kazıklamışlar orjinal taktırmadın mı yoksa eywaaaahh arif yan sanayi olm lan valla benimki öle merkezi kilide bağlı ayri bir kumanda falan yok o ne öle anahtarlık gibi bide ayrıyetten kumandamı taşicam oldu cebim anahtar doldu yane yihah
    quote:

quote:

anahtar ile kapatıncada mı devreye giriyor.Bende girmiyor kumnda ayrı olduğu için mi acaba yoksa ayarından mı

• oleyy arifin arbasında orjinal olmayan bir parca buldum bee
    quote:

Toyotanın kendi orjinal alarmı ama işte arabayı 2. el aldığım için mecbur böle kullanıyorum yoksa anahtardan kumandalı olsa iyi olurdu.Fiyatını sorduğumda 200 küsur ytl dediklerinde vazgeçmiştim
    quote:

arif seni kazıklamışlar orjinal taktırmadın mı yoksa eywaaaahh arif yan sanayi olm lan valla benimki öle merkezi kilide bağlı ayri bir kumanda falan yok o ne öle anahtarlık gibi bide ayrıyetten kumandamı taşicam oldu cebim anahtar doldu yane yihah
    quote:

quote:

• Arifin dediklerini dikkatli okursan ne dediğini anlarsın (((Toyotanın kendi orjinal alarmı ama işte arabayı 2. el aldığım için mecbur böle kullanıyorum yoksa anahtardan kumandalı olsa iyi olurdu)))

Boşuna heveslenme, orjinal olmayan bir parça bulamazsın...
    quote:

oleyy arifin arbasında orjinal olmayan bir parca buldum bee
    quote:

Toyotanın kendi orjinal alarmı ama işte arabayı 2. el aldığım için mecbur böle kullanıyorum yoksa anahtardan kumandalı olsa iyi olurdu.Fiyatını sorduğumda 200 küsur ytl dediklerinde vazgeçmiştim
    quote:

quote:

quote:

• ist de yaşıyosan kesin garaj yoksa kurtaramazsın cenmax alarm çok güzel
  • bence orjinal taktır bi takım eksikleri var ama arabanın orasını burasını kesmiyorlar
    ben corolla ya 260 ytl ye servisde takdırdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.