Şimdi Ara

EN İYİ ARABA ALARMI HANGİSİ BİLEN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model corolla sol hb var arabamın her gün bir yerine bi şey olu yor bi gün çiziyorlar bu günde corolla yazısını sökmüşler ne yapmam gerek iyi bir alarm taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz

• Desi taktırmanı öneririm kardeşim hem çok kalitelidir hemde anahtarlık modelleri ve tipleri çok şık
    quote:

Orjinalden alıntı: celegen

Arkadaşlar 2006 model corolla sol hb var arabamın her gün bir yerine bi şey olu yor bi gün çiziyorlar bu günde corolla yazısını sökmüşler ne yapmam gerek iyi bir alarm taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ospeedyo

Desi taktırmanı öneririm kardeşim hem çok kalitelidir hemde anahtarlık modelleri ve tipleri çok şık
    quote:

Arkadaşlar 2006 model corolla sol hb var arabamın her gün bir yerine bi şey olu yor bi gün çiziyorlar bu günde corolla yazısını sökmüşler ne yapmam gerek iyi bir alarm taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz
    Orijinal toyota alarmı da kaliteli diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

Orijinal toyota alarmı da kaliteli diye biliyorum..

Alıntıları Göster
    servise sordum orjinalin fiyatına 290 ytl diyor fazla değilmi dışarda taktırsam garantide sorun çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celegen

servise sordum orjinalin fiyatına 290 ytl diyor fazla değilmi dışarda taktırsam garantide sorun çıkarıyorlar

Alıntıları Göster
    ilk olarak cenmax derim.cenmax internet sayfasınıda incelemeni öneririm.ben bir ay önce taktırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

ilk olarak cenmax derim.cenmax internet sayfasınıda incelemeni öneririm.ben bir ay önce taktırdım.

Alıntıları Göster
    Bu sorunu cevabı bence kesinlikle Cenmax. Serviste takılan orjinal alarım ve park sensörlerinin hepsi Cenmax'dır. Bilginize...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bence fazla demişler o kadar degildir veya indirim muhakkak yaptır en fazla 200 olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Araç Daha İyi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

bence fazla demişler o kadar degildir veya indirim muhakkak yaptır en fazla 200 olması lazım

Alıntıları Göster
    servis yine ucuz söylemiş. 400 ytl ye A.B.D. malı taktırmıştım serviste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpin54

servis yine ucuz söylemiş. 400 ytl ye A.B.D. malı taktırmıştım serviste.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bana göre de cenmax
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLWeapon

Kesinlikle bana göre de cenmax

Alıntıları Göster
    SERVİSE SORDUM MARKA KONUSUNDA BİR ŞEY SÖYLEYEMEDİ BİZE NUMARALI GELİYOR MARKALI DEĞİL DİYOR ARTIK CENMAX A SORACAM.CENMAXSA TAKTIRRIM SAYFALRINI İNCELEDİM BEĞENDİM DESİ DE FENA DEĞİL TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
  • quote:

SERVİSE SORDUM MARKA KONUSUNDA BİR ŞEY SÖYLEYEMEDİ BİZE NUMARALI GELİYOR MARKALI DEĞİL DİYOR ARTIK CENMAX A SORACAM.CENMAXSA TAKTIRRIM SAYFALRINI İNCELEDİM BEĞENDİM DESİ DE FENA DEĞİL TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    çOK ŞAŞIRDIM SOL VERSİYONU BİLDİĞİM KADARI İLE EN DONANIMLI VERSİYON VE ALARM YOK. BUNLAR HERŞEYİ IVIR ZIVIR TAKARLAR ARABAYA EN GEREKLİ ALARM KOYMAZLAR. ARKADAŞIM ALARMLAR HAKKINDA PEK BİLGİM YOK AMA 98 YILINDA KARTALA 400 DOLARA CENMAX TAKTIRDIK VE 2006 YA KADAR HİÇ BİR SORUN ÇIKARMADI. sONRA SATTIK NE OLDU BİLMEM. bEN BİR BUÇUK YIL ÖNCE FOCUSA 60 YTL YE BİR ŞEY TAKTIRDIM
    4-5 KRE ARIZALANDI. iYİ bİRŞEY TAKTIR UCUZUNA KAÇMA.

BİR DE KESİNLİKLE HER KAPIYA, BAGAJA, KAPUTA AYRI AYRI SENSÖRLER TAKTIR. ARABABA MERKEZİ KİLİT VAR DİYE KERATALAR SADECE ÖN KAPIYA BAĞLIYORLAR İÇERİYE BİR DE SES SENSÖRÜ KOYUYORLAR TAMAM 10 DAKİKADA TAKIYOLAR. KOLAYINI BULMUŞLAR. BENİM ARACI ÖLE YAPMIŞLAR SADECE ÖN KAPIYA BAĞLAMIŞLAR BİRDE SES SENSÖRÜ TAMAM. BAZEN ARABAYI ÖBÜR KAPIDAN AÇIYORUM HİÇ ÖTMÜYOR VE ÇALIŞABİLİYOR. AYRICA KAPI AÇIK KALDIĞINDA ÖTMÜYOR ÇÜNKÜ SADECE BİR KAPIDA BAĞLI, ARABAYI SES ÇIKARMADIN SÜRECE İSTEDİĞİN GİBİ AT GÖTÜR.

SÖZÜN KISASI KIY PARAYA KALİTELİ BİRŞEY TAKTIR, DEDİĞİM GİBİ HER AÇILIR YERE SENSÖR KOYDUR. BEN ADAM GİBİ BİR ŞEY YAPTIRMADIĞIMA PİŞMANIM ALARM I SADECE UZAKTAN KUMANDASI İÇİN KULLANIYORUM. zATEN BİR DAHA ARIZA YAPARSA USTAYA FALAN GİTMEYECEĞİM KENDİM TOPLAYIP SÖKÜP ATACAĞIM O KARTALA TAKTIRDIĞIMIZ CENMAX DAN BULURSAM TAKTIRACAĞIM.

iYİ gÜNLER DİLERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaaagac

çOK ŞAŞIRDIM SOL VERSİYONU BİLDİĞİM KADARI İLE EN DONANIMLI VERSİYON VE ALARM YOK. BUNLAR HERŞEYİ IVIR ZIVIR TAKARLAR ARABAYA EN GEREKLİ ALARM KOYMAZLAR. ARKADAŞIM ALARMLAR HAKKINDA PEK BİLGİM YOK AMA 98 YILINDA KARTALA 400 DOLARA CENMAX TAKTIRDIK VE 2006 YA KADAR HİÇ BİR SORUN ÇIKARMADI. sONRA SATTIK NE OLDU BİLMEM. bEN BİR BUÇUK YIL ÖNCE FOCUSA 60 YTL YE BİR ŞEY TAKTIRDIM
    4-5 KRE ARIZALANDI. iYİ bİRŞEY TAKTIR UCUZUNA KAÇMA.

BİR DE KESİNLİKLE HER KAPIYA, BAGAJA, KAPUTA AYRI AYRI SENSÖRLER TAKTIR. ARABABA MERKEZİ KİLİT VAR DİYE KERATALAR SADECE ÖN KAPIYA BAĞLIYORLAR İÇERİYE BİR DE SES SENSÖRÜ KOYUYORLAR TAMAM 10 DAKİKADA TAKIYOLAR. KOLAYINI BULMUŞLAR. BENİM ARACI ÖLE YAPMIŞLAR SADECE ÖN KAPIYA BAĞLAMIŞLAR BİRDE SES SENSÖRÜ TAMAM. BAZEN ARABAYI ÖBÜR KAPIDAN AÇIYORUM HİÇ ÖTMÜYOR VE ÇALIŞABİLİYOR. AYRICA KAPI AÇIK KALDIĞINDA ÖTMÜYOR ÇÜNKÜ SADECE BİR KAPIDA BAĞLI, ARABAYI SES ÇIKARMADIN SÜRECE İSTEDİĞİN GİBİ AT GÖTÜR.

SÖZÜN KISASI KIY PARAYA KALİTELİ BİRŞEY TAKTIR, DEDİĞİM GİBİ HER AÇILIR YERE SENSÖR KOYDUR. BEN ADAM GİBİ BİR ŞEY YAPTIRMADIĞIMA PİŞMANIM ALARM I SADECE UZAKTAN KUMANDASI İÇİN KULLANIYORUM. zATEN BİR DAHA ARIZA YAPARSA USTAYA FALAN GİTMEYECEĞİM KENDİM TOPLAYIP SÖKÜP ATACAĞIM O KARTALA TAKTIRDIĞIMIZ CENMAX DAN BULURSAM TAKTIRACAĞIM.

iYİ gÜNLER DİLERİM.

Alıntıları Göster
    merhaba toyota serviste takılan cenmax a ait alarm... en azından ben öyle gördüm orjinal olarak öyle geçiyodu vitrine koymuşlardı. ama bunun dışında yine cenmax diyorum sorun çıkartmaz en azından...

• quote:

Orijinalden alıntı: tskit

merhaba toyota serviste takılan cenmax a ait alarm... en azından ben öyle gördüm orjinal olarak öyle geçiyodu vitrine koymuşlardı. ama bunun dışında yine cenmax diyorum sorun çıkartmaz en azından...

Alıntıları Göster
    evet arkadaşım toyotanın orj. alarmı cenmaxtır. ben 3-4 ay önce taktırdım Inwells diye bir marka ama gerçekten çok güzel kapıların hepsini denedim hatta bagajı bile açsan ötüyor aracı çalıştırdım denedim içindeyken alarmı kurup ozamanda öttü yani böyle birşey olsun bence. hatta sessiz kilitlesem bile vurunca ötmüyo ama kapıyı açınca yada motoru çalışrırınca yine ötüyo. ben 4 cam modülü ile birlikte 150ytl ye taktırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

evet arkadaşım toyotanın orj. alarmı cenmaxtır. ben 3-4 ay önce taktırdım Inwells diye bir marka ama gerçekten çok güzel kapıların hepsini denedim hatta bagajı bile açsan ötüyor aracı çalıştırdım denedim içindeyken alarmı kurup ozamanda öttü yani böyle birşey olsun bence. hatta sessiz kilitlesem bile vurunca ötmüyo ama kapıyı açınca yada motoru çalışrırınca yine ötüyo. ben 4 cam modülü ile birlikte 150ytl ye taktırdım.

Alıntıları Göster
    hocam desi de cenmax da çok kötü.biz ikisinide kullandık
    ikiside arabanın aküsünü yediler.yok bozulmalar arızalar beynini değiştirmeler cabası
    şu an alarm takmıyoruz çünkü beğenilen desi ve cenmax ı da kullandık.dandiktiler
    en iyi denilen bu kadar dandik olunca varsın olmasın.artık bunlar hep çin işi oldu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşım servistede cenmax takıyorlar bugün sonkarda kendi gözümle gördüm alarmlar cenmax ilginize ....

• quote:

Orijinalden alıntı: ospeedyo

quote:

Arkadaşım servistede cenmax takıyorlar bugün sonkarda kendi gözümle gördüm alarmlar cenmax ilginize ....

Alıntıları Göster
    BENCE ALARMI BOŞVER BİR İKİ GÜN ARBANI İZLE YAPANI BULUNCA
    ARABANIN ARKASINA BAGLA (TABİ ÖNCE İYİCE Bİ HAŞAT ET ADDAMI) SONRA İBRET-İ ALEM OLSUN DİYE MAHALLEDE GEZDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

ARABANIN ARKASINA BAGLA (TABİ ÖNCE İYİCE Bİ HAŞAT ET ADDAMI) SONRA İBRET-İ ALEM OLSUN DİYE MAHALLEDE GEZDİR

Alıntıları Göster
    Sonra da arabanın sahibi suçsuzken suçlu durumda olsun....
    quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

• quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

Sonra da arabanın sahibi suçsuzken suçlu durumda olsun....
    quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

Alıntıları Göster
    bende orjinal toyotadan taktırdım.kumanda falanda yok bende
    anahtardan merkezi kilide baglı anahtardan basıp kapatsam da alarm dewreye giriyor anahtarla kapıyı kapatsam bile dewreye giriyor bu benim cok hosuma gitti bence toyotada taktır

• quote:

Orijinalden alıntı: unloved

anahtardan merkezi kilide baglı anahtardan basıp kapatsam da alarm dewreye giriyor anahtarla kapıyı kapatsam bile dewreye giriyor bu benim cok hosuma gitti bence toyotada taktır

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: unloved

anahtar ile kapatıncada mı devreye giriyor.Bende girmiyor kumnda ayrı olduğu için mi acaba yoksa ayarından mı

• quote:

Orijinalden alıntı: unloved

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unloved

hocam o tip alarmlar passattada var herhalde
    hızlı feribotta o tip alarmalar başlıyor ötmeye.bi ton küfür işitiyosun birde:)
    adamın passatı vardı adama neler dediler.napiim dedi arabayı kitleyince alarm devreye giriyor.millet o zaman kitleme kardeşim kafamız şişti dııııt dıııttt diye dediler
    o da sıkıntı bir alarm sööölimm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.