Şimdi Ara

En iyi arkadaşım eski en iyi arkadaşım değil mi artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yakın arkadaşım ve 4 sene oldu tanışalı son 2 haftadır bana karşı tavırları değişti. Geçenlerde 4 aylık ilişkim bitti kız arkadaşımla o knka kardeşler 4 aydır, aldatılma sonucu ayrıldım erenede onunla muhatabı kes ya da eskisi gibi olma dedim ama ayrıldığımızdan beri hiç bişeyine karışmama izin vermiyor sanane benim hayatımdan konuşurum dedi eyw dedim sonra bir telefon aldı iphone 5s havasından geçilmiyo eskisi gibi değiliz ben geçen sene hem okuyup hem çalışıyordum okulda da beraber parayı yerdik 5 kuruş para almazdım ondan bu sene biraz sıkıştım para sorunum oldu bu sefer ne desem tersliyor reis kendisiymiş gibi hareket ediyor bu artık canımı sıkmaya başladı telefonuna dokundurtmuyor bile. Ben kendinin kalbi kırılmasın diye ses çıkartmıyorum ama artık nefret etmeye başladım.

Bugün para olmadığı için ben bitane o 3 tane poğaça aldı birisini istediğimde vermedi bunca fedakarlıktan sonra zoruma gidiyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne çarpık bir arkadaşlık ilişkiniz var lan o.O

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Ne çarpık bir arkadaşlık ilişkiniz var lan o.O

Ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

quote:

Ne alaka

Arkadaş dost kardeş ayrımını öğren önce. Arkadaşın hayatına karışmaman gerekir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 25 Mart 2015; 12:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

quote:

Ne alaka

Arkadaş dost kardeş ayrımını öğren önce. Arkadaşın hayatına karışmaman gerekir zaten.

Anlamıyosun galiba baştan okumanı tavsiye ederim yukarıyı ben ona emri vaki yapmıyorum o hareketi sadece yapmamasını istiyorum çünkü daha önce bu gibi durumların nereye gittiğine şahit oldum bu yüzdende arkadaş kaybettiğim oldu

• o senden yardim istemeden ona yardum etme

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka

Anlamıyosun galiba baştan okumanı tavsiye ederim yukarıyı ben ona emri vaki yapmıyorum o hareketi sadece yapmamasını istiyorum çünkü daha önce bu gibi durumların nereye gittiğine şahit oldum bu yüzdende arkadaş kaybettiğim oldu

Onu ne olarak gördüğünü söyle ( arkadaş, dost, kardeş ) ve onunda düşüncelerini sor. Hepsinin farklı sorumlulukları olduğunu ve ona göre davranması gerektiğini söyle. Dostu değil arkadaşı olarak görüyorsa samimi de olmaman gerekir zaten. Fedakarlık yapmaman gerekir.

Poğaçayı paylaşmamakla çok ayıp etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 25 Mart 2015; 14:03:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka

Onu ne olarak gördüğünü söyle ( arkadaş, dost, kardeş ) ve onunda düşüncelerini sor. Hepsinin farklı sorumlulukları olduğunu ve ona göre davranması gerektiğini söyle. Dostu değil arkadaşı olarak görüyorsa samimi de olmaman gerekir zaten. Fedakarlık yapmaman gerekir.

Poğaçayı paylaşmamakla çok ayıp etmiş.

Son 1 aydan beri kardeşim lafını duymadım ağzından ve önceden dakikamız bitene kadar konuşuyorduk ama son zamanlarda aramıyor ben ararsam açmıyor her aradığımda telefonu şarjdaymış bu iphonelerin şarjı 5 dk falan mı gidiyor arkadaşlar bazen açıyor sadece ben konuşuyorum duvara konuşur gibi hıı he hehe diye geçiştiriyor anlattıklarımı ve sinirleniyorum ben doğal olarak hadi kapatıyorum ben sende işine bak diyorum hadi görüşürüz demeden tamam deyip çat suratıma kapatıyor ben ne yapacağımı bilmiyorum artık ondan başkada kardeşim dediğim çocuk yok oda olmayacak bu gidişle telefon aldı diye bu kadar havalara girdiyse cebi biraz para görse yada araba alsa kimseyle konuşmaz arabasıyla konuşur sadece heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

o senden yardim istemeden ona yardum etme

Bundan sonra böyle galiba

• @MajoRkiNq

Seninle benzer durumdayız. Onun ve senin yaş kaç?
  • quote:

@MajoRkiNq

İkimizinde 18 senin ki nasıl

• quote:

quote:

@MajoRkiNq

14 - 24
  • quote:

quote:

quote:

@MajoRkiNq

14 - 24

Senin ki nasıl derken olay nasıl ve kim 14 kim 24 merak ettim fark bayağı var

• Arama, sorma bile. Lazım değil öyle arkadaş. Ne borcun harcın varsa kapat, bir daha suratına bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma göre bakacağım

• Benim arkadaşımla da durumum benzer. 2 Hafta öncesine can ciğer oldugum çocuk şimdi bi havalarda, acayip tavırlar sergiliyor. Mesela bugün ön sıraya keko tayfadan 2 kişi oturdu. Dedim ; bak bunlar bizi rahatsız ederler. Yan sırada oturan arkadaş tayfam da aynısını dedi, gelin yanımıza oturun diye. Ben kallktım geçtim karşıya, bu baktım hala oturuyor orada. 'Gelsene' dedim, hiç cevap vermeden kafasını salladı. Ben de kıl olup uzatmadım. Aradan 10 dk geçti, ön sırada oturan kekolar buna karıştılar gelip yan sırama geçti.. Mesela, geçen okulu kırıp internet kafeye gidecektik ; çantayı aldım yanımda sınıftan bi arkadaşımla yürüyorum. Bu arkadaş da yanımda tabii. Baktım bu hemen atlayıp kaçtı, beni beklemedi bile. Sonra ben de atladım baktım ortalıkta yok. Gittim işte kafeye, daha 2 gün öncesine laf ettiği heriflerle takılıyor. Bu herifler de, arkadaşıma ; ayı,aptal,bilmemne kafa gibi lakaplar takıyorlar ve kendisi hiç ses çıkarmıyor.Her neyse geldim selam verdim kafasını salladı geçtim karşı masaya. Baktım hiç ses çıkarmıyor ben de gıcık kapıp açtım nette dolaştım. Süresi bitti geldi yanıma ''Hadi gidelim'' dedi. Yolda bu hareketlerini yüzüne vurunca kusura bakma falan dedi ama şimdi hala aynı hareketlere devam ediyor. Fazla değer vermeyeceksin ben bunu anladım, yoksa bi havalara giriyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@MajoRkiNq

14 - 24

Senin ki nasıl derken olay nasıl ve kim 14 kim 24 merak ettim fark bayağı var

Ben 24 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Benim arkadaşımla da durumum benzer. 2 Hafta öncesine can ciğer oldugum çocuk şimdi bi havalarda, acayip tavırlar sergiliyor. Mesela bugün ön sıraya keko tayfadan 2 kişi oturdu. Dedim ; bak bunlar bizi rahatsız ederler. Yan sırada oturan arkadaş tayfam da aynısını dedi, gelin yanımıza oturun diye. Ben kallktım geçtim karşıya, bu baktım hala oturuyor orada. 'Gelsene' dedim, hiç cevap vermeden kafasını salladı. Ben de kıl olup uzatmadım. Aradan 10 dk geçti, ön sırada oturan kekolar buna karıştılar gelip yan sırama geçti.. Mesela, geçen okulu kırıp internet kafeye gidecektik ; çantayı aldım yanımda sınıftan bi arkadaşımla yürüyorum. Bu arkadaş da yanımda tabii. Baktım bu hemen atlayıp kaçtı, beni beklemedi bile. Sonra ben de atladım baktım ortalıkta yok. Gittim işte kafeye, daha 2 gün öncesine laf ettiği heriflerle takılıyor. Bu herifler de, arkadaşıma ; ayı,aptal,bilmemne kafa gibi lakaplar takıyorlar ve kendisi hiç ses çıkarmıyor.Her neyse geldim selam verdim kafasını salladı geçtim karşı masaya. Baktım hiç ses çıkarmıyor ben de gıcık kapıp açtım nette dolaştım. Süresi bitti geldi yanıma ''Hadi gidelim'' dedi. Yolda bu hareketlerini yüzüne vurunca kusura bakma falan dedi ama şimdi hala aynı hareketlere devam ediyor. Fazla değer vermeyeceksin ben bunu anladım, yoksa bi havalara giriyorlar.

Bendende özür diledi geçenlerde ama hala aynı kardeşim dediğimiz adamlar değişiyor napalım elden bişe gelmiyor şuan durum nasıl

• MajoRkiNq M kullanıcısına yanıt
    Aynı. Bugün 4 kişi buluşacaktık, biraz takılalım dedik. Çağırdık dedik mustafa sen de gel, tamam gelirim falan dedi el sıkışıp ayrıldık, bir saat sonra arkadaşlarla buluştuk kendisi ortalıkta yok. Evine kadar gidip çağırdık çıkmadı. Biz de bir saat dolaşıp evlere dağıldık. Ama kendisine kötü davranan,hor gören arkadaşları çağırsaydı seve seve giderdi. Artık kendisini fazla takmayacağım, arkadaş deyip değer veriyoruz sonra pişman oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Aynı. Bugün 4 kişi buluşacaktık, biraz takılalım dedik. Çağırdık dedik mustafa sen de gel, tamam gelirim falan dedi el sıkışıp ayrıldık, bir saat sonra arkadaşlarla buluştuk kendisi ortalıkta yok. Evine kadar gidip çağırdık çıkmadı. Biz de bir saat dolaşıp evlere dağıldık. Ama kendisine kötü davranan,hor gören arkadaşları çağırsaydı seve seve giderdi. Artık kendisini fazla takmayacağım, arkadaş deyip değer veriyoruz sonra pişman oluyoruz.

Boşver kardeşim sen kendini biliyorsan bi kız arkadaş bul ama sadece arkadaş en iyisi öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.