Şimdi Ara

En iyi arkadaşım sandığım insan beni hackladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polonyalılar dıonda ne kadar dupe ıtem aldımsa hep polonyalı cıktı
  • yazık arkadasım gecmıs olsun
  • beramus tayım graveyard clanından bahsediorum
  • hata sende şifreni birileriyle paylaşıyorsn 1.si asla oyundan tanıdıgın birisine şifreni verme bununla beraber realden arkadaşın bile olsa şifreni verecegin kişiyi iyi seçmelisin yoksa gösünün yaşına bakmas:D charın için üzüldüm 60lvl bişiy değil belki ancak sonuçta charda emeğin geçmiş arkadaş dediğin birisi tarafından hacklenmene üzüldüm ..
  • ulker kardes ben alper bende bu olaydan sonra konusmuyom onunla sonuna kadar haklasısın biz burda 4 arkız bedir ben serkan emre diye surekli beraber takılaırz su anda kimse serkanla muattap deil hepimizi soydu bedirin 2 milyarını aldı falan filan yaw altı ustu bir oyun sunun surasında kac yıllık arkız yaptıgı ayıp ama cezasını buldu bizim anadlolu lisesinden atıldı duz liseye gecti oradanda atıldı eden buluyo kardes sen kafana takma
  • Nerden bilelim doğru söylediğini?

http://www.koxp.net/forum/viewtopic.php?t=6152
  • benim mi dogru soyledeigimi nerden bilcen? kardes ben bişeleri ispatlama geregi duymuyom herkes bilio ne mal oldugunu onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Nerden bilelim doğru söylediğini?

onu tanıyan herkeze sorabilirsin hiç koxp kullanmadım o charla zaten çalındıktan sonra koxpla bi adam kastım fakat hiç zevk alamadım ondan
    kendi emeğimle kastığım charım çalındıktan sonra madem kendi emeğimle yaptığım şey çalınıyo
    bende onlar gibi yaparım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulkeruludag

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Nerden bilelim doğru söylediğini?

onu tanıyan herkeze sorabilirsin hiç koxp kullanmadım o charla zaten çalındıktan sonra koxpla bi adam kastım fakat hiç zevk alamadım ondan
    kendi emeğimle kastığım charım çalındıktan sonra madem kendi emeğimle yaptığım şey çalınıyo
    bende onlar gibi yaparım dedim

Yani sende bi hırsızsın . o halde sana müstahak

• zaten orası bir koxp sitesinin forumu
    bi müddet koxp la uğraştım doğrudur
    hakkıyla kasmayanları koxpla kasanları hacklamak istedim
    hakkıyla kasanları asla hacklamak gibi bir niyetim yoktur
    kendi emeğimle yaptığım oyun gitti sonuçta bu oyunun ne kadar kötü old. anladım
  • evetttt babanıza bile güvenmeyin ama bana güvenin şimdi siz werin şifrelerinizi bakem biraz bişi olmaz sadece +7md falan bowç alrırm para falan warsaşaka zaten wersenizde almam kardiş sana harbiden geçmiş olsun bende hecklendim olympıada 65char gitti züper bi chardı ama gidenin arkasından ağlanmaz dicem 31gün 31gece ağladım ama bahtım ağlamakla lvl gelmio gittim lvl kastım şimdi 62oldumtekrar kasarsın inş ne diyim ama sei anlayabiliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulkeruludag

zaten orası bir koxp sitesinin forumu
    bi müddet koxp la uğraştım doğrudur
    hakkıyla kasmayanları koxpla kasanları hacklamak istedim
    hakkıyla kasanları asla hacklamak gibi bir niyetim yoktur
    kendi emeğimle yaptığım oyun gitti sonuçta bu oyunun ne kadar kötü old. anladım

bu oyun kötü falan değil. insanların karakterini su yüzüne çıkartırıyor. iyi bir insan her zaman iyidir. iyi kötü olamaz ... kötü bir süre iyi gözükebilir sonra aslına döner ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

bu oyun kötü falan değil. insanların karakterini su yüzüne çıkartırıyor. iyi bir insan her zaman iyidir. iyi kötü olamaz ... kötü bir süre iyi gözükebilir sonra aslına döner ...

tamam oyuna lafım yak ama oyunu oynayanların %90 ı hack ve adam soyma peşindedir
    olimpiada beni tanıyan varsa ulker_uludag nickim
    şimdiye kadar hiçkimseye haksızlık yapmadım
    emeğe her zaman saygım vardır
  • walla benim o konuda derdim yok babam knighttan pek cakmıo sifremi de en yakın arkadasım bilio o da soymaz heralde hatta buna ben kendi charımı werdim kendime baska actım soysa bile iki adım uzakta ama baskası soyarsa bilemem
  • Bu oyunda kimseye güvenmicen çünkü zaten hakkıyla oyun oynayanlar az .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverBe -- 4 Eylül 2006; 15:53:57 >
  • arkadaşını evi yakınsa git döv ama üzüldüm gitmiş o kadar emek
  • tabii dediğin çok doğru bişi çok yakın olursunuz şifrenizi verirsiniz aranız bozulur soyar benim dün char ım hack lendi trade den şifremi aldılar böyle şrefsiz ler le aynı toplum da yaşadığımızdan çok nefret ediyorum böle şrefsizlere

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.