Şimdi Ara

En iyi arkadaşım sandığım insan beni hackladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar oyundan tanıdığınız hiçkimseye şifrenizi asla vermeyin
    aranız ne kadar iyi olursa olsun asla vermeyin
    ben oyundan bi arkadaşıma verdim onun charı çalınmıştı benimkini beraber kasıyoduk
    daha sonra bu benim şifremi değiştirdi nsc almış ve kasmaya devam etti
    charda 2 milyara yakın para vardı
    beni soyan arkadaş hala bu forumda çoğunuz tanırsınız belki "full_time_hacker"
    charıda var "full_time_ban" diye arkadaşın kendiside burda büyük ihtimalle yazdıklarımı okuyodur
    ben nasıl mı anladım çalınan charımı k2 ye mai atarak geri aldım aldığımda charın ismini gördüm onun ismiydi
    ŞEREFSİZLİĞİN BU KADARI OLMAZ
    BUNUN GİBİLERE

• Üzüldüm şimdi
    Babana bile güvenmiceksin
  • isminde hayır yok zaten geçmiş olsun kardeş
  • VALLA BENİM ARKADAŞ YAN KOMŞU ODA ŞİFREMİ BİLİYO ÇOK YAKINIZ ÖLE BİŞEY YAPMAZ YAPSA BİLE

KAPIDAN GİRERKEN YAKALARIM
  • geçmiş olsun
  • bizde adam sandık güvendik
    msn yide engellemiş
    bu forumda takılıyo zaten 700 küsür postu var gelir bunada bi post atar herhalde
  • Walla geçmiş olsun ne diyim 2 milyar para ve emek boşa gitmiş
  • gece gündüz charı kasıyodum bi iddaya girmiştik kaybenden premium alacaktı
    ben kaybettim aldım premiumu premium vardiye gece gündüz kasıyodum
    60 yaptıktan 1 hafta sonra hacklandı doğru dürüst pk yapamadım bile
  • valla benim şifremi bi kaç polonyalı biliyor uzun süredir ama chara hiç bişey olmuyor sadece % birazcık artıyor
    şifreyi babama vermem ama polonyalılara veririm çünkü çok iyi insanlar emeğin ne olduğunu biliyorlar.
  • YAZIK OLMUS
  • bende onu çok iyi insan sanmıştım kendi açtığım private serverda gm lik fln vermiştim
    forum sitesinde adminlik vermiştim adam arkamdan vurdu beni
    www.onucafe.com şimdi orası kapandıwww.trko.biz deyim şimdi
  • aynısı bendede oldu oyun parasına çar sattım 2milyara çocuğa skil parası lazımdı 10m verdim 3m fazladdan vermiştim ara sırada para veriyordum çocuk parayı az buldu gitti çarımı soydu geçenlerde cafede çarını gördüm kasanı bir açsana dedim gitti açtı 2milyar var yazık dedim oda şaka yaptım geri vercektim dedi. insanlık bu kadar yaaaa yazık sadece ona değil bütün ipnelere yazıkkk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

valla benim şifremi bi kaç polonyalı biliyor uzun süredir ama chara hiç bişey olmuyor sadece % birazcık artıyor
    şifreyi babama vermem ama polonyalılara veririm çünkü çok iyi insanlar emeğin ne olduğunu biliyorlar.

sen dies demi oynuyosun bi çok polonyalı var orda isminin sonun pl harfleri olanlar
  • artık babana bile güvenmicen
  • evt babana bile güvenme
  • ben babama bıle wermıyom
  • quote:

valla benim şifremi bi kaç polonyalı biliyor uzun süredir ama chara hiç bişey olmuyor sadece % birazcık artıyor

Ordalicium'da polonya clanı onlara ver bide gor istersen...Bende bu ordalicium sayesinde polonyalıları şerefsiz/ks'ci olarak tanıdım walla ne yalan soliim.. =)))
  • walla isminde hayır yok yazık olmuş
  • dövelim hadi onu

bu arada senin adına üzüldüm 20gb az paramı

quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

quote:

Ordalicium'da polonya clanı onlara ver bide gor istersen...Bende bu ordalicium sayesinde polonyalıları şerefsiz/ks'ci olarak tanıdım walla ne yalan soliim.. =)))

fire drake testte Allaha küfreden bi polonyalı sayesinde aram polonyalılarla çok iyi(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 4 Eylül 2006; 12:58:13 >

• insan oğlu çiğ süt emmiştir arkadaşım yazık olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.