Şimdi Ara

En İyi Asas Dizme.. (Help Me!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ronark ta 65 lwl charım var okçu ama ben asas dönmek istiyorum gittim baktım 35m tutuyo .. şimdi bi tanıdığımdan 50-60gb alcam bana yardımcı olabilirsiinz ? ayrıca aklımda 2 farklı soru var bunları cevaplarsanız çok mutlu olurum.. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim.. Herkesin Beyramı Kutlu Olsun !:.

1. 65 lwl char mecburan 80+ yapmam laızm yoksa hiçbir yapamam cz de işe yaramam master açmadım acaba 59 lwl düşürüp 50-60 gb ile andream char mı dizeyim ???

2. 65+ için ve 59 lwl için en iyi asas itemleri baştan sona takılar dahil ne almalıyım ?.. ikisini ayrı ayrı yazarsanız sevinirim :)

• En iyi demişsin kendin kaşındın
    Ama bütçene göre yazayım
    59'da
    +9 Dual Cleaver
    +8 Chitin Pauldron Pads
    +8 Fp Gauntlets , Boots
    +2 Wp
    +0 Ske Belt
    +0 Rol
    +7-+6 DD Helmet
    +10-+9 Küpe
  • valla kötü kaşınmışım kardes bunları bulmam 2 ayımı alır xD saol ama ark. sordum +8 md +8 çitin set dd 25

tam hatırlamıyom ama +1 yada +0 pp +9 küpe amulet dextry filan baya bi saydı bunları alamzzmıyım ? valla saydığında fiyatlarını söledi tam 49 gb tuttu çok sevindim ama .. aklımda olsa yazcam .. yani sende iyi hoş saymışsın +9 cleaver çok süper ama fp işini anlayamaıdm bide ske. belt artık çok görmüyorum pazarlarda.. yinede taşakkür ederim
  • ya 59 a dus ya kastigin gunlere acı 69 a kadar kas.+70 o kadar itemle zor artık bu saatten sonra derim...arkadasin dedigin setten wp yi +1 yapip rolleri dualleye bilirsin derim.küpeler görev kalsin önce paran kalirsa alirsin biseyler...
  • piyasadan pek anlamamda herhalde 50-60 gb ye şöyle bir çar rahat dizilir

+9 dual clever
    +8 chitin set
    ske betlt
    wp +1
    dual rol
    dex 16/3 küpe
  • ya arkadaşlar bune ya herkes wp diyo warior pendant asasın ne işine yarayabilir ki anlamadım gitti ya.. bakın arkadaşımın yazdıklarını okuyorum kendisi tanığım en iyi asas oyuncusu bakın neler yazmış..

+9 duol cleaver
    +8 çitin set
    dd 25
    +2 pp
    +0 duol rol
    elf belt
    silver earring veya rogue earring +1

işte süper bi char dizzilimi fiyat konusunu bnilmiorum ama paran yeter dedi bana bencede çok güzel bir char olur.. yazılarınız için teşekkürler.. başka yorumu veya fikri olan var mı ?
  • neden 59 a düşüceksinki 69 a kas base çarı yap
  • Benim kişisel görüşüm PP +2> WP +1

Yüzük konusunda ise piyasada ROL bulmak biraz zor, satanda uçuk fiyatla istiyor. ROL alternatifi ne olabilir? Shio Tears +2 sizce ROL +0 dan daha iyi değilmidir?

Belt konusunda yine zor durumdayım Judicious Belt +2 , Elf Belt +0 dan daha iyi değil midir?
  • ya tmm anladm da lwl konusu ne yapcam arakdaşlar bi kere 60 olursan master aç açma filan hiç andreama gidemezsin diyorlar eğer öleyse ben niye o kadar emek boşa harcayım. çünkü char şu anda 65 lwl master açılmamış 59 lwl düşürünce de skıll sıfırlatccam.. acaba öle mi andreama gidemezmiyiM? öleyse ben chara kasayım arkadaşlar tanıdıklarım var kasarlar yardımcı olurlar bana ??? ne yapmalıyım sizce.. item konusu ise ona bağlı eğer andreama gidebilirsem tabikide 59 lwl düşürcem öle yapcam ama gidemezsem +75 83 llwe kadar yolu var bunun ona göre zaten çitin shell filan olcak ... bunu halledeli cevap yazın gidiliyo mu filan diye ona göre item konusunu detaylandırırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.