Bildirim
En iyi banka
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
enpara veya cepteteb olabilir bunlarda havale eft fatura odemede komısyon olmaz. -
cepteteb kampanyaları şuan güncel haliyle elinde var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pek kampanya olmuyor banka kartına enpara ve ceptetebde. Sadece masrafsız bunlar. Kampanyası bol banka kartı arıyorsanız is bankasına bakın. Hesa pisletim ucreti ondada yok ama havale eft filan paralıdır -
bişey sorcam iş bank müşteri oldum 2 kere söylememe rağmen visa electron temassız özellikli banka kartı çıkarmadılar sende visa electron temassız özellikli bankamatik kart var mı?
Yok hocam daha yeniymis yayginlasmamis ama kullanan varmis. Sikayetvsra ve is bankasi sitesinden iletisim kismina yazmak lazim. Genel müdürlükten ariyorlar belki onlar halledebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdım ama sende de mi yok
Yok hocam bendede. Ugrasmadim sonra bir kere sordum. Yayginlasirsa aliriz dediydim o zaman bakmadim sonra. Benim maximum temassız olduğu icin pek aciliyeti yok şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 15 Ocak 2020; 0:40:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X