Şimdi Ara

En iyi Battle Priest Nasıl Olunur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yorumlarınızı bekliyorum her kafadan bi ses var çünkü

en iyi silahı hangisidir ?

hp set mi giymeli ?

str set mi giymeli ?

hp - str takı takmalı ?

cevap pls :D

• Combo Biliceksin ve malice siz dalmıyacaksın buffersan sc kullanıyorsan rez olcan buf silicen tek takılırken kalkanla dolaşıcaksın invertory açık olucak adam daldığında malice torment atıp silahı değiştirmek için ama yanınızda mümkünse dol ss flan olsun dandik kalkan olmasın attıktan sonra hemen silahını çıkarıcaksın Pekmezini akıtacaksın :D hemen town çeker zaten ama yakalıcan erkekse dalar

En iyi Bp silahı Hell Breaker +7 +8 ne bulursan ama +8 bulamazsın ii +7 nin atağından daha fazla olsun +1 bile olsun hell breaker +7 tavsiyem ama çok pahalı 80gb gider en aşşa

Bence Str Set Giy hepsi +8 str takıl hp takma atağın düşer

Takılar ise en ucuzu +9 str set ama pahalı ve iyi olsun dersen skeleton belt Lupus muydu str 8 veren (Düzeltirsiniz yanlışsa) gerisini +10 str tak yada str en az 8 veren uniq takı albilirsin

En iyi priest cz için istiyorsan 80 lvl [+9str set +2-+3 uniq takı] olucan eğer ardreamdaysan karşına kimse çıkamaz alırsın hepsini çok town çekerler hell breakeri görünce o yüzden kalkanla gez :D En iyi dediğin için bu kadar fiyatlı dedim 20gb tutar en az bunlar

Yardımcı olduysam ne mutlu Kendi Ellerimle yazdım Alıntı Değildir

Made İn Tugberk94 :).......

• elinde iyi bir bp silahı olmalı en az +7 ms veya +7 ii
    +8 str giyeceksin yoksa atagın düşer.
    Çeşitli defans kalkan ve giysilerin olması lasım,dd spear defans fln
  • üst konu var demi inasn bi bakar
  • pathosta +6 hb +8 str takım var .ve takıalrım görev takısı str 9 taksam hp cok düsüo.. ondan görev takısı kullanıom.. bunlara ek ne alayım??? yardım lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3xn3L

En iyi Battle Priest Nasıl Olunur??

yorumlarınızı bekliyorum her kafadan bi ses var çünkü

en iyi silahı hangisidir ?

hp set mi giymeli ?

str set mi giymeli ?

hp - str takı takmalı ?

cevap pls :D

Battle hp set de gıyse,takı da taksa eger dd sı yok ıse cok sorun yasar cz de.En dandık asas bıle 1.4 ıle gırınce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.