Şimdi Ara

En iyi bellek soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Şu sıralar foruma çok fazla konu açıyorum.Ancak ben ileride kasama birtane bellek soğutucusu almak istiyorum.Sizce şuan piyasadaki en iyi ram soğutucusu hangisidir.Ben eksen bilgisayarda şu ram soğutucusunu beğendim ;

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94226

Bundan daha iyisi var mı ?

• up
  • 1- Kaç MHz ram kullanıyorsunuz ?(marka model)
    2- Kaç MHz'e çıkmayı düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 23 Mayıs 2012; 1:38:26 >
  • oha ram soğutucusuna o kadar para verilir mi cooler master v10'a bak derim hem cpu hem ram soğutucusu

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 23 Mayıs 2012; 1:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramim Gskill 16 Gb 2133 Mhz cl9.Bu ramlere overclock yapmayacağım.Aslında ben bu soğutucuyu ddr4'ler için almayı planlıyorum ( Tabi çıkınca ).Öte yandan ben birazda dış görünümede önem verdiğimden kasanın içinde gayet şık duracağına inanıyorum.
  • Boş işlere kafa yormayın derim, onu takınca cpu soğutucu takamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Boş işlere kafa yormayın derim, onu takınca cpu soğutucu takamazsın

Bunlar benim için boş işler değil.Ayrıca Cpu soğutucusu olarak sıvı soğutma kullanacağımdan merak etme takacak yer bol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görüntü için 150 Tl vermek dolu iş ise direk alsaydınız konu açmaya gerek yoktu görüntüsü gayet şık
  • quote:

görüntü için 150 Tl vermek dolu iş ise direk alsaydınız konu açmaya gerek yoktu görüntüsü gayet şık

Amacım hem görüntü için almak hemde ddr4 ramlerin performanslarını ve sıcaklıklarını bilmediğim için çıktıklarında o ramler ile beraber almak olacak.Ayrıca konu açmamın sebebi yukarıda okusaydınız bu ram soğutucusundan daha iyisi piyasda var mı diye sormuşum.
  • benim yazdığım mesajları kelime kelime dikkatlice okuyun cevabını verdim zaten daha önce
  • quote:

benim yazdığım mesajları kelime kelime dikkatlice okuyun cevabını verdim zaten daha önce

Asıl siz benim yazdıklarımı tane tane okusanız iyi olur.Çünkü ben konuda belirttiğim gibi overlock yapacağım diye birşey demedim.Boş işlerle uğraşmayın demişsin.Bu benim için boş bir iş değil.Ben sadecene bu ram soğutucusundan daha iyisi şuan piyasada varmı diye sormuşum.Sizlerin burada yapabileceği tek şey şu soğutucu ondan daha iyidir veya bundan iyisi yoktur olacaktı.
  • _G_K_N_ arkadaş burada haklı
    Bütçe sorununuz yoksa sıvı soğutma sisteminize daha üst düzey parçalar alabilirsiniz
    Daha kaliteli cpu bloğu, daha kalın radyatör olabilir mesela.

DDR 3 lerde aktif fanla soğutma oranı giderek azalmaya başlamıştı (giderek düşen voltajlar ve hassas dahili bellek kontrolcülü işlemci kullanımı)
    DDR 4 ler ultra düşük voltajla çalışacağı için (1.2 V 2133 Mhz gibi) oc yapılsa bile ekstra soğutmaya gerek kalmayacak.
  • anlatıyorum anlamıyor ki performansa getirmeyecek bir şeye sırf görüntüsü için 150 Tl vermek mantıklı bir iş mi, bu tip ram fanları aşağı yukarı hepsi aynı düzeyde iyisi kötüsü yok markaya şekline para verirsin olay bundan ibaret

al sana 14$'lık soğutucu aynı işi görür

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835236002

anlatmak isteğimi bu mesaj ile daha açarak söyledim umarım anlamışsındır bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

_G_K_N_ arkadaş burada haklı
    Bütçe sorununuz yoksa sıvı soğutma sisteminize daha üst düzey parçalar alabilirsiniz
    Daha kaliteli cpu bloğu, daha kalın radyatör olabilir mesela.

DDR 3 lerde aktif fanla soğutma oranı giderek azalmaya başlamıştı (giderek düşen voltajlar ve hassas dahili bellek kontrolcülü işlemci kullanımı)
    DDR 4 ler ultra düşük voltajla çalışacağı için (1.2 V 2133 Mhz gibi) oc yapılsa bile ekstra soğutmaya gerek kalmayacak.

Sıvı soğutma sistemim zaten hazır olarak aldım.Yani tek tek parçaları toplamadım.Corsairin H100 sıvı soğutmasını kullanıyorum.Bu yüzden extra birşey almama gerek yok.Benimde dediğim gibi zaten şuan almayacağım.Ddr 4 ramler çıktıktan sonra eğer fazla ısınma sorunu olursa o zaman almayı düşünüyorum.Şuan piyasdaki en iyi ram soğutucusu ( Fanlı olarak ) hangisi onu öğrenmek istedim.Çünkü ileride gelecek olan fanlı ram soğutucuların şuan piyasalardakinden pek bir farkı olacağını sanmıyorum.Ddr4 ramlere overlock yapacak olursak eminimki voltajı arttıracağız.Bu yüzden ısı sorunu ortaya çıkabilir.Ayrıca düşük voltajlarda çalışacağıda kesin değil.Tamam bu konudaki haberi okudum.Ancak şuan çıkmasına erken olduğundan bu fikir değişebilir.

Sakın yanlış anlamayın.Kimseyi üzmek,kırmak,kötü söz söylemek veya laf sokmak değil amacım.Siz sadecene bana bu ram soğutucusundan daha iyisi şuan piyasada mevcutmu bunu söyleyin yeter.Alıp almamaya sonra karar vereceğim.

• Yoktur fakat görüntü istiyorsanız zalman ın 2 fanlı soğutucusu var hem daha şık hem daha ucuz

• Yoktur fakat görüntü istiyorsanız zalman ın 2 fanlı soğutucusu var hem daha şık hem daha ucuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.