Şimdi Ara

775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle merhaba aklıma takılan bir soru var bir süredir cevap bulamadığım 775 Pin serisi Rog kartlardan en dolu en yeni sürüm hangisi ? Ayrıca yine 775 serisinin(ROG olmayan) en dolu en yeni kartı hangisidir

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Edit: DDR3 en yüksek hızlı ,Q9650 yada QX9650 kullanılcak kartta bu anakartı alma nedenim eski sistemimi yavaş yavaş toplayıp kullanmak isteyişimdir birazda fantaziye kaçıyor

• 775 pin artık üretilmiyor... en iyisi 2.el bir anakart alman ve mümkün olduğunca az masraf yapman...
  • mncs35 kullanıcısına yanıt
    Hocam üretilmediğini biliyorum zaten o yüzden en iyi modellere yöneliyorum ucuz çünkü alıp ta daha iyisi varmış demek istemiyorum.Birazda hobi sistemi olacak bana
  • TOZ07 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:32:11 >
  • asusun rampage extreme x38 veya x48 ve maximus extreme yine x38 veya x48 kartları vardı 2008-2009 yılların en iyi kartlarıydı. şu anda yurtdışında halen sıfır olarak bulman mümkün acak fiyatları 200-400 dolar arasında değişiyor
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim
    Kart 1
    Kart2
    Kart3 - Bu kartı amd Crossfirex desteklemediği için eledim.
    Kart4

bulduğum kartlar bunlar arkadaşlar içlerinde en iyisi hangisi veya daha iyisi varmı ? Çünkü maximus serisi var rampage serisi ve striker II serisi kartlar özellikleride birbirine yakın kartlar aralarındaki bariz farkları anlatabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 28 Eylül 2013; 19:24:14 >

• TOZ07 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:32:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim Hala konuya cevap bekliyorum arkadaşlar
  • kart 1 1800MHz a kadar ram destekliyor kart 2 ve 4 ise 2000MHz...

bence sen bu 2 sini bul fiyatınıda yaz ona göre tavsiyede bulunalım...
  • mncs35 kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırıp 4. kartıda eledim rog istediğimden dolayı 2. kart yaklaşık 250 tl falandır. Diye düşünüyorum bulursam alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.