Şimdi Ara

EN İYİ BENZİN istasyonu Hangisi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
73.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben po dan çok aldım hep de kazık yemişşim opetten benzin alınca anladım bu kazığı birde şimdi shell deniyecem fakat po dan dahada almam her seferinde eksik vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

istanbulda kadıköy istikameti yönünde kozyatağı carrefour u geçtikten sonra e-5 üzerindeki shell çok kötü. e-5 bostancı shell kaliteli, maltepe belediye binasının karşısındaki bp kaliteli, maltepe çıkışında yeni açılan opet kaliteli.

+1 o shell istanbulun en kötü benzin istasyonu
  • Beylikdüzünde en iyi dizel yakıt satan istasyon hangisi arkadaşlar
  • Hiç dikkatinizi çekti mi, markalı yada tvde çok reklam yapan ( opet vb ) benzin istasyonlarının benzinleri diğerlerine göre daha pahalı
  • Sarıgazi ve Taşdelende en iyi istasyon hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokcéll

quote:

istanbulda kadıköy istikameti yönünde kozyatağı carrefour u geçtikten sonra e-5 üzerindeki shell çok kötü. e-5 bostancı shell kaliteli, maltepe belediye binasının karşısındaki bp kaliteli, maltepe çıkışında yeni açılan opet kaliteli.

katılıyorum kesinlikle kimseye tavsiye etmem orayı shell in yüz karası orası ayrıca maltepe belediye nin oradaki shell de shell in kendi istasyonu orayıda tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 24 Aralık 2011; 12:39:02 >
  • Ben Konya da ikamet ediyorum dizel passat kullanıyorum mazotu 3-4 ay Koyuncu Shell den aldım arabanın resmen içine etti mazot pompası ve enjektörü pislikden bozuldu.Emniyet müdürlüğünde görevli bir personelden duyduğum kadarıylada bu petrol vukuatlıymış hep emniyetim benzin ihalelerine girerken en ucuz bu verirmiş personel hep şasırırmış bu kadara nasıl verdi diye?(artık içine ne katıyorsa) aynı şekilde Teknik lise'nin yanındaki shell de koyuncunun.Beşyol daki Total istasyonunu çok kişiden duydum sahibi biraz kılmış mazotu filan hep kaliteliymiş 2 ustamda orayı tavsiye etti konyada nerde cıncık arabasına değer veren varsa ordan alıyor dediler ama Ben Shell ci olduğum için mazotumu sürekli Tüvtürk ün yanındaki shell den alıyorum çok memnunum orayı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

quote:

Orijinalden alıntı: qokcéll

quote:

katılıyorum kesinlikle kimseye tavsiye etmem orayı shell in yüz karası orası ayrıca maltepe belediye nin oradaki shell de shell in kendi istasyonu orayıda tavsiye ederim

Bu istasyon gectigimiz gunlerde haberlere konu oldu . Su an faal degil

• İstanbulda Bildiğim İyiler ;

Ataköy - OPET
    Beylikdüzü - OPET (Bizimkent'in aşağısındaki)
    Haramidere E-5 - TOTAL
    Maslak - Mehmetçik Vakfı OPET

Kötüler ;
    Florya SHELL
    Haramidere P.O (ABC)
    B.Düzü / Gürpınar -OPET (Eski belediyenin oradaki)
    B.düzü / Gürpınar - ALPET

Not : Aynı firma olmasına rağmen Ataköy OPET-Gürpınar OPET kullanımda 100 km farketti...şiddetle kaçının derim
  • İstasyon olarak bişey diyemem ancak Benzin ve Dizel'de en iyi BP Ultimate akaryakıtları. LPG'de ise OPET Euro LPG+ en iyisidir.
  • Eskişehir için dizel marka/istasyon önerisi olan var mı?
  • Shell ya da Total den almak istiyorum ama Eskişehir de güvenilir istasyon hangisi emin değilim. Problemli olduğunu fark ettiğim istasyonlar oldu !
  • Istnabul Atasehir civarinda iyi benzin nereden alinir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

Ben Konya da ikamet ediyorum dizel passat kullanıyorum mazotu 3-4 ay Koyuncu Shell den aldım arabanın resmen içine etti mazot pompası ve enjektörü pislikden bozuldu.Emniyet müdürlüğünde görevli bir personelden duyduğum kadarıylada bu petrol vukuatlıymış hep emniyetim benzin ihalelerine girerken en ucuz bu verirmiş personel hep şasırırmış bu kadara nasıl verdi diye?(artık içine ne katıyorsa) aynı şekilde Teknik lise'nin yanındaki shell de koyuncunun.Beşyol daki Total istasyonunu çok kişiden duydum sahibi biraz kılmış mazotu filan hep kaliteliymiş 2 ustamda orayı tavsiye etti konyada nerde cıncık arabasına değer veren varsa ordan alıyor dediler ama Ben Shell ci olduğum için mazotumu sürekli Tüvtürk ün yanındaki shell den alıyorum çok memnunum orayı tavsiye ederim.

Şeker fabrikasının arkasında "Sami Şahin" shell var, ben gazı benzini mazotu ordan alıyorum şimdilik memnunum, yıkama fişide veriyorlar..

• bence de en iyi benzinci maslak opettir.

full benzincisi de kötü değildir bu arada.
  • Arkadaslar ben de dizel kullanıyorum. yenibosna daki opet nasıl? Ben genelde ordan alıyorum. Birde starcity nin yanındaki var?
  • İzmirde iyiler:
    * Çiğli ata sanayi girişi opet,
    * Çiğli balatçık bp,

İzmirde kötüler,
    * Soğukkuyu shell
    * Cumhuriyetin altındaki shell.
  • ataşehir çevresinde en kaliteli benzin nereden alınır acaba fikri olan var mı?
  • Opet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.