Şimdi Ara

EN İYİ BENZİN istasyonu Hangisi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
73.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NicolaTeslan

İstanbul-Zincirlikuyu köprü altı Shell iyi

Alıntıları Göster
    istasyondan ne beklediğinize göre değişir
    mesela tuvaletler konusunda opet iyidir temizlik konusunda bayiye baskı yaparlar
    market konusunu bayinin insiyatifinde marka ile alakası yok
    arkaryakıt deseniz türkiyede bütün istasyonlarda aynı mal satılır epdk da zaten bunu denetler ancak
    bazı ürünlere shell farklı opet farklı bp farklı katkı koyar
    farklılaştırılmış ürün diye litrede 10 kuruş pahalıya satıyorlar ama 10.000 litreye sadece 2 litre katkı koyuyorlar bunu da bilmeniz lazım

ucuz neredeyse oradan almak akıl kârı değil çünkü abidik gubidik işler çeviriyor olabilirler
    mesela sektöre hızlı giriş yapan full indirimlerle adını duyurdu ancak şuan devlet tarafından hesapları dondurulmuş durumda ne olduğu tam olarak açığa çıkmış değil.

marka tercihlerinizi de anlayabiliyorum ancak bir istasyona gelen marka sadece kurumsal kimliğini giydirir akaryakıtın teminini sağlar ancak istasyonu bayii işletir
    bu yüzden körü körüne bir markaya odaklanmak ve her istasyonundan aynı kaliteyi beklemek anlamsız
    siz bayiye bakın güvenilirse ne marka olursa olsun o istasyondan şaşmayın

20 yıldır sektördeyim
    iyi marka yoktur iyi bayi vardır

kuşadası için konuşmak gerekirse en beğendiğim istasyon bp dir. yapısal olarak baktığınızda inci gibi bir istasyondur ancak şuan sadece oto gaz satışı yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armiero -- 13 Temmuz 2013; 19:11:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: armiero

istasyondan ne beklediğinize göre değişir
    mesela tuvaletler konusunda opet iyidir temizlik konusunda bayiye baskı yaparlar
    market konusunu bayinin insiyatifinde marka ile alakası yok
    arkaryakıt deseniz türkiyede bütün istasyonlarda aynı mal satılır epdk da zaten bunu denetler ancak
    bazı ürünlere shell farklı opet farklı bp farklı katkı koyar
    farklılaştırılmış ürün diye litrede 10 kuruş pahalıya satıyorlar ama 10.000 litreye sadece 2 litre katkı koyuyorlar bunu da bilmeniz lazım

ucuz neredeyse oradan almak akıl kârı değil çünkü abidik gubidik işler çeviriyor olabilirler
    mesela sektöre hızlı giriş yapan full indirimlerle adını duyurdu ancak şuan devlet tarafından hesapları dondurulmuş durumda ne olduğu tam olarak açığa çıkmış değil.

marka tercihlerinizi de anlayabiliyorum ancak bir istasyona gelen marka sadece kurumsal kimliğini giydirir akaryakıtın teminini sağlar ancak istasyonu bayii işletir
    bu yüzden körü körüne bir markaya odaklanmak ve her istasyonundan aynı kaliteyi beklemek anlamsız
    siz bayiye bakın güvenilirse ne marka olursa olsun o istasyondan şaşmayın

20 yıldır sektördeyim
    iyi marka yoktur iyi bayi vardır

kuşadası için konuşmak gerekirse en beğendiğim istasyon bp dir. yapısal olarak baktığınızda inci gibi bir istasyondur ancak şuan sadece oto gaz satışı yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    shell ve bp rockfeller ailesinin oralardan almayın o siyonistlere para kazandırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-427C16E22

shell ve bp rockfeller ailesinin oralardan almayın o siyonistlere para kazandırmayın

Alıntıları Göster
    Bu yakıt olayı gerçekten çok garip olmaya başladı. İlk önce markayı sonrada istasyonu belirlemek lazım. Bazı arkadaşlarım Lukoil den alıyorlar çokta fanatikleri var ama ben denediğimde bariz az km yaptı araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geronymo51

Bu yakıt olayı gerçekten çok garip olmaya başladı. İlk önce markayı sonrada istasyonu belirlemek lazım. Bazı arkadaşlarım Lukoil den alıyorlar çokta fanatikleri var ama ben denediğimde bariz az km yaptı araba.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYORLAR. 1 NCİ ÖNCELİK İSTASYONUN DÜZGÜN OLMASIDIR. BEN SHELL GTL KULLANIYORUM. İSTASYONLAR İÇİNDE HASKÖYDEKİ SHELL VE 1011 KAVŞAĞINDAKİ SHELL İSTASYONLARINDAN ALDIĞIM GTL DİZEL YAKITLA HEP DAHA FAZLA KM. YAPTIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulkenan

ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYORLAR. 1 NCİ ÖNCELİK İSTASYONUN DÜZGÜN OLMASIDIR. BEN SHELL GTL KULLANIYORUM. İSTASYONLAR İÇİNDE HASKÖYDEKİ SHELL VE 1011 KAVŞAĞINDAKİ SHELL İSTASYONLARINDAN ALDIĞIM GTL DİZEL YAKITLA HEP DAHA FAZLA KM. YAPTIM.

Alıntıları Göster
    Memleketim Niğde. Geçen seneydi sanırım izine gittiğimde (bilenler için yazıyorum ) Niğde - Bor yolu üzerinde sungurbey'in karşısındaki opetten Motorin aldım. Araba gitmemeye başladı hiç aklıma gelmedi opetin hayınlık yapacağı. Servise götürdüm arabayı o derece yani, bakın şuna dedim. Adamlar altından girdi üstünden çıktı abi bişey yok dediler. Ondan sonra aklıma geldi istasyonda bişeyler olabileceği. Hemen gittim 100 tl lık shell GTL akıttım yılanın boğazına bi müddet sonra bişey kalmadı. İstasyon daha sonralarıda mühürlendi, arsa konusunda sıkıntı var abi falan dediler ama yermi anadolu çocuğu kesin üçkağıtçılık çevirdiler. Önce marka sonra istasyon düşüncesine sonuna kadar katılıyorum.

• quote:

Memleketim Niğde. Geçen seneydi sanırım izine gittiğimde (bilenler için yazıyorum ) Niğde - Bor yolu üzerinde sungurbey'in karşısındaki opetten Motorin aldım. Araba gitmemeye başladı hiç aklıma gelmedi opetin hayınlık yapacağı. Servise götürdüm arabayı o derece yani, bakın şuna dedim. Adamlar altından girdi üstünden çıktı abi bişey yok dediler. Ondan sonra aklıma geldi istasyonda bişeyler olabileceği. Hemen gittim 100 tl lık shell GTL akıttım yılanın boğazına bi müddet sonra bişey kalmadı. İstasyon daha sonralarıda mühürlendi, arsa konusunda sıkıntı var abi falan dediler ama yermi anadolu çocuğu kesin üçkağıtçılık çevirdiler. Önce marka sonra istasyon düşüncesine sonuna kadar katılıyorum.

Alıntıları Göster
    önce marka değil, önce bayii olacak. güvendiğin bayiiden alacaksın. fakat şehir dışına çıktığınızda işiniz şansa kalmış. dizel kullanan arkadaşlar ilk önceliğiniz shell gtl olsun. eğer TP varsa oradan da alabilirsiniz.

• quote:

önce marka değil, önce bayii olacak. güvendiğin bayiiden alacaksın. fakat şehir dışına çıktığınızda işiniz şansa kalmış. dizel kullanan arkadaşlar ilk önceliğiniz shell gtl olsun. eğer TP varsa oradan da alabilirsiniz.

Dostum yanlış anlama ama sırf bayi düzgün diye gidip lukoilden, jet pet den, diyar, star pet den alamam. Alanada şaşarım o derece.
  • quote:

quote:

Dostum yanlış anlama ama sırf bayi düzgün diye gidip lukoilden, jet pet den, diyar, star pet den alamam. Alanada şaşarım o derece.

Alıntıları Göster
    şehir dışındaki bir çok yerden motorin aldım. iyi bayii olsun diye dikkat ederim. sırasıyla, SHELL den, TÜRKPETROL den, TOTAL den, OPET den, BP den ve PO dan almaya özen gösteririm. bunların içinde yanlış mazot vermeyen 2 firma var. SHELL ve Türkpetrol geri kalan hepsinden acayip acayip motorin adı altında ne olduğunu bilmediğim yakıt aldım. TOTAL VE OPET DAHİL. şimdi böyle yanlış bayiiden alana kadar, doğru bayii olsun, lukoil, starpet, jetpet olsun.

• quote:

şehir dışındaki bir çok yerden motorin aldım. iyi bayii olsun diye dikkat ederim. sırasıyla, SHELL den, TÜRKPETROL den, TOTAL den, OPET den, BP den ve PO dan almaya özen gösteririm. bunların içinde yanlış mazot vermeyen 2 firma var. SHELL ve Türkpetrol geri kalan hepsinden acayip acayip motorin adı altında ne olduğunu bilmediğim yakıt aldım. TOTAL VE OPET DAHİL. şimdi böyle yanlış bayiiden alana kadar, doğru bayii olsun, lukoil, starpet, jetpet olsun.

Alıntıları Göster
    öncelikle bayi. şehir içinde (eğer varsa) uygun fiyatlı veren herhangi bir yerden, yoksa da Shell veya BP'den alırım. Çok güvendiğim birisinden şehir içinde yakıt üçkağıtçılığını en çok PO'ların yapabildiğini duydum. Hepsinin yaptığı manasına gelmiyor tabii ki..
    Saygılarımla

• Geronymo51 kullanıcısına yanıt
    size lukoil i araştırmanızı tavsiye ederim çünkü dünya pazarında ki sıralaması türkiyedekilere göre çok daha ilerde diye duydum
  • Geronymo51 kullanıcısına yanıt
    saydığın markaların hepsi malı tüpraştan tedarik ediyor. farkı ne? sanki adamlar çeşme suyu satıyor shell bp opet damacana suyu satıyor...

mesela bir örnek vereyim

aytemiz akaryakıt dağ aş bazı bayilerine opetin dolum tesisinden akaryakıt tedarik etmeye başladı
    ama müşteriye sorsan opetten alıyor çok km gidiyor aytemizden alıyor az km gidiyor
    e haliyle bu sektörün içinde olan bizler bu tiplere gülüp geçiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armiero

saydığın markaların hepsi malı tüpraştan tedarik ediyor. farkı ne? sanki adamlar çeşme suyu satıyor shell bp opet damacana suyu satıyor...

mesela bir örnek vereyim

aytemiz akaryakıt dağ aş bazı bayilerine opetin dolum tesisinden akaryakıt tedarik etmeye başladı
    ama müşteriye sorsan opetten alıyor çok km gidiyor aytemizden alıyor az km gidiyor
    e haliyle bu sektörün içinde olan bizler bu tiplere gülüp geçiyoruz.
    Daha öncede çok şirket arabası kullandım ama kullandığım yakıta dikkat ederdim hep.
    Şirket shell ile anlaşmalı idi bir aralar ; Libadiye Shell çok kötü idi, Kapet 'in içi çok pisti. Fıstıkağacı shell 'in yakıtı çok iyi oluyordu. Birde Avrupa yakasında e-5 ten havaalanına( Avcılar istikametinden) gelmeden (Florya e-5 olabilir içinde MCdonalt veya burger olan) oradan alında bariz 100km farkediyodu.

Shell ile anlaşma bitince ise Opet ten almaya başladım . Selimiyedeki Opet gerçekten çok iyi idi. Maslak Opet ve Altunizade Opet te çok iyi.

Şimdi Kartal da oturuyorum . Burada neresi iyi bilmiyorum. Kartal için benzinci önerisi olan varmı?

• E5 üzerinde Tuzla Piyade Okulu sapağına geldiginde total var.. benzini de mazotu da cok iyi diyorlardi orasi icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lackent

http://www.eniyi10lar.com/en-iyi-benzin-istasyonlari.html

Alıntıları Göster
    OPET:)

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

OPET:)

Alıntıları Göster
    Tabiki eski Adı İle ELF Yeni Adı İle TOTAL 95 OKTAN Üstüne YOk !!! elf biliyorsunuz bayilerini total devretti ama kaliteden hiç bir fark yok
    zaten aldığınızda marşa basar basmaz araba hemen çalısıyor..opette öyle ama total kadar degil
    mesela türkpetrol olsun bir kaç marka var benzin kalınmı nedir anlamadım marşı 2 kezde alıyor :D çalısırken araba biraz öksürüyor :D
    ama total ve opette çevirir çevirmez alıyor.. zaten iyi benzin burada anlaşılır çekiş psikolojik olay biraz hepsi aynı geliyor
    shell de istasyon istasyon degişiyor mesela istasyon temiz kaliteli görünüyorsa yada bulundugu yerde yılları varsa mesela bizim yakınımızda bir shell var 15 yıldır aynı yerde yakıt süper ama yeni olanlar var onlar yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djund -- 28 Kasım 2014; 2:33:04 >

• Bostancı e5 yanyolda bulunan shell kapanmış.Shell'in kendi işlettiği güvenilir bir istasyondu.Özellikle köpük+basınçlı su ile yıkama, tercih sebebimdi.Buraya yakın mesafede aynı hizmeti veren bir shell istasyonu var mı?Anadolu yakasındaki arkadaşların cevabını rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Bostancı e5 yanyolda bulunan shell kapanmış.Shell'in kendi işlettiği güvenilir bir istasyondu.Özellikle köpük+basınçlı su ile yıkama, tercih sebebimdi.Buraya yakın mesafede aynı hizmeti veren bir shell istasyonu var mı?Anadolu yakasındaki arkadaşların cevabını rica ediyorum.
    arkadaşlar konu eski ama problemler hep ayndır düşüncesi ile bilgilendirme maksadlı yazmaktayım bir kaç zamandır Silivri yönünden gelirken büyükçekmeceye gelmeden hemen sağda Shell var oradan sakın almayın benim arabamı mahvetti ve bugün benzinide lpgyide kumburgazda petrol ofisi var oradan yakıt aldım ve inanamazsınız hiç gitmeyen araba rampalarda ekişten düşen araba ve hatta arıza lambası yakan aracım bu arada opel astra 2005 h kasa yolda şuan çıldırıyor vallahi ve anladımki ne katalazitör ne egsoz ne emme maifoltu nede conta yanığı hepsiii hikayeymişşş bu shelin yakıntında bi sorun olduğunuda anlamış olduk bundan sonra p.o ve opetten şaşmam Shell beni çok yanılttı ben ilk defa Shell hep kaliteli yakıt sanardım ama maalesef onlarda üç kâğıtçı olmuş gazıda pis benzinide dandik merak edenler dediğim shellden alıp deneyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanzrv25

arkadaşlar konu eski ama problemler hep ayndır düşüncesi ile bilgilendirme maksadlı yazmaktayım bir kaç zamandır Silivri yönünden gelirken büyükçekmeceye gelmeden hemen sağda Shell var oradan sakın almayın benim arabamı mahvetti ve bugün benzinide lpgyide kumburgazda petrol ofisi var oradan yakıt aldım ve inanamazsınız hiç gitmeyen araba rampalarda ekişten düşen araba ve hatta arıza lambası yakan aracım bu arada opel astra 2005 h kasa yolda şuan çıldırıyor vallahi ve anladımki ne katalazitör ne egsoz ne emme maifoltu nede conta yanığı hepsiii hikayeymişşş bu shelin yakıntında bi sorun olduğunuda anlamış olduk bundan sonra p.o ve opetten şaşmam Shell beni çok yanılttı ben ilk defa Shell hep kaliteli yakıt sanardım ama maalesef onlarda üç kâğıtçı olmuş gazıda pis benzinide dandik merak edenler dediğim shellden alıp deneyebilir

Alıntıları Göster
    bu arada en güzel petrollardann birisi bağcılar dereyolundaki molla Gülhane parkın oradaki opettir hemde yakıtlar bağcılar dagyolundaki opetten ucuzdur bilginize arkadaşlar çünkü şirketin değil sahibi şahısın olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanzrv25

Hangi shell kardeş ? hadımköy sapağının oradaki E5 üzerindeki shell mi ? bir garip zaten o istasyon eğer o ise ?

Arkadaşlar Beylikdüzü-Esenyurt civarlarında fiyatı sıkıntı değil, en iyi benzin istasyonu hangisidir ? istasyona göre değişiyor cünkü ?

Beykent - E5 bağlantı yerinde yeni açılan ufak shell var mesala merkeze baglıymıs. yeni açılmış.

Bir de Esenyurt Benzin Cafe nin yanında PO vardı Opet oldu o nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lackent

http://www.eniyi10lar.com/en-iyi-benzin-istasyonlari.html

Alıntıları Göster
    Antalya ;
    Dedeman Shell
    Meydan Shell

şaşmayın derim evi yakın olan meydanı kesinlikle kullanmalı

alınmıcak istasyonlarda mevlanadan markantalyaya dönerken yolun solunda bulunan petrol ofisi yada opet olabilir
    bence kullanmayın derim 3 kere mazot aldım 1 kere arabamı calıstırmadı 2 kerede hattinden fazla az mazot konulmustu lakin fiste yine ne kadarsa o kadar litre yazıyordu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.