Şimdi Ara

En iyi bilim kurgu filmlerinden biri olarak gösterilen District 9'nın devamı geliyor: District 10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geç bile kalındı. daha önce devamı gelseydi keşke. bekliyoruz.

• Güzel filmdi umarım aynı tatda bir film olur yenisi

• Süper haber. Sevenler, youtube da kısa filmleri de var kendisinin kesinlikle göz atın. Zigot Rakka Adam serileri efsane yapımlar. Adam senelerdir uzun film çeksin de izleyelim diye bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fazla dram var gelenlerin ne olduğu bile hikayesi bile hep karanlıkta kalmıştı.

Üstelik birde böcek gibi yaratıklar çok seyretmesi zevkli değildi.
  • ahahah ya bu filmi kardeşimle izlemiştik psikolojim bozulmuştu 12 yaşımda flndım, çocuk da 9 yaşındaydı korkmuştu sonra ben sonuna kadar tek başıma izlemiştim çok etkilenmiştim bir dönem en sevdiğim film olmuştu ya :)

• Millet hala bunun gag'ini yapıyor 3 years i promise diye.

fanlar çok sevinecektir, MK bile yeni film yaptı düşünün.

• 4 kere izlemişimdir çok sevdiğim bir filmdi. Üstüne epeyce teoriler üretilmişti,

Bundan sonra yazacaklarım
    -BOZUCU- SPOILER- KEYİF KIRAN- TAT KAÇIRAN artık ne derseniz...

Mesela başroldeki Merve'i karakterinin uzaylıya dönüşmesinden dolayı uzaylıların da bir biyolojik silah sonucu veya kendi ırkları yada başka bir ırk tarafından ıstakoz benzeri yaratıklara dönüştürüldüğü teorisi vardı. Ama uzaylı silahlarını, uzay gemisini kullanabilmeleri bu fikre biraz aykırı geliyordu.

Başrol oyuncusunun başta bu uzaylılar hakkında duygusuzluğu, ama kendisi de onların arasına karışıp onlarla aynı zorluklarla yüzleşmeye başlayınca yaşadığı ruhsal değişim... Böyle keskin dönüşümleri başaran pek fazla film yoktur.

Ben umudu kesmiştim ama duyunca sevindim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.